Na, sikerült. Nem csalódtam. ;)
Na, sikerült. Nem csalódtam. ;)
Látom voltam erika 41nél piroslámpán, na vele egy helyen rendel lilla
Ciao bonanno!
Szerencsére nincsenek személyes tapasztalataim Dorcikáról. Régebben is egyszerre két hirdetése is volt fent, nemrég tűnt fel újra a színen. Egyszer majdnem elmentem hozzá, de inkább hallgattam a megérzésemre. Egyébként korábban írta valaki, hogy járt nála és elég sok pénze bánta.
Részemről kerülendő kategória.
http://stellagyor.mindenkilapja.hu
Elkészült a weblapom, akit érdekel az adott linken megtekintheti!:)
Szia! Remélem, néha még levelezünk. Két énem van, vagy több is :) A csevegés kicsit behalt, de az okát tudod Te is. Nem ez a lényeg, hanem, hogy pörögjön minden.
Puszi
Üdv Marshall, és mindenkinek! Amennyiben tovább nézelődsz, találsz még néhány hirdetést a hölgyről, igaz a fotói mindenütt mást ábrázolnak.
Üdv Mindenkinek !
Véletlenül tévedtem a "topapró"-ra ahol Cica 23 (20/513-9895) hirdetését néztem meg. Aztán itt ugyanazzal a telszámmal és hasonló adatokkal, már Daniella 27-ként hirdet. De tovább megyek. Egy *** moderálva *** már Nóra 24 -ként hirdet, ugyancsak hasonló adatokkal és képpel mint a topaprón.
Miért van erre a szükség ? Talán azt hiszik ha több személyiségként hirdetnek több lesz az ügyfélkörük is?
Ez teljes mértékben átbasz.... a partnerekkel kapcsolatban.
Szép napot mindenkinek
Melodi egy lehuzos nő kerülendő
Senki nem tudja Kitti mikor jön vissza? Már úgy hiányzik!
Sziasztok!
Valaki valamit tud Vandáról? Már rég fel akartam keresni csak sajna nem jött össze! Most pedig nem találom az oldalon és a tel száma meg nincs meg. Esetleg valaki tudja a számát?
Előre is köszönöm a segítséget!
SZIASZTOK!!
Néha benézek, mindenki csendben van, persze én is, az orvost járom, KATÓ köszi a levelet jól esett, te néha nagyon keménynek mutatkozol, de nagyon érző szivű nő vagy, valoszinü ez a munkából adodik...mármint a keménység.... na jó férfiak, nem arró la keménységről beszélek:)))
Szóljon már valaki ha itt van, vagy intsen , vagy irjon!
Puszi
Ezt inkább ne tudd meg! Mindennek van miértje, de ezt mi nem tudjuk felfogni! :)
Inkább a Nőket hajtsuk, mint ott a pedált! :)
Mi a helyzet Pécsett? :)
Hali
Valaki tud -e valamilyen infót Dzsennával kapcsolatban? (pl-en)sem, találtam rólla normális beszámolót ha valaki járt nálla kérem ossza meg tapasztalatait.
Nem értek egyet Genleman Hírdető! White Lady-t érintő infojával. Szerintem a csaj az egyik legjobb szolgáltató Nyíregyházán. Én fél éve járok hozzá rendszeresen, de mindig a maximumot nyújtotta eddig. A korát nézve nekem fiatalabb, mint az adatlapján. A kéró igaz, hogy puritán, de véleményem szerint a "célnak" megfelel. A higiéniáról való vélemény hazugság, ezt nem gondolod komolyan! Összegezve nagyon "managgerszagú" a véleményed Hírdető!
Sziasztok!
Az lenne a kérdésem, hogy volt valaki mostanában enemynél, mióta "csak masszázst" vállal?
Tényleg tök jól néz ki a csaj, meg tök kedves, meg minden, de ki fizet azért, hogy ruhában megmasszírozzák?????
És ha így van, akkor miért itt hirdet, miért nem mondjuk a hajdú apróban, vagy tudom is én, de ez 1 szexpartner kereső oldal vagy nem?
Na előre is köszi a válszokat.
Hát ilyenek ezek a NET.-kávézók... :) :) :)
Alexát sikerült már felhívnia valakinek? Nálam 20-ból 0 az arány.
Kedves badboy29!
Sajnálom,hogy rosszul érezted magad nálam,esteleg hogy csalódást okoztam.Ember lévén nem vagyok tökéletes.Nem felelhetek meg mindenkinek,nem is ez a célom.
Minden más kritikát,negatív véleményt hamarabb elfogadtam volna.De...
De.Kikérem magamnak azt a feltételezést,hogy a képeken nem én vagyok,nem fedik a valóságot!Ha van is retusálás az max az fény-árnyék,vagy a kép élességének a javítása.Azt meg mindenki tudja,hogy egy profi fotos és egy ügyes "modell" meg tudják találni a lánynak legmegfelelőbb helyzetet.
További jó keresgélést!
Tami
Sziasztok!
Tudom, hogy furi, hogy egy szolgáltató ír negatív véleményt a fórumba, de vannak olyan dolgok, amit én sem tudok benyelni.
Tisztában vagyok azzal, hogy konkurencia-harc van, de a gusztustalanságnak is vannak határai. Amióta városunkban megjelent egy másik csapat, azóta vannak negatív vélemények azokról a lányokról, akik már régebben itt voltak. Tami barátnőmmel elég régóta itt vagyunk, s nem voltak még problémáink. Most viszont valaki szerint nem valóságosak a hírdetési képek. Vajon miért? Szerintem nem volt mostanában plasztikai sebésznél, tehát nem változott. Eddig miért volt jó? A választ mindenki tudja. Továbbá észrevételezném azt is, hogyha már egy lányról több hírdetés jelenik meg, akkor legalább a fotón legyen valami eltérés, mert így nagyon átlátszó a dolog. Szóval csak azt szeretném jelezni, hogy tisztességtelen eszközökkel is lehet harcolni, csak felesleges. A férfinép nem olyan primitív, hogy ne jöjjön rá a csalásra. Mint írtátok a fórumban, személyemben normális, szavahihető szolgáltatót ismertetek meg. Szeretném ha ez így is maradna, erre törekszünk barátnőimmel Tamival és Diával. Mindenkinek szép napot és további jó munkát kívánok
Lexi
Tisztelt Szerkeztőség!Szeretném regisztációmat törölni erről az oldalról.Hogyan tehetem meg?
Üdv:Nicole