Blackangel (28). Panel házban, aranyos kis csajszi, de valahogy mégsem fogott meg benne semmi. Tényleg jijetetlenül picike. Kicsit lehangoló volt a kínyúlt fekete melegítőalsó, melyben ajtót nyitott. Arcra találsz jobbat is, ha akarsz...
Blackangel (28). Panel házban, aranyos kis csajszi, de valahogy mégsem fogott meg benne semmi. Tényleg jijetetlenül picike. Kicsit lehangoló volt a kínyúlt fekete melegítőalsó, melyben ajtót nyitott. Arcra találsz jobbat is, ha akarsz...
Vikicica (19) Érd. A képei alapján egy bombázót vársz. Családiházas környék, ajánlott messzebb parkolni.
A ház kívülről semmi extra, belépve elszomorító a kép. Vakolatlan félkész tákolmány a ház. Emberek mozognak az alsó szinten gyatra körülmények között.
Korlát nélküli csupasz betonlpcsőn vezet az út a baszobába. Sarokban ágy. A csaj igényesen, szépen, szexin felöltözve, de...
Arca helyes, eltekintve a tapírszerű nózitól, az egész kiscsaj elég sűrű-fogós. A képeken még karcsúbb volt, vagy sokat dolgoztak rajta photo shop segítségével.
Unottan teszi a dolgát, kicsit olyan a látvány, mintha egy ***moderálva*** rendeznél... Viccet félretéve a csaj dugható, de a környezet inkább menhelyhez hasonlít...
Szia Roli!
Be lehet jutni hozzá,hidd el,légy kitartó és meg lesz a gyümölcse,meglátod megéri a fáradságot!
Klaudia (30) Ő teljesen kortalan, sőt egyre fiatalabb az adatlapja alapján. 10 éve is csak 30 volt. Ezek szerint idén már elmúlt 40 is.
Szerintem 45 is elmúlt már, de jól tartja magát, pláne, hogy újabban szilikonos cicikre váltott. Az alakja nem túl jó, de a szolgáltatás korrekt, nem nyűgösködik, és lehet vele dumálni is. A lakás panelben, tiszta és rendezett, klíma van. Aki szereti a milf típust, az nem fog csalódni. Viszont ismétlem a 30 éves kor, az simán 45, de ez nem von le semmit a szolgáltatás színvonalából. Egyszer-kétszer látogatható.
Hildelita (28) Győrben. Van Ő már vagy 38 is kérem. A cserpákja akkora, mint Garas Dezsőé, és a cicik sema a legjobbak már...
A furulya átlagos, az aktus pedig kiábrándító. Elfordított fejjel, mikor végzel már tekintettel. Azért annyira nem rossz a csaj, csak olyan futószalag érzés kerít hatalmába. A popsi kerek és szép egyébként. Erősen szőkített hajú, a bőre szép, de nem mai csirke. Lakás panelben.
Kitti (22) Talán Ő a legjobb Győrben. Kedves, csinos, szép szilikon cicikkel, az egyik térdén kisebb sérülés nyoma, és nem olyan vékony, mint a képeken. A szolgáltatás korrekt, a látvány nagyon jó. Talán egy kicsit több átélés kellene a részéről, de a színészetet nem véletlenül oktatják neves színészek. Ahhoz, hogy hihető legyen a produkciója, még fejlődnie kell. Mégis talán Őt ajánlom leginkább Győrben. A lakás panel, de a szoba korrekt. Kittihez még biztosan visszamegyek, ajánlott kategória.
Noé Cica (26). Helyes, kedves emlékeim szerint. A fogai nem a legszebbek, a feneke nem kicsi, de legalább formás. A cicik már nem ágaskodnak úgy, mint a jelentkező kisdiák kezei. Egyébként korrekt a csaj. A lakás panelben, nem túl igényes körülmények...
Kleopátra (23). Fannikával egy helyen rendel. Magas, mint egy kölyök zsiráf. Tetkók akadnak a testén. Kb. 30 éves lehet, és nem volt vele kegyes az élet.
A világfájdalom rendesen rajta volt az arcán. Nem is volt kedvem maradni...
Fannika (29). A képeken talán Ő van, de kicsit sok bejglit dézsmált az ünnepek alatt az biztos, mert van rajta +15 kg annyi szent.
Egyébként így sem rossz a teste. Bőre szolibarna, haja hosszú festett szőke fekete csíkokkal. A furulyája felejthető, unott arccal robotként dolgozik. Egy patront megér, de semmi extrát nem kap, aki meglátogatja. Kéró panelben.
Petra (26) Szombathely mellett. A képei alapján nem olyan rossz, de szintén egyfajta kísértet lehet. Gyakorlatilag soha nem veszi fel a telefonját, így azt sem fogja senki megtudni, hogy Szombathely mellett hol is rendel pontosan.
Rubint (29) Szombathely. A képei alapján nagyon csinosnak látszik.
A következő nyűgöm van mégis. Hívom pl. reggel 100-kor, felveszi. Korrektül tájékoztat. Kérdezem mikor lehetne menni.
Mondja, hogy egész nap be van táblázva, kb. 1/2 2-kor. Kérdezem előtte nem lehet?
Nem, sok a vendég. Most is jön egy. OK. Hívom 20 perc múlva, ismét felveszi a telefont, elmond mindent, kérdezem mikor mehetnék, már csak 4 óra körül lenne hely. OK, hívom 1 perc múlva, megint csak 4 körül lenne hely.
Ezt kb. 3 különböző napon eljátszotta velem. Kérdezem én, ha vkinek ennyire sok vendége van, akkor hogyan lehetséges, hogy a telefont mindig fel tudja venni, de igazából meglátogatni nem lehet, mert ugye olyan sok vendég van. Namost, akkor ezek szerint mindig aktus közben veszi fel a telefont...
Örülnék, ha egyszer meglátogathatnám, de így egyszerűen képtelenség. Rubint, van rá magyarázatod? Annak az Úriembernek, aki csak miatta menne Szombathelyre, azt javaslom, hogy azért még tartogasson néhány tel. számot a tarsolyában, mert Rubint-hoz biztosan nem fog bejutni a saját tapasztalatom alapján...
Én is megyek majd hozzá. Ma sajna nem, az idő eléggé borzalmas. Tényleg egy áldás, hogy vannak ilyen segítőkész emberek, mint a Heineken meg a freddy. Majd beszámolok, bár gondolom az én véleményem nem számít majd sokat, mert még nem voltam szolgáltató leányzónál.
Egyébként a kriszta a telefonban nagyon aranyos, ha élőben csak fele ilyen, akkor az jackpot és sokszor fogok járni nála. :)
Alexa (22) Tatabánya. Szintén kedves lány. Elmondom, hogy miért is nem maradtam.
Először is, a 22. életévétől fényévekre van, kb. 35-nek néztem. Másodsorban, akkor sportos testalkatú, ha azt
a sportot szumó-nak hívják...
A lakás amúgy korrektnek tűnt, két kis kutya rohangál a másik szobában, a baszoba pedig olyan pici, hogy a csaj is alig fér el a szobában, nemhogy
a kedves kuncsaft.
Csini Zita (28) Tatabányán kedves lány, de sajnos csak a pocakos képeken szerepel. A vékonyabb lány fotóival köszönőviszonyban sincs.
Aki szereti a fogósabb fűrészbak-szerű lábú hölgyeket Picasso által festett képekhez hasonló arccal, az nem fog csalódni.
Én nem is maradtam...
Klaudia 25 öt tényleg érdemes meglátogatni!:) A franciája isteni, és ahogyan rád néz közben...
Hali!
Ha ez segítség akkor társkeresö.ro. Sok rossz lány is hirdet.
De, hogy működik velük a kapcs felvét nem tudom.
ÜDV bacardi
Sok szerencsét
Szia! Azt a levelet nem egy falusi buta liba írta, de még csak nem is Ilona10, szerintem. Persze ez csak az én véleményem. :)
Szia, Heineken star!
Köszönöm hogy reagáltál. Úgy látom hogy 1-2 fórumozó tényleg segítőkész (mint példáúl te) és fontos infókat ad. Olyan sok jót olvastam Krisztáról, hogy szerintem most őt fogom kipróbálni. Nekem jobban bejönnek a teltebb idomu lányok, de nem mindegy hogy lehúznak vagy sem.
Szia hatas!
Én még a múlthéten hívtam, és nekem elsőre felvette a telefont. Pontosabban csütörtökön.