Bizony, megsértődnek sokan már azon is, ha 10 percnél többet kell várni. Hát, bocs, ez van.
Bizony, megsértődnek sokan már azon is, ha 10 percnél többet kell várni. Hát, bocs, ez van.
Hali! Nem árulok el titkot, ha azt mondom, hogy a mentolos rágó nekünk is naggyon jó? Próbáltam, a pasiknak is jó.
Más: olvasom egyik fórumon, hogy vannak lányok, akiknek napi 10-12 kuncsaftjuk van. Kizárt, lehetetlen egyeztetni. Lehetne, ha egyszerre 4-et be tudnánk vállalni, de azért az nehéz :) Ma is hogy jártam. 1 és fél 2 között 4-en jöttek volna. Ok. Aki először az ajtóhoz ér, ez van. Utána két óra csak érdeklődés. 3 előtt újabb vendég, közben 4-re jönne másik, összetalálkoznának, tehát 4 órás ugrott. Aztán egy fél 6-os még volt. Most nem a mai napomat akartam elétek tárni, de általában az egyeztetés a nehéz, meg valljuk be, max. csak franciával lehetne 10-12. Azt akartam ebből az egészből kihozni, hogy sokkal intenzívebb nemi élete lehet egy nőnek egy stabil barát, férj, élettárs mellett, mint a popszakmában, feltéve, hogy a pasinak nem havonta egyszer jut eszébe, hogy egy nő van mellette. :)
Sziasztok, ajánljatok nekem pici lányt nagy (de nem lógós) mellekkel! Akiket eddig kinéztem képről, vagy nem is voltak kistermetűek, vagy lógósak voltak.
Lányok, mindig magatokra gondoltok? :)) Pircsi! Kató úgy értette, hogy a fickónak nem fájt-e? Bakker! :)) De hogy hozzátegyek valamit: a múlt héten az egyik lány valami erős mentolos rágót majszolt cumi előtt. Lehet, hogy nem direkt volt, de kiba*zott jó volt!! Azonnal valljátok be, hogy próbáltátok-e már?! Ha igen, miccót a kuncsaft? Ha nem, MÉG MA próbáljátok ki és beszámolót kérek!!!!!!!!
Ja srácok, ajánlom Nektek is, Grófom, poszteksön véleményt kérünk !
Felajánlom,hogy egyszerre gyerekek, akivel nem tudok foglalkozni az addig elfoglalja magát a kezével!!!Dehogy.!!!Egyszerüen visszamondom őket.. ill kedvesen megkérem,hogy másik időpontban, tudod nálam meg nincs idő,igy kicsit bonyolult!!Volt is belőle már sértődés:))
Köszönöm, úgysem szeretem a nagyon sovány lányokat. B.
Egy másik oldal fórumán eléggé negatív színben tünik fel az említett hölgy,így azt gondolom nem erőltetem.
Vagy csak feketítik?
Azért köszi Bacardi.
Miket tanulok Tőled?! :)) Jáj, Te mit csinálsz, mikor egyszerre jönnének 3-an, 4-en? Aki előbb ér az ajtóhoz? :)
Azt nem ugy kell minta pezsgőtablettát,, nem oda,, az a rendeltetésének megfelelően.. csak aztán még valamit utánna bekapni:))
Nem fájt?!
Na Kató már elmondhatom,hogy nem csaka pezsgőtablettát probáltam, a robbanó cukrot is:)))Mosolyogtató dolog, és pont elég perverz:))
Szia, megértetted, egy aktus alatt mindent :)
Talán megirhatom az én véleményem is a 3 kombinációjárol, bár nekem ez inkább csak kettő...
Nagyon jó szeretkezni, időd van nyugodt vagy.. gyetyafény.. végig zongorázni a partnereden, lassan magadévá tenni,....DE van olyan amikor jól esik csak ugy dugni egyet a konyhaasztalon a napozóágyon, vagy ahol épp megkivántad...bár Kató lehet a 3 kombinácioján azt értette,hogy egy aktus alatt bevetni mindent... ezt majd ő elmondja!!!
Bocsi hogy beleszoltam!!
Ja, a perverz bejön!! :)
Helló :) Nem tudom máshogy írni a 3 kombinációját, de tényleg a legjobb. Szeretkezni, k efélni, b aszni (ej, de alpári vagyok! :)), ezt így egyben. Tuti. Nem számít, hogy nézel ki, hónaljszagod van-e, vagy egyéb fogyatékosságok, kívánlak, Bush! :))))
Sziasztok. egy új élménnyel gazdagítílak benneteket. Van nagykanizsán 2 jó csajszi,akiktől amit te kérsz azt adják. Marietta és niki mindennél és mindenkinél többet érnek. Amit ***moderálva***azt kapsz. Először úgy volt h csak az egyikkel,ám meggondoltam magam és mindkettővel bementem szobára és ha hiszitek ha nem maga a tökéj volt. ez a két csaj valami hihetetlen módón ***moderálva***. ***moderálva***. A sex meg arról ne is beszéljük. A lakás szép tiszta,rendezett és a lányok is ápoltak. szóval én csak azt ajánlom h próbáljátok ki öket,nem fogtok csalódni. na sziasztok.
Nemrég voltam "erotikus masszázs"-nál. Nem rossz a technikája, de nem 42, hanem sacc 48. Ajánlom.
Sziasztok, jól eldumáltatok nélkülem is, és köszi Kató, hogy kicsinálnál az most pl. nagyon jól esne, de mivan ha egy 100 éves ekzémás nyáladzó perverz büdös állat vagyok, akkor most benne lennél a bajban, már nem lehet az ígéretet visszacsinálni! :))))))) Debrecen egyébként baromi jó hely, és nagyot fejlődött az elmúlt években, alig hittem a szememnek. Én ugyan nem Db-ben lakom, de nagyon sokat járok itt, tényleg klassz és a lányok száma és színvonala is szuper, bár én nem szoktam névszerint írni róluk, mert a megítélés iszonyú szubjektív.
Az a témátok izgi, hogy egyre erősebb inger kell-e? Hát persze, hogy igen, ha sűrűn akartok elmenni. Sztem Misi is ha kihagy mongyuk 2 hetet, utána egy kisfiu is megdughatja és élvezni fogja. Figyu Kató, mi volt az a 3 kombinációja?
Sziasztok.Új élménnyel gazdagítalak benneteket. Tegnap voltam egy jó csajnál,akinek a neve Marietta. vele volt a barátnője,Annamária. tünemény mind a két csaj és amit nyújtanak az maga a menyórszág. én csak azt tudom mondani,h aki teheti látogassa meg őket,nem fogtok csalódni. ha valami újat tudok,írok. császtok.
SZIA kATÓ!!
Felébredtél,???Álmodtál erotikusat??:))