Papi, te leszel a harmadik, ezt már megdumáltuk. :)))
Papi, te leszel a harmadik, ezt már megdumáltuk. :)))
Üdv Gróf Uram!
Az "öreg"-et természetesen nem vettem zokon, sőt! Köszönöm a válaszaidat és a mese további felesleges szövésének megelőzése érdekében részemről a téma véglegesen lezárva. További szép estét.
Megmondom az igazat veled kapcsolatban kicsit zavarban vagyok:)
Neked csak annyit hogy teljesen világosan és tisztán láttom mi az ami fáj neked és erre ez az üzenetem:) :) :)
Hali Kari-ka!
Üdv újra itt! Remélem újra gyakran fogod hallatni a "hangod"! :)
Anno végigkövettem a Letti és Kinga baba paroláid. Azon írásaid és korábbi kommentjeid alapján vált számomra egyértelművé, hogy nem a levegőbe beszélsz, és valós élményeket osztasz meg.
Várom/várjuk további élményeid!
Ja, ez az izé úgy látom beszólt neked...
Szia ilko!
Köszönöm kedves vagy és ha erre jársz természetesen vendégem vagy egy masszázsra:)
Nem "karika" te analfabéta,hanem Kari-ka!!!!Érzékeled a külömbséget a pici agyaddal???Én próbálkozást sem emlitettem,ha esetleg nem tudnád értelmezni amit irtam akkor kérj meg valakit hogy forditsa le neked a Te szintedre :D A magadfajta azt hiszi attol lessz nagyfiu,hogy dicsekszik hogy Ö hogy megcsinálta a csajokat.De nem az a valami,hanem kielégiteni és boldoggá tenni egy nöt!Persze ez neked soha nem adatik meg,mert Te ahoz tul ostoba vagy :D
Most fiu vagy ,vagy transzi mert azt utálom. Annyi nöt megkeféltem,hogy te annyi kilincset nem fogtál.Ez nem chet oldal.A white Lady egy fantasztikus érzéki lény üzenem karikának,nem próbálni kell mert azt a kiskutyák szokták hanem meglátogatni és a makszimumot adni kicsavarni a lányból a vattot,hogy keze lába lógjon.
Sziasztok!
White Lady és Gina egyaránt megér egy misét,nekem inkább Gina jött be mert egy igazi szexéhes vadmacska,aki ugy lefárasztott mint még soha senki.
Rég nem jártam a fórumon,ugylátom azóta fellendült egy kicsit csak sajnos még mindig játszák az agyukat az IQ-minuszosok. :D Thomika és Heineken,irigylem azt a stilust és higgadtságot ahogyan kezelitek ezeket,és ahogyan helyreteszitek öket!Nekem ez sajnos nem megy,én idegböl intézem az ilyesmit. :D Visszaolvastam a termést ami azóta született mióta utoljára itt jártam,és örömmel láttam hogy Heineken kolléga engem is a megbizható forumuzók között emlitett.Szerintem elég sokan nem igy gondolnak rám,a nagy szám miatt ahogyan Lettit és Kinga babát fikáztam.Arra azért jó volt amit irtam hogy legalább már nem sztárolják magukat álnéven. :P
Ha beütöd a nevét itt jobboldalon a keresés kulcsszóra, nos, meglepetéééés..... ;)
Pircsi, köszönöm a segítséget! Ma délután elhúztam a házad előtt, de nem láttalak az ablakba! :))
Szeva Kató, IMÁDLAK, igazi NŐ vagy, dehogy akarlak Anikóval megcsalni! Egész pontosan kb. 6 lánnyal akarlak megcsalni :) hogy aztán rájöjjek, mekkora tévedés volt ennyit várni RÁD :)))
Gróf hallgat, elijesztettétek, pedig mit melóztam a fordításán Pircsinek. Alig értékelte valaki, pedig viccre ment, remélem Gróf is jól értette. És még most sem tudom, mit jelent az, hogy "vki benkós"....?
Viszont én is szeretném megkérdezni, milyen volt néger csajjal?
Kató, Neked meg milyen az analfabéta vendég? Szó szerint, vagy eccerűen csak balfingó?
Tudod a szomszéd kertje mindíg zöldebb!
A beszámoló az egy másik történet. A fórumban viszont csak szalonképes bejegyzések olvashatók. Nincs célozgatás, nincs személyeskedés, nincs beszólás, nincs sértegetés, nincs sértődöttség, nincs adok-kapok, csak tények, mégha azok minden esetben szubjektívek is.
Velem mi lesz? Én kimaradok?
Üdv Ilko! Így van! Ennyi és nem több!
Hali Andris!
A jelenleg is hirdető lányok közül, akiket nyugodt szívvel ajánlok, akiknél nem fog kellemetlen meglepetés érni, akik kiváló szolgáltatók, és saját magukat ábrázoló fotókkal hirdetnek:
- Kriszta 25
- Eszter 29
Az idősebb korosztályból pedig Lilla 41 a befutó.
Sajnos néhány remek lány már jobb útra tudott térni. A mi nagy sajnálatunkra...:)
Akikhez még nem jutottam el, de - habár csupán telefonon beszéltem velük, de itt a fórumon is ezt erősítették bennem, hogy - szerény véleményem szerint a fenti kategóriába fogom őket sorolni (remélem!):
- Gina 37
- White Lady 33.
Remélem segítettem! Ha jársz valamelyik lánynál, majd várom/várjuk a beszámolód!
Köszi.Heneiker,sztar.sokat-segitetél-de-ha-van-akit-te-ajánlanál-aztis-megköszöném
Ez a Debrecen egy k*rva kánaán. :D Kár hogy Tatabányai vagyok.