Ha hallgattál volna, bölcs maradtál volna!
Amúgy attól még lehetsz jó szolgáltató...
Ha hallgattál volna, bölcs maradtál volna!
Amúgy attól még lehetsz jó szolgáltató...
Szevasztok, jó a hangulat látom, teljesen beződűtetek, hál' Istennek :)) Kicsi Katóm, nyugi, nem veszek el, és mással sem kell azonosítanod, elég, hogy QC-t beijesztetted, hogy több néven írogat :)) Ja figyu QC a villámot egy mesters. tóba próbálták belevezetni, hogy majd onnan töltik le... asszem nem jött be :(( De az első hely a Tied a kvízsóban, mint egyetlen indulóé :))
Világéletemben gyűlöltem a matekot meg a fizikát, bár velem született átlag feletti intelligenciám miatt könnyen boldogulok a számokkal, csak ne kelljen deriválni, meg ilyen fantasztikus és érthetetlen dolgok (meg még amit Bushsal értekeztetek) :)))))))
Biológiai tudásod hagy kívánnivalót maga után: a szamárnak nincs középső lába :)))))))
Bár lehet neki 8 is: 2 elől, 2 hátul, 2-2 meg jobb és bal oldalon.
Szóval segítek: az egyik elsőt törték ki, és ezért mindíg felborul...(a megfejtés egy kicsit később)
Tisztelt Szerkesztőség!
Március 3.-án befizettem az aktuális havi díjat, és mégis lekerült a hirdetésem ami 4.-én járt le.
Több levelet írtam önöknek, amire eddig sem kaptam választ.
Várom válaszukat, vagy az aktiválást!
Helyesbitek:Heineken véletlenül dupláztam
Heinekken gratula az elöléptetésedhez,ráadásul kettöt is sikerült elölépned.Ha igy folytatod hamarabb leszel tag mint Én. :)))
Felesleges tovább kérdezösködni,meg kell látogatni,nekem bejött mert egy kedves vérprofi csaj.Aki szereti a 30-as korosztályt annak feltétlen ajállott.Csalódás kizárva.
A "malacpassatos" résszel a bajt keresed magadnak?????? :)
Aki figyelt már régen levághatta hogy egy bandárol van szó,a képek elég beszédesek,na meg a hirdetéshez irt vélemények is.De azért jó hogy megirtad,talán mások hasznátveszik.
Föleg ha nem is Ö ir,hanem a "vezérkari nagyfönök"!!! :)))))
Igen, nekem is volt egy matektanárom, aki levezette, hogy 2+2=5 :) Tényleg és sehol nem találtuk a bibit. Viszont nem arra gondoltam, hogy Hitler=Sztálin :)
Vendégek jönnek, lépek. Pusz QC-nek :)
Tisztelt Szerkesztőség!
Köszönöm, hogy elolvastátok üzenetem, és hogy a benne kért kérésemnek eleget tettetek!
Szia béci80!
Ha részletes infót szeretnél Eszterről, akkor olvasd el freddy kolléga 2010. decemberében írt igen kimerítő bejegyzését. Ha a "Keresés kulcsszóra" szövegmezőbe beírod, hogy Eszter, akkor dobni fogja az összes ezen szót tartalmazó kommentet - ott lesz freddy kommentje is!
Ha ez kevés kíváncsiságod kielégítéséhez, akkor légyszi konkrétan fogalmazd meg azt, és válaszolok.
Sziasztok!
Tudna valaki infót adni Eszter (29)-ről? Olvastam már a fórumon róla, de ha valaki tudna írni részletesen azt nagyon megköszönném. Szeretnék elmenni hozzá, de a képei nem árúlnak el róla sokat.
Köszi.
Ez is izgató..a szamár téma,, meglehetősen,,,, no és remélem.. nem a középsőt törték ki:))))
Szia..Lord K.......:))
Mamoka az öreganyád térdekalácsa:))))Amugy 60 fölött azt mondják...hatvan és a halál közt:)))
És ha olyan vagyok, mint a fából faragott szamár, aminek kitörték az egyik lábát? (na ezt érti valaki?)
Helló Mamókáék ;-)
80 vagy 100 már teljesen mindegy.
Amúgy meg 80-tól már fölfelé kerekítünk!
ÉS most sajnos ellent kell mondanom: a matematika egy akkora oltári baromság, hogy bebizonyították, hogy 4=5-tel!!!
De te is nyílván ismered ezt a szimpatikus kis levezetést.
Akkor most lehet beledumálni, vagy sem? Olyan azért nincs a történelemben, hogy Hitler=Sztálin:)))))))))))))
Vagy G K=QCp.
Jenifer szereti a viccet, csak nem érti! :-)))