pt - na milyen volt Judit?
pt - na milyen volt Judit?
Most lépek, majd később visszanézek, el ne aludj!!
Csak a szokásos hétköznap, hasonló lehet, mint nálad. :)
Szia Katóka..
Reggel mikor olvastalak benneteket,irigy voltam ,hogy megint kimaradtam ,és eldöntöttem, hogy ma tuti itt leszek este, erre most majd bealszom...mondom mint a medve...Téli álmot alszom!!
Mi ujs feléd??
Szia Pircsi!
Köszönöm. :) Itt csak reggel havazott, de délelőtt elállt, a szél nem fújt, csak hideg van. Az ötleted is kösz, amit mélben írtál, kipróbáltam, hívnak arra is. Azt mondja svájci, hogy amíg kenyér van, meg víz, nincs okunk panaszkodni. Azért nekem ennél több kell, mert megérdemlem. :)
tisteltt szerkesztőség legyenek szivesek aktiválni a hirdetésem a vidékilány.hu oldalon mert már három napja várok rá nem tudom hogy mért van ez előre is köszönöm , krisztina 25
Szeva budanmd!
Szerintem keresd fel, ő volt az egyik csaj akivel akkor nem jött össze a tali.
Kedves és jó csajnak tűnt a telefonban.
Ha így döntesz, várom az infód.
Sziasztok!
Valaki volt már Melinda (19)-nél, milyenek a tapasztalatok? Mennyire kedves, odaadó ilyesmikre gondolok.
Jó reggelt,vagy napot,!!
Szia Kató, felébredtél már??Tanusithatom Busnak, hogy nem férfi vagy..Nő.. és Igazi Nő...
Gyerekek itt esik a hó, de nem ám csak immel.ámmal. szakad,,ez nem macskajancsi lassan félek kimenni, az én 80-90kg pehelysulyommal. is felkap a szél..no most ha összeadjuk a havat és a szelet, egész érdekes időjárás jön ki belőle:))
Meleg szobában ,kényelmes ágyban lenni csudi jó..ilyenkor::)))
Sziasztok,
Zsófi (22)-ről (1. oldalon, piros kombinéban) szeretnék tapasztalatokat kérni, telefonban elég szimpatikus volt. Nem Zsófika!
köszi.B.
A Szendyről csak annyit,hogy egy igazán jó. Érdemes megbecsülni!
Brembo hozzászólásával teljesen egyetértek.
Tavasz még sehol,de megjelent az első meleg az oldalon... Annyi sok kurva van,néhány még jól is néz ki,mi a francért kell egymás farkát szopnotok?
Sziasztok
En csak jo tapasztalatokkal tudom ajanlani Alexat!!!
Sok lanynal jartam mar, de tole megkaphattam mindent, amire egy ferfi vagyik. Igezoek a szemei, sexy a teste, gyonyoru a haja es mindig illatos a bore.
A kornyezet szep, a kiszolgalas maximalis. Kedves, aranyos, es ami fontos- az aktus elott es utan is jot beszelgettunk. Nagyon sokan vannak, akik fel ora mulva kidobjak a vendeget, de O mas. Ha van ideje , maradhatsz meg egy kicsit. Intelligens, tanult, ket nyelven beszel perfekt es minden temahoz tud okosakat szolni. Szerintem varoskankban O viszi a palmat. Ha nem tudnatok felhivni, probaljatok tobbszor is, mert nekem sem ment elsore, de ha eleritek , es meghalljatok a hangjat tuti hogy nem akartok mas lanyt. En csak hozza fogok jarni.
Kitartas, es hivjatok!!!
Születési hiba, de még punim van :)))
Még egy óriási bölcesség mára: amelyik nőnek jó a humorérzéke, az szereti a szexet is. De qrva ritka. Kincs. Nem is tom, hánnyal találkoztam életemben, baromi kevéssel. Mind foglalt volt. na exit
Ja, azért a pasi somolyog az orra alatt, de asszony még nem jött át. :) A felső se.
Hüje!!! Hogy tud egy NŐnek ilyen jó humorérzéke lenni? :)))))))))))))))))))) kedvelllek, Kató, de ha kiderül mint az agyement filmekben, hogy egy fas szival csetelek, feladom :)))) asszem tényleg fáradok
Be ne pisilj! :) Pussz
Szia Kató, nehéz napom volt, 14 órát húztam le gyak pisilés nélkül, megyek elájulni. Ha Te is, kerek domborodó kispárnát kívánok, ha még vársz vkit, legyen kellemes. Bush