Hello !
Van valakinek infója Kis Sellő-ről ?
Hello !
Van valakinek infója Kis Sellő-ről ?
Sziasztok!
Szindyről és Cleoról szeretnék infót!
Sziasztok!
A napokban jártam Gina(37)-nél. Róla jön a beszámoló...
Nem mondom, nem volt könnyű őt elérni telefonon, de a kitartásnak meg lesz az eredménye. Már a telefonban is meggyőző, kellemes, cserfes hangja van. Kérdésemre azonnal vázolt mindent, hogy mit vállal, és mennyiért, mennyi időre. Gyakorlatilag a perverziókat leszámítva minden jöhet. Egy fél óra egy Szent István királyunk arcképével ellátott bankjegy.
Picit gondolkodtam, mivel nem az átlagosnak mondható árkategória... de mivel már régóta piszkálta a fantáziám, ezért egyeztettem vele időpontot.
Rendelője nem a külső körúton van, hanem a belsőn (szó szerint). A megbeszélt időben hívtam és felirányított a lakásba. A lakás nem túl nagy, de igen otthonos, szépen berendezett, igazi csajos kégli. A szoba nem túl nagy, de a célnak tökéletesen megfelel.
Arcra nem csúnya, nekem bejött. Olyan, akit ha az utcán látsz meg, vagy bevásárlóközpontban, akkor a szemed nem az arcán fog megragadni, hanem a testén. Igazi vadító a tekintete.
Akció előtt nem a pénzt kérte, hanem hogy kézbe vegye az irányítást. Pénzről szó sem esett. Azonnal nekem esett, nem volt ott mese... fantasztikusan szólt az oboa! Mélytorok, bőnyál, észvesztés! Igazán látszott rajta, hogy élvezi, vagy legalábbis jól szimulálta. De szerintem nem! Ja és francia köben úgy rázta a fenekét, hogy csak ez a tény kíván egy külön mondatot. Majd következett kölcsönösen is a francia. Igazán finom, bár kicsit használt puncija van, és baromira élvezte.
A teste számomra maga a tökély!!! Mindenhol nagyon rendben van! A képek totál frankók, amik fel vannak töltve, nem ér meglepetés. Ja, és mellesleg magyar lány! A bőre bársonyosan puha, a mellei félelmetesek, a feneke pedig az őrületbe kerget!
Majd jött a kefe. Lehet vele mindenhogy: alulról, felülről, előlről, hátulról, jobbról, balról... semmire nem mond nemet! Ahogy írta valaki korábban, tényleg egy igazi vadállat! A félórában le is rendezett úgy, hogy elég volt észhez térni.
Elején és a végén is lehet zuhizni. Miután végeztél nem dob ki a lakásból.
Összegzésképp azt mondom, hogy aki nem sajnálja egy őrületes félórára a zsét, az mindenképp menjen el hozzá. Különösen ajánlott kategória!!!
Szia QCpassed!
Előszöris köszi a pozitív véleményt rólam. Remélem Te is a hasznos fórumozók körét fogod bővíteni. Várunk majd beszámolókat!
A (vélt) válasz a kérdésedre:
Tavaris kolléga valószínűleg korábban már járt a lent említett hölgynél. A róla látott - valószínűleg eredeti(?) - képek nem túl pozitív élményeket ébresztettek benne látván, hogy arról a hölgyről van szó, akihez nem fog visszamenni soha.
Vagy pedig a túlságosan profi képek ébresztettek benne ellenérzést, hogy itt valami gáz van, és kicsi a valószínűsége, hogy az a lány fog ajtót nyitni, aki a képen szerepel, hanem inkább annak szöges ellentéte.
Én erre következtetek korábbi kommentjei alapján. Remélem jól emlékszem... Ha nem, elnézést kérek minden érintett féltől!
(Tavaris, igazíts ki, ha nem így van.)
Képzeljétek, Veszprém behavazott! Azt hittem, jön a tavasz és erre HÓ!! Debrecenben, Pécsen mi a helyzet?
Bush, Bélapapi, Jampec kéretik vissza a csevegésbe!!
Bocs, de okosíts már fel: ezek alapján a fotók alapján miből gondolhatta volna a dolgozó, hogy zűrös lehet a hely?
Semmi gáz, remélem, nem foglalkozol a sértegetésekkel, vastagabb a te bőröd ennél. :) Legyen ez a béke szigete és beszélgessünk tényleg jókat! A többi nem számít. (Mondjuk én se hagytam volna a helyedben szó nélkül, ez már tényleg durva volt.)
Szia!
Én is dolgozom, nem nagyon érek rá, meg mostanában minden elromlik, ami elromolhat, most épp a mosógép, csak holnap lesz kész (remélem!), hegyekben áll a mosnivaló. Valami szénkefék koptak el, elvitte a régit mintának a szerelő, holnap hozza az újakat. Csak remélem, hogy más baja nincs, nem forgott a dobja. Úgyhogy mivel fogytán voltak a lepedők, illetve a java a szennyesben, elmentem vásárolni. Kékeket vettem, nagyon baba, unom már a fehéret. Fehér a fal is, azt is unom, ráférne egy festés, akkor színesre festetném, de nagy munka ennyibútort behúzogatni a szoba közepére, aztán vissza. Ígyse lehet közlekedni a lakásban, túl zsúfolt. Ezek vannak, meg szerencsére a vendégek (hogy valaminek örülni is tudjak :))
Sziasztok!
Szokta valaki nézni a való világot.... leszögezem én nem... sőt utálom... az elején azt mondtam .. nem az a való világ, hogy naphosszat csak cigizik, iszik, és fekszik valaki...(na jó a fekszik kényes téma)):)):))) most miről is szól már...hogy bántsunk, alázunk, egymást.. ill ők egymást... pont mint az életben.. vayis a való világban....Béke veletek..
Katókám mi ujs veled,, mostanában elhanyagoltalak... bocsánat érte!!
Foto alapján nem lep meg.
Gondolom véletlenül az "e" lemaradt a végéről, de akkor még a "and LOVE"-t is biggyesszük oda.
Hogy legyen lóvé a csajokra ;))))))))))
Akkor hazudnak a lányok Gróf de csúnyán és kb3-4 egyszerre.Nem ismerem Chuckot.Na mind1 részemről a téma lezárva.
Sexcsoki is jó és érti a dolgát.Velem egyébként kedves volt.
Ennyi " marhát " még pörköltben sem láttam, mint itt mostanában!
peac !!
Szia Gróf!
BÉKE VAN!! Így mindenki el fog tűnni a csevegésből. Tényleg, ne már! Beszélgessünk inkább jókat! Köszönöm.
Katicabogárka te egy igazi tündéri cicus vagy akit élvezett simogatni. A többi meghát...
Én nagyon jól érzem veled magam beszélgetés terén is.
Picike utolsó vendég!
Sziasztok gyerekek...
Most értem haza,,..sajna ez van,, olvasgatlak benneteket,, probálom felfogni amit irtatok de nehéz...
Szép reggelt!!
Konkurenciaharc. Nagyon sok esetben azért írnak be csomó néven, hogy lejárassák egymást. De ha valaki tud olvasni a sorok között, és csak azokat a hszokat veszi figyelembe, amiket olyan nickek írtak, akiknek lehet adni a véleményére, akkor hasznos!:)
Szerintem hosszabb távon csak az lehet a megoldás, ha jóval szigorúbbak lesznek a moderátorok. Ehhez viszont olyan törvények is kellenek...