Kelly (24)-nél volt már valaki aki írna is véleményt?
Köszi előre is.
Kelly (24)-nél volt már valaki aki írna is véleményt?
Köszi előre is.
'cakát!
Ne vedd észre!
Jó éjt! :) Holnap korábban benézek.
Nekem kukim még nincs, de a bajuszom már nő. Van mindkét oldalon 3 szál, szerencsére szőke, bár, ha rásüt a nap! :D
Figyu, én régen, mikor még ifjú lány voltam, meccsekre jártam a fehérvári stadionba!
Álmos vagy? Jó neked. Kicsit későn gabalyodtunk össze, lassan mennem kell. Jön Balázs dolgozni.
Való igaz.
Kukim van, meg szőr nő az arcomon :-)
Hiába gondolkodnak, úgyse találják ki.
Egy lány, aki meccset néz...
De a 2. félidőt már nem nézem.
Nem érdekel, meg a képem is kezd nyúlni.
Ennél. :DDD
Minél pasibb?
Nem elé, ha én hiszek neked? A többiek meg gondolkodjanak csak, hogy ki vagy!
Csak hiányoztál. :)
Voltam én már fiú, lány, enemy-testőr, Chuck, stb.
Bocs-bocs-bocs, csak meccset néztem
Jaj, elfelejtettem! Olvastam, hogy valaki megvádolt, hogy lány vagy. Ahhoz képest nagyon fiúsan írsz. Valljál! Most akkor mi van? Ki is vagy te, fiú, vagy lány? Szerintem ennél pasibb nem lehetnél, de ez csak az én véleményem. :)
Helló mindenkinek! Ma délután voltam az előttem említett Lauránál! Mikor beléptem az ajtón kellemes meglepetésben lett részem! Egy nagyon szép nőt láttam magam előtt köntösben,mikor ledobta magáról akkor is meglepődtem! Szexi fehérnemü jó test szép arc! Felvan a lehetőség ajálnva a tusolásra is és nincs senki senki a lakásban csak ő!!!!!!!!! Nem dob ki a végén! Aranyos ajánlott kategória! Valaki kérdezte multkor a Glóriát! Na vele is ez a helyzet,tiszta normális hely jó nővel jó szolgáltatásokkal és megbízható egyedülállő!!!! Remélem kielégítettem a kiváncsiskodókat! Jó vadászást mindenkinek!
Most meg hol a csudában vagy QCp?! Itt várok rád!
Virgács újonc, 1-et írt, az Anita gyönyörű. De hogy hol?? Lehet, hogy csak kikívánkozott belőle.
Na végre! Szia. Nem kecskével bővítek. A legújabb divat a birkafight. Sok birka, patarúg, patarúg, patarúg... kaputt. :)
Képzeld, ma meg lettem monyazva beleegyezésem nélkül!! Felháborító, nem? Azért ez már nagyon extra. Csak úgy, sutty.