Tudok pár példát mondani:) de szerintem más is tud.
Tudok pár példát mondani:) de szerintem más is tud.
Szia Kató!!
Le vagy maradva..:)))) igen voltam 3-as ban. ilyen és olyan felállásban is...a szenvicset nem vállalom,, szétcseszni nem kell:))) Mire vágyol a 3-as felállásban???
GINA 37-ről mi a véleményetek?
Szia, Te voltál már 3-asban? Én még nem, de addig nem halok meg, míg két pasival nem próbáltam. :)))
Hali, dehogy írok ilyet többet! XD
Hát talán, mert csomó lány hirdetését felse teszik a tisztelt szerkesztők valamiért...
Sziasztok.
Jazmincicarol tud valaki?
Elore is kosz az infot.
Igazad van Minerva ! Csak a régi leharcolt högyek vannak ..........
Jó reggelt Vietnám!!!!!!:)))
Üdv Katóka, Bush, Gróf, Pál, Kasza,és még akit kihagytam annak is Jó reggelt!!!
Szia!!
Az én véleményem , és tapasztalatom az Kedves Bush, hogy az a nő aki megteszi,...a hármas szexet, nem féltékeny, és általában szereti a nőket igy már más a képletnem csak engem duga párja,ő is maxra ki van elégitve,..én részemről,és párja részéről is,...
Elég gyenge a fehozatal..
A másikon párvállalós lányt keresnek, ez fura lehet. OK, az egy pasi két ribi sima, de psychésen értem, hogy fura, hogy mongyuk egy házaspár bekér egy csajt 3.nak... Megjegyzem jó lehet (a pasinak tuti:)) de a indítékot meg az egész hátterét nem tudom elképzelni, világosítsatok fel, a párból a nőci ezt hogy éli meg? Kató, Pircsi, voltatok már párnál? Nem volt szar a nőnek, hogy a pasijuk egy másik, valósz. jobb nővel kefkózik?
Sziasztok, tegnap este nem voltam gépközelben. Kató az exed sztem eléggé átlagon felüli volt ha ezt éveken át bírta. Megjegyzem, kevés olyan nő van aki ennyit szexelne magától, a többséget mindig fűzni kell, hosszútávon elég unalmas. De lehet, hogy csak én fogtam ki a szendeszüzeket tartósra...? Veled kellett volna találkoznom!!! Persze az exed előtt :)) Mert utána túl magas lett volna a mérce :)) De figyu, azér nem mondd, hogy a többi palid is simán nyomta a napi 3-4-et !?!?!? Ha igen se írd, hogy igen, mer depressziós leszek!! :))))))))))))))))
Kb. néhány másodpercig tartott és Fehérvár nem dőlt össze. :)))
Nem, tényleg volt, most írta, korábban fejeztük be a beszélgetést egy kicsivel. Azt mondja barátnőm, elég erős volt, rázta a fotelt, édesanyja ült benne éppen, a bejárati ajtót meg mintha be akarták volna törni. Igaz a hír. Bocs.
Szép, bár ködös és "nyikorgóan-havas" téli estét Mindenkinek!
Természetesen igen, én is mindig és mindenben!
origo pont hu koponyeg pont hu index pont hu (mindenki hazudik? )
Jó estét Pál!
Ma beszéltem barátnőmmel, Fehérváron lakik, nem mozogtak a tárgyak, szerintem vaklárma. :) Illetve mozgatni kellett őket hozzá.