Mivel most nem Őket futtatom, telefonálj nyugodtam mindent elmondanak, amire kíváncsi Vagy! :)
Mivel most nem Őket futtatom, telefonálj nyugodtam mindent elmondanak, amire kíváncsi Vagy! :)
Sziasztok!
Tudna valaki árlistában segíteni nekem Monika29 és Stella24 esetében?
caesarj001@gmail.com
Köszönöm
sztem a lilla41 nagyon jó, régebben voltam nála, most új helyen van,de újfehértón a didó is nagyon jó!!
Gina(36)-ot érdemes türelmesen keresni jó szolgáltató, nekem bejött, csinos, igényes ad a higéniára, a hely is elfogadható jól teszi a dolgát, őrült jól szopik, és ha kell döngethető is, Ő is szereti jól érezni magát közben....nem nézi az órát. Mégfogok menni biztos!
Maya (35) újra van tudtommal, a két ünnep közt hirdetett, érdemes meglátogatni, a hely a lakás elfogadható, jó karban lévő hölgyemény, nekem tetszik, beladja magát, jó vele a szex, és vannak ötletei, már rég jártam nála, de szerintem most újra megyek... kösz az ötletet.
Akik viszont nagyon jók az:
Gina (36) Jó nő, jó sex, jó helyen....
Eszter (29) Ő mindent tud, és élvezi a szexet, jó vele szexelni, egy vadmacska...
White Lady (33) Én elértem, és többször beszéltem vele, nem volt meggyőző, de azért elmentem, őt csak az említett hölgyek utánuk sorolnám, szerintem idősebb is az adatlapján írtnál.
A hely elég puritán, talán a hangulatot se tudta meghozni, maga a hölyemény az elmegy kategória, a higéniával voltak némi kétségeim...gépies...
Szerintem pedig ugyan csak kedves, intelligens személyiség a Roxana 30,abszolút nem tapasztaltam az általad leirtakat.
Sziasztok!
White Lady(33), és Gina(36) a hirdetésük fent van de, sose lehet őket elérni már legalább több 100X hívtam őket :(( ezzel csak én vagyok egyedül vagy más is tapasztalta már a dolgot, még egyiknél se voltam de szívesen meglátogatnám őket.
Régen volt egy hirdető Maya(36) aki tudja a telefonszámát leírhatná ha még dolgozik egyáltalán!
Szia Heineken star.Dorcikáról tudnál valami infót adni.Köszönöm.
A ROXANA 30 nevu lanyt nem ajanlom senkinek, mert egy bekepzelt lotyo.
Szép napot!
Pircsi, Te nagyon elhallgattál! Ennyi a dolgod, vagy még dolgozod fel munkád elvesztését? Hogy indult az év első napja? Nem akarok jósolni, de ez az év tényleg jobbnak ígérkezik a tavalyinál, sok embertől hallottam, hogy ilyen pocsék éve még talán sose volt. Engem, mintha kicseréltek volna tegnaptól, pörgök ezerrel, jó a kedvem, remek napom volt és remélem,így megy ez tovább. Hasonlókat kívánok Neked is! Lehet, hogy írok Neked priviben, ha nem kerülsz elő, vagy rossz a kedved. Puszi :)
Sziasztok!
Boldog őj évet, és van aki a malac farkát, és van aki mást fogott!!
Tisztelt Szerkesztőség!
Miért van az, hogy bizonyos topikokban minden hszt moderálásra küldenek, függetlenül attól, hogy mi a tartalma? (Pl Debrecen) Sok helyen fórumoztam (fúromozok), de ilyennel még nem találkoztam.
Üdv
ilko
Szép napot Neked is!
Este 11 előtt mentek el a fiatalok a városba, addig itt buliztunk, éjfél után én is bealudtam, bár felettünk nagy parti volt, meg dobálták a petárdákat rendesen, de, ha én álmos vagyok, alszom :)
Mától viszont egy új év kezdődik és én mindig optimistán nézek elébe. Egy "malac" farkát azért a biztonság kedvéért meghúztam :)))
Szép reggelt Katóka, és minddenkinek szépet!!
Hgy telt a szilveszterem??Hát este 9 kor ágyba, és reggel 6-ig alvás. ennyi, erről nincs mit beszélni:)))) neked Drága??
Kicsillagozza a lényeget XD. Akkor puni!!!
Hali vándorkaszám! Rég jártál itt, mindig csak a pia meg a pia! De hol a pina? XD
Szép estét Pircsikém!
Hogy telt a Szilvesztered? Nem árulod el? A munka miatt ne aggódj, húzz bele itt :)))
Eggyesek által tisztelt CENZ PLUSZ URA társaság mi a rendszeretek elleni abban ha valaki BOLDOG UJÉVET KIVÁN uggye ezt is moderálásra küllditek
Ha a fűvet elszivod a lányokrol,a többivel mit kezdesz,mármint a szoknya nélküli csajszikkal?? 1 l vodka után:))Nem tudod az elejét és hátulját megkülönböztettni:)))