Sziasztok. Nem tudja valaki hogy esetleg Sóstó és környékén van-e kint valaki? Megköszönném a segítséget
Sziasztok. Nem tudja valaki hogy esetleg Sóstó és környékén van-e kint valaki? Megköszönném a segítséget
a minap jártam Győrben Mucinál. Mindenkinek ajánlom, mert kedves, megbízható és tudja a dolgát. Kellemes élményben lesz részetek a lány értelmes és korához képest szép!!
Sziasztok! vanda 19-ről tud valaki valamit?? Az Ószőllőn dolgozott,egy Kinga nevű lánnyal. De Kingát sem tudom utolérni..
Jó éjt! Majd hétfőn jönnek a srácok is. Addig szerintem Gróf meg Chuck összecsapását olvashatjuk. Ez maradt.
Menjünk aludni mi is ...Szép álmokat!!
Tényleg, de ez dicsőség, nem szégyen! :D
Úgy látom, ma ketten beszélgetünk.
Gyagya Kata:)):)):))
Ez nem perverz. Szerintem te nimfomán vagy. :)))))
Kell hozzá megfelelő izgalom partner, meg lehet ilyen perverz csajszi mint én:)))
Nyomkodom a pontot, de nem érzek semmit. Lehet, hogy nekem tényleg nincs? :D
Gróf hogy eltűnt. Gondolkodik biztos. :)
Köszi olvastam, és majd válaszolok is...
No igen, otthon hogyan? :) Írtam mélt,olvasd ellécci!
Tudod megkezdődika hétvége ,akkor eltünnek a pasik..vajon miért is:))??:))))
Bush, ilko hol lehetnek? ilkot olvastam egy másik fórumon, tehát él még. :)
Szia!
Majd írok, egyelőre agyalok, hogy kerülhetnénk közelebb egymáshoz fizikailag, túl nagy a távolság, de minden megoldható.
Szegény Gróf vonzza a bajt, de élvezi is egyben. :) Én inkább beszélgetni ülnék le vele, mint szex izgatna annyira. Szerintem, érdekes lenne, nem hülye ember és jól játszik. Majd én is írok róla pozitív véleményt. Mentsük meg Grófot! XD
Sziasztok...
Megjöttem...:))
Kezdeném azzal,hogy T-pont... hát igen minden nagyobb városban megtalálható,:))de van a női testen is egy pont ami azon bizonyos testrész felett helyezkedik el ami sok nőnek a kielégülés okozoja....(lehet nem ez a valodi megnevezése,de nekm valahogy ez maradt meg) Nos lehet találgatni hol lehet -e.. nem kell dörzsölni, nyalogatni, csak egyszerüen kicsit erősebben pl egy hüvelyk ujjal nyomni ....kiváncsi lennék csak én tapasztalatam valami ájulásszerü állapotott, vagy már nőnél is müködik???
Katokáma terveid ird már meg privibe, ha lesz érkezésed....
Te Grof... ha eljössz hozzám.. én irok rolad pozitiv véleményt.))de csak ha te nem irod meg a hibáim,,, bár lehet én vagyok a tökély...:)))) amugy mindig készülök rá, hogy én is palettára kerülök.....
Nem is. "szakébzet" :) Érdemes végig olvasni.
Ha bemész a lámpán Veszprémbe az apróba, hirdeti magát lelkesen egy "szakébzett masszőr". A szakképzett érettségihez kötött, minimum helyesen tud írni. XD
Szerintem a tegnap esti monológom erről is szólt, sajnos a civiléletben is így mennek a dolgok. Én feljövök ide olvasgatni és ugyanazt látom most éppen Debrecenben. "Verjük szét egymás pofáját!" "Tudom, hogy ki vagy..." Kívülről nézve szórakoztató, benne lenni nem tudom.