No mi van? Sehol senki? Megjött jó Katónéni. :) Pircsi? QCp? Bushot már nem is kérdezem, majd előbújik.
No mi van? Sehol senki? Megjött jó Katónéni. :) Pircsi? QCp? Bushot már nem is kérdezem, majd előbújik.
Drága Blackangel(28)!
Csodálatos volt Veled lenni márc. 12-én délelőtt.Nagyon nagyon kedves vagy, aranyos, fantasztikus élményben volt részem. Azon leszek, hogy minél hamarabb újra találkozhassunk.
Minden jót kívánok Neked! Puszi!
Látom, nem jössz vissza. Porolok, mert vendég jön. Pusz estig.
Az enyém padlizsán, az színes. :) 4. helyezés :(((
S fórumon olvasottak nagyon tudják izgatni a fantáziámat.
Pláne ha "vonzáskörzeten" belül van :-)
A sorrend: szőke, barna, vörös, színes, fekete.
Ejnye-bejnye.
Olvasgatjuk a másoknak írt hsz-eket :-))))
Mondtam, hogy nem fogok szólni, de veled amúgy is kivételt teszek.
Jut eszembe, QCp! A szőkék a gyengéid? Mielőtt jössz, be kell szereznem egy szőke parókát! Szólj időben! :)))
Szia neked is! Már megcsaltál? Itt várlak Veszprémben, neked meg kalandoznod kell. Szép!
Szép napot! Te már megint éjszakáztál! :) Most meg alszol, mi?
Ja és a lényeget nem is mondtam!
Meglátogattam "Krisztátokat".
Valóban nagyon kedves, ritka az ilyen lány, jókedélyű, tiszta, a hely tényleg átlagon felüli, pihe-puha nagy ágy, stb.
Nincs TP, telefoncsörgés, gyanús zajok...
Elmenetel előtt csokival, üdítővel kínált.
És úriemberként viselkedtem természetesen, bár én mindíg ilyen vagyok :-)
Úgyhogy tudom, hogy te is olvasod Kriszta: köszi mégegyszer :-)
(bár a fiúk zavarba hoznak a sok dícsérettel)
Üdv
Tud valaki valami konkrétumot Mesiről? Szerintem nem ő van a képeken!
Ugyan ezt tudnám én is mondani! Ha én megbeszélek egy időpontot ahhoz tartom magamat és úgy szervezem a napomat!Amennyiben 1, esetleg 1.5 órát kér mire ráér akkor érjen már rá és ne akkor közölje velem ,hogy még 30-40 perc, amikor már ott állok az ajtóban. Még ha azt mondja,h 10-15 perc azt mondom oké, belefér ,nade 30-40 ? :D vicc. Én is ismerek olyan lányokat akiknél sok vendég van és érdekes módon megtudják szervezni!
Ez igen.. volt mit olvasnom utánnatok,,bőséges..
jÓ ÉJT...
Noshát,a tapasztalataim nem túl fényesek a hölggyel kapcsolatban,de mivel már voltam nála,megosztom az átélteket.A lakás elég lepukkant,ahogyan ő is,és azért jó pár évvel idősebb az adatlapján megadott kornál.Vannak még egy páran,ahogy hallottam.A franciája gyenge,és a szex sem nevezhető jónak,látszik rajta hogy csak a pénz hajtja.Úgynevezett kényszerélvezet tükröződött az arcán.Hát röviden ennyi.
Mégis csak erre kacsingatsz (meg Veszprém fele :-)))))))))).
Voltál már nála?
Cleót érdekes módon nem nagyon ajánlgatják, mert ő eléggé megosztja az embereket.
Nagyon csinos és tényleg nagyon szép lány (bár én elfogult vagyok, a szőkék a gyengéim), többször voltam nála, tiszta és kultúrált a hely is. Az árak is átlagosak.
Nekem nagyon bejön, én normális vagyok vele, úgyhogy mindíg normális Cleót kapok. Sőt, egyszer maradt nála pénzem, és 3 hét után nem tagadta le, hanem emlékezett, és "jóváírtuk"!!!
Írásaidból úgy tűnik, hogy nem vagy egy "ősember" (javíts ki, ha tévedek :-))))))))))))))), tehát megfontolandó ajánlat lehet neked.
Üdv