Sziasztok!
Van erre valaki? Pircsi? Bush, Te nagyon hiányzol! Szabad az estém már és a gép is az enyém. Ilyenkor hol vagytok? :)
Sziasztok!
Van erre valaki? Pircsi? Bush, Te nagyon hiányzol! Szabad az estém már és a gép is az enyém. Ilyenkor hol vagytok? :)
Sziasztok!
Többen keresték Maya-t az elmúlt időszakban, illetve keresték volna, de telszám hiányában ugye nehéz. Most ismét hirdet, de azért beírom, hogy a "V"-s szolgáltatót választotta/ jmw-jatg.
Aki járt nála, vagy készül meglátogatni, annak várom/várjuk a részletes beszámolóját!
Sziasztok!
Tud vki olyan lányt Deb-ben, aki párokat is vállal, illetve házhoz eljön, csinos és az arca is szép? Köszi.
Sziasztok!
Tud vki olyan lányt Deb-ben, aki csinos, szép az arca is, és házhoz is eljön úgy, hogy párokat is szereti? Aki tud az írjon. Köszi.
Szia Brian!
Csak annyit a Zsófi lányról, hogy csinos, és kedvesnek tűnik, de megbízhatatlan. Előre egyeztetett időpontot megbeszélve kikapcsolta a telefonját, nem válaszolt az smsre sem. Szóval nekem abszolút negatív a lány.
Üdv.
Ja, és Te vagy a kivétel. Még jó, ha egy-két órával és nem 10-20 perccel előtte telefonálnak. Alig van kivétel. Vagy azonnal, vagy majd a jövő nyáron! :)
A 10 nem lehet igaz, mert lehetetlen egyeztetni, nem érdekel, mit mondanak. Nincs annyi vendég, 3-4 lehet átlagban naponta. Higgy nekem! 10-12 nem igaz, kivétel lehet a nem szexpartner, hanem rövid francia, ha valakinek ehhez gyomra van.
Hali Bush!
Én meg erre reagálnék. :) Az én exem (lehet, hogy kifogtam, sőt biztos) egy szexmániás, nagyon potens pasi volt. Hétköznap 3-4-szer voltunk együtt, sajnos elég sokat kellett dolgoznunk, hétvégén viszont egész nap ettünk, szexeltünk, fürdőszoba, kis szünet, szexeltünk, mindenhol. Este elmentünk vacsorázni, utána szexeltünk, kicsit aludtunk, aztán szexeltünk és nem lehetett úgy jönni hozzánk, hogy ne ugrasszanak szét bennünket. Na, ezt nem lehet überelni. A többi barátommal is szexeltünk és szexeltünk. :) Csak én lennék a kivétel?
Közben reagálnék arra is, hogy: "Azt akartam ebből az egészből kihozni, hogy sokkal intenzívebb nemi élete lehet egy nőnek egy stabil barát, férj, élettárs mellett, mint a popszakmában" nna ez erős, azér nem gondolom, hogy egy pasi naponta min. 5x helyben tudja hagyni a partnerét? Valósz. arra gondoltál, hogy kevesebbszer, de alaposan. Ez viszont lehet, hogy így van...
Sziasztok! Kató a lányok között tényleg van aki azt mondja, hogy egy nap 10en is megfordulnak nála. Ez félórás periódust használva 5 óra elvben, de azt tényleg nem tudom, hogy hogyan oldják meg, hogy ne találkozzanak össze a kuncsaftok? Én legalábbis nem szoktam, és nem is szeretnék, szóval valahogy megoldják. Az időbeosztás egyébként sztem csak attól függ, hogy mennyivel előtte telefonálnak. Mert ha 1-2 nappal előtte már szólnak, szépen ki lehet sakkozni. Ahogy olvasom Nektek (Pircsi is) mindig előtte 1-2 órával telefonálnak. Magamból kiindulva (időben elég szorosan élek) mindig min.1-2 nappal előre tervezek. Én lennék a kivétel?
Sejtettem hogy neked is elfogyik a türelmed egyszer.......de jogos is!
A mai nappal nekem is a 3.hétbe fordult,hogy feladtam a hirdetést......Az emailben kért adatokat is azonnal elküldtem.Azóta sem történt semmi!
Igen.....se e-mail,se indoklás sem semmi....de ha ida a fórumba írjuk ba az elérhetőségünket arra azonnal reagálnak hogy tilos!
Jó reggelt Mindenki!
Pircsi, én már semmin se csodálkozom. Amikor egy szülő összeharapdálja a kisbabáját, csak mert sír!! Kész horror, ezért nem nézek már híradót, csak időjárásjelentést.
Veszprémben -5 fok van, kellemes hideg, süt a nap, a tegnapi köd eltűnt. Nagy meleg nem lesz, de majd felöltözünk, vagy tornászunk egész nap. :) Jó vendégeket Néked, drága! Nékem is! :)
Kívánnék....
Madárdalolos szép reggelt!!! Kivánék,,,,,....De a hireket böngészve, egyre elkeseritőbb a helyzet,,Ha nem a valóvilág akkor ez.....olvassátok csak...
Megdöbbentő dolgokra képesek az emberek - egy dada megerőszakolta a rábízott egyéves babát, majd az erről készült fotókat elküldte szerelmének, hogy felizgassa kedvesét.Eszméletlen....Ilyen nincs!!!
Mélyen Tisztelt Szerkeszőség!!!
Érdeklődnék , hogy mi a ........... ért nem aktíválnak???, vagy legalább egy k...... e-mailt , nem lehet küldeni???
Ez a fajta hozzáállás a dolgokhoz kicsit bosszantó és felháborító!
Sziasztok!:)
Holnaptól újra elérhető vagyok!
Puszi Mindenkinek!!!:)
Igen, rád gondoltam,hogy nem fájt-e, de már értem :)
sZIASZTOK...
Kató azt kérdezted ,hogya pasinak nem fájt-e?? ugye rám gondoltál, nem a férfira??
Nekem van mentholos sikositóm, nekem nagyon jó érzés ,de a férfiak nem szeretik...bár más helyen használom, minta cukorkát!!!!!:)))