De látod? Most eltűnt. Nem is jön szerintem, csak szívat. Szerencsére nem kellett rohangálnom masszázs közben, elmúlt.:)
De látod? Most eltűnt. Nem is jön szerintem, csak szívat. Szerencsére nem kellett rohangálnom masszázs közben, elmúlt.:)
Elképzelem, amint gyurod a pasit,, közeben szólsz..hoppá wc:))))) No fiuk ráhozzátok Katóraa hasmarsot,.. akkor mehetek szexelni:))))
Szia: Kakas. Én kb 3 hónapja voltam a hölgynél nagyon kedves és aranyos mindent meg tesz, hogy jól érezd magadat. És ami a leg fontosabb nem az órát lesi és amit megbeszélsz vele azt meg is kapod töle. Ha voltál nálla oszd meg velünk te is a tapasztalatodat.
Sziasztok én érdeklödnék egy hölgy után esetleg a szerkesztö tud nekem segiteni.
a Hölgy részese a cég vezetésnek,2010 év elején ismertem meg,sokat beszéltünk,egy másik internetes forumon beszéltünk sokat és a texas holdem pokeren ismertem meg.tiszántuli hölgy ő.
uj telefonom van eltünt a száma email cime és már a másik internetes oldalon sincs fent.
ha tud valaki segiteni vagy esetleg olvasná ezt az üzenetet.kérem küldjön egy email a gergo-24@freemail cimre.
elöre köszönöm a segitséget.
Sziasztok
Alexa nem tunt el a varosbol, csak megfazott es kivett egy kis betegszabit, nehogy megfertozzon minket. Nagyon aranyos hogy gondol a partnereire.
Na, legyél boldog, most már megy a hasam is. :) Alig egyóra és itt a vendég.
Szia! Már kész vagyok. Az biztos, hogy Bush jó az ágyban, vagy mindegy hol. :) Ennyi átjött, de lehet, hogy akad még rajta kívülmás is, aki jó. Tiszta gyomorideg vagyok. Azért példát vehetne ilkoról, ő felvállalja magát! Mindegy, csak nem bírja ki, hogy elő ne jöjjön belőle valamihülyéskedés és akkor megvan. Gátlásos lettem most.
Bush, menj a fenébe!! Nem tudok így dolgozni, jönnek új vendégek és azt lesem, hogy Te vagy-e. Most délután is lesz egy, állítólag pesti, de honnan tudjam?! Nem is jössz, csak szívatsz. Még két és fél napig stresszeljek? Hétvégén elvileg nem vagyok, de most lehet, hogy muszáj lesz. Bush, én megöllek!! Már megint izzad a tenyerem, így nem tudom elengedni magam. Te ezt direkt csinálod. Nem várhattál volna úgy két hétig? Elég stresszes időszakom van enélkül is. NINCS SZEXXX!
Próbáltál már a hangoddal csábítani? Vagy félsz attól, hogy ami téged felizgat, attól a párod a hasát fogja a nevetéstől, esetleg meghökken a tőled szokatlan szavaktól? Az együttlét közbeni sóhajok és nyögések sokak számára hatnak izgatóan, a trágárságok már kevésbé. A hangulat tetőfokán olykor mégis előtör egy-egy „csúnyaság”. Ha megfelelően használod ezt a természetes segédeszközt, az a párodra is mély benyomást tesz majd.
Probáltátok már?? Teszteletem eszméletlen jó kimondani, nevén nevezni a dolgokat...:)))
No-No Bush... mire gondolsz???:)))
Pircsi, Pircsi, ............ hm.......... hol is laksz.....? :))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
Sziasztok!!
Katókám nem irigyelek,, bár lehet olyan élményben lesz részed...hogy irinylésre méltó...
Gyere PP, gyere!!!!!!! :))))))) mekkkora poén lesz, Kató, feldobjuk az üzletet!
Imááádni fogom, ahogy látom, hogy figyelsz majd a szemed sarkából, én meg masszázs közben finoman megsímogatlak, aztán amint lehet a nyakadba csókolok, ............vagy nemistom csak teszem az izgulós vendéget és hagyom, hogy kényeztess.......... a kezemet fínoman a tarkódra tenném .... :))))))))))))) előre röhögök, hogy nem fogom megállni és lebukok, de az se baj :))))) azér nagyon fogok vigyázni, tesztelem magam akaraterőből.
PP, Geróf, gyertek Ti is de inkognitóban, aztán Kató majd írhat, Úristen, Te voltál ma du?! vagy PP? vagy a Gróf? Én majd visszaírom, igen, én voltam akivel a legjobb volt, a többieket Rád bízom :)))))))
PP ha mész, Te is símogasd meg, meg stb, hogy ne legyen túl könnyű!! Geróf ügyes legyél, bár sztem Te nem állod meg, hogy szóban is kibontakozz, és akkor lebuktál :)))))
Katóóóóóóóóóóó! Alig várom, hogy remegsz majd a karjaimban, hogy Jézusom melyik lehet ez az őrült!?
U.i.: már írtam, hogy nem Debrecenben lakom, csak gyakran járok oda!
Hogy kissé bonyolódjon a helyzet, Geróf is arrafelé vadászik, nekem is van egy szabadnapom! :)
Pudling próbája az evés!? :)
Nem, ez nem fair!!! Tessék bemutatkozni!
Szia! Most kellett ez? Egész héten egy stresszben leszek. Komolyan, szexelni is akarsz? Akkor fogsz lebukni! :))) Már izzad a tenyerem, Te átok! Vendéget várok és nyugodtnak kéne lennem.
Ne már! Nem hiszem, hogy eljössz Debrecenből miattam! Ugye csak szekálsz megint? Bush, most félek.
Na szeva Kató, most kapaszkodj: a napokban el fogok menni Hozzád, de nem fogom elárulni, hogy én vagyok, sőt nagyon-nagyon jól fogok színészkedni, de ha lehet azért becsempészem a lompost, legalábbis teszek majd rá kísérletet, muszááááj!! Nagyon izgi lesz, mert Te nem fogod tudni, hogy melyik vendég álarca mögött lapulok, én meg nagyon vigyázni fogok ... :)) Na ez már felnőtt játék lesz :))))))))))))) aztán majd írok Neked, hogy kicsi szivem, dejó volt, és hogy átvertelek, és hogy élveztem, hogy belül vigyorogtam, de Te nem vettél észre semmit :))))))))
Vigyázz!!! Ha véletlenül gyanús lennék és rám törnél, hogy Te vagy Bush! én megpróbálok majd tök élethűen tagadni!! Mehet a meccs? Te nyersz, ha leleplezel, én nyerek, ha el tudom titkolni a kilétemet, na miccósz!??? Aztán eccercsak majd írok Neked, hogy Te Tündér, egy hétig mindenkit kényeztettél, hallom a többiektől :)))))))))) de nem tuttad, hogy mikor tartottalak én a karjaimban!
Na, benne vagy?
Ha nem lennél benne, akkor is megtenném, úgyhogy máris meg vagy erőszakolva :))) imádom a szelíd erőszakot!!!!!! Reszkess és FIGYELJ!!!
Én a Jenifer (20) néven hirdető lánynál voltam már. Régebben máshol hirdetett. A valóságban szebb mint a képeken. nem lopott meg, korrekten állt hozzá a dolgokhoz. én egy nfvsz-t kértem, amit szerintem korrekten teljesített. sőt még le is nyelte, ami azért nem kicsit meglepett. még biztos menni fogok hozzá
Üdv Geróf! Akár találkozhatunk is ma, én már tegnap óta itt vagyok, péntekig!
Jövő héten megyek Nyiregyházára,javasoljatok nem lehúzós odaadó lányt