Köszönöm!
Köszönöm!
Sziasztok!
Miért küldtetek moderálásra? :-((((
Hát itt már semmit sem szabad??
Thomika
Szia! :) Igen, most én vagyok a paraszt. Nem baj legyen Pál parasztok között király! :))) Én végeztem vele.
Gyönyörű verőfényes, napsütéses tavasz van és hétfő már megint. A kedvem jó, csak délelőtt rohangálhatok ügyeket intézni meg vásárolni. Ilyen hülye legyek, nem dobom ki az üres tégelyt, azt hittem van még egy masszázskrémem, erre elkellett halasztanom néhány vendéget. Remélem, a héten jönnek. Na, irány a nagyker!
Milyen buli volt Nálatok? Szokásos hétvégi?
Jó reggelt!:)
Látom érdekes "műsor" volt hétvégén, én inkább buliztam!:D
Kihogyvan így hétfő reggel?:)
Sokat dolgozól mostanában, pihenj is kicsit néha.
Remélem van még hasonló jelző a csuprodban! Az orrod nem keményedik ilyenkor? Kivasaltad a bábúdat? :)
Nálunk is hasonló! :)
Szia Pircsi!
Érdekes demokrácia ez, "lassan" nagyon hozzászoktunk a véleményszabadság korlátozásához! :)
Van akinek bármit lehet írni, de arra reagálni viszont nem illendő!
Majdnem bekapcsoltam az ablaktörlőt, olyan fröcsögést olvastam az előzményekben! :)
Remélem gyorsan rendeződnek problémáid és megtalálod Önmagad ebben az új életben.
Ne add fel és légy' vidám. Soha ne másban kutatsd a problémáid miértjét és eredményét.
Minden reggel felkel a Nap, s újult erővel keresd a megoldást, bizz Önmagadban. :)
Talán ez az inteligencia? Ezzel önmagadat minősítetted már sokadszorra. :)
Mit vétettem Neked, hogy ilyen kellemes hangulatban írsz Tündérem?
Kedves Gróf Kurátor!
Zsuzsi 20 -ról már írtam egyszer,engem nem győzött meg.
Köszönöm a kedves köszöntést!
Petyus -- tényleg igazad van, amit a keszthelyi Zsuzsannáról írtál. Tényleg odaadó és kedves, mosolya lebilincselő. Igaz, hogy néhány évvel idősebb, de ragyogóan tartja magát. Ajánlom.
Szia Pircsim! Odaért a tavasz? Itt hétágra süt a nap, langyos tavaszi idő van. Dolgoztál? Én meg hogy jártam, azt hittem, van még elég masszázskrémem, nem mentem el a nagykerbe, már csak hétfőtől tudok dolgozni, elfogyott a krém, illetve egy fél hátra való van. Kényszerpihenőn vagyok, de bevallom,jól esik ma. Tegnap mérges voltam magamra, jöttek volna, de zsírt mégse kenhetek rájuk. :)
Jó reggelt!!
Látom hiányoztam nektek nem volt itt olyan jó hangulat, de valakinek dolgozni is kell:))))na majd ma pótoljuk...
Szia: pt megadnád a judit nevü hirdető számát. Vagy írd meg hol hírdet köszi.
Üdv mindenkinek! Ma voltam Lolánál, elbűvölően aranyos, kedves és csinos nő!! Csak franciát kértem, és valami fenomenális volt!!! Nagyon tudom ajánlani, a hozzáállása miatt is. IMÁDOM. Még biztosan látjuk egymást!! A partnerével, Chézyvel is váltottam pár szót, ő is megnyerte a szimpátiámat, biztosan meglátogatom majd őt is, vagy kettőjüket egyszerre!! Hajrá fel a f.-al makktársak! U.I.: Nehogy bunkózzatok velük, mert véletlenül sem az a kategória!!!!!
Sziasztok!
Szűz 24 éves srác vagyok! Debrecen vagy környékén tudtok ajánlani olyan lányt aki kedvesen segítőkészen, mégis vadul segítene a "problémámon"? :)
Néztem már Debrecenben az Évi-t és a Tündérkét? Valaki járt már náluk?
Szia Gróf! Nem hiszem, hogy bocsánatot kéne kérned bármiért, de tényleg hanyagolhatnánk a témát már, senki nem érti, mi ez és nem is idevaló azt hiszem.
Beszélgessünk jókat továbbra is, aki meg nem tud velünk tartani, legfeljebb elmegy. Tegnap este jó hangulat volt itt, jót cseverésztünk, nevettünk, én várom a hétfőt, jön ilko, Bush, Bélapapi és a többiek, akikkel kedveljük egymást. Pircsi valahol itt kell, hogy legyen! :) A hangulatgyilkos meg csak észreveszi magát.
Ha nem zavarna, max. megrántottad volna a vállad és nevetsz egyet, de megint rontanod kell a hangulatot, mert itt jó ideje az van. Szaporodunk, itt van Bélapapi, Bush, ilko, Pircsi és néha betévednek mások is. Beszélgetünk komoly dolgokról, viccelődünk, tényleg kedveljük egymást. Amiről Gróf írt, senkit nem érdekel, mert hármónkon kívül nem is érti senki. És tudod mit, engem se érdekel se Alexszal való kapcsolatod, se az, hogy ki miért mennyit fizet neked, se az, hogy mennyire életbevágóan fontos neked a lámpások sorsa, vagy bármi, ami ahhoz az oldalhoz és tisztelt tulajdonosaihoz köt. Egy összegányolt fos, amire egy rétegnek kurva nagy szüksége van, hogy kifröcsöghesse magát, mert a privát problémáit ott vezeti le. Ja, és ők voltak az elsők. Vesd már össze a két oldalt, csak a fórumot, a Szerkesztőségről nem is beszélek, itt intelligensen folynak a dolgok, ott meg másfél oldal arról szól, hogy ki húzott szarcsíkot a lepedőre. Na, erről ennyit! Minősíthetetlen szar az egész, hamis beszámolók tömegével, tisztelet a kivételnek, de ők hamar kiszoknak onnan. Ez egy normális honlap, normális fórummal, intelligens üzemeltetőkkel.
Egy kérésem van, ne rontsd itt a hangulatot, mi jól elvagyunk!!
Szia Pál!!
Örülök,hogy itt vagy..látod pár szó rólad, és itt vagy...