Nem, megyek aludni.
Üdv
'cakát.
Nem, megyek aludni.
Üdv
'cakát.
Falura minek? Meg úgyis egy börtönben élek.
Megjött a vendég. Később leszel?
2,4-es, V6 motor, száguldó vipera és gyönyörű volt. Ma is síratom. Ez van. Metálsötétkék, majdnem fekete, fóliás jószág volt.
Biztos vagyok benne, hogy simán fenn tudnál tartani egyet.
Autó nélkül hogy lehet meglenni?
Scorpio, öreg volt, de ment, mint az ökör. Imádtam. Ott lennék már, ha meglenne.
Na, milyet és miért?
Pár napja meglátogattam a Nóra19 név alatt hirdető hölgyet. Sajnos egyet kell értenem az előttem szólókkal, tényleg elég tipli hangulat volt. Nórika, szinte stopperrel mérte az időt, előttem is és utánam is jött egy-egy kuncsaft, a fél óra a zuhanyzással együtt is elég szűkösen volt meg, szinte egymásba botlottunk, nem értem, hogy miért kell percre beosztani az időt, ha én lennék a helyébe biztos több hézagot hagynék az egyes menetek között, bár az is lehet, hogy aki futtaja az szorítja ennyire.
Ami a lakást illeti elég átlagos panellakás, a fürdő egyenesen lelakott, ez még el is ment volna, de inkább az volt a zavaró, hogy Nórika nagyon nem bírta a tempót, folyamatosan elhúzódott, látszott rajta, hogy túlhajtott.
Mindent összevetve bár nem lenne rossz csaj Nóra19, de mivel én nagyon nem bírom, ha valaki számolja a perceket, így biztos nem megyek többé.
Egy ideje nincs gépsárkány. Eladtam.
Itthon vigyázok, mindketten a WC-be kakálunk, abban meg nem lépkedek. :)
De remélem nem otthon?
Amúgy az meg állítólag szerencsét hoz.
Ugye, hogy ha neked kell jönni, akkor már messze vagyok? :-)))
Általában, kivéve, mikor mezítláb sz@rba lépek. :)))
Sőt, nincs is lábad :-))))))))))))))))))))))))))))
Ábrándítsd ki: friss vagy, üde és magaddal és környezeteddel szemben igényes, a lábad pedig Dr. Scholl spraytől friss és illatos :-)
Én is szívesen rász@rok. :)))
Mire odaérnék, ájultan esnék össze. Mennék én, szaladnék hozzád, de messze vagy.
Az alsó sor helyesen: sz@rozza...
Nem mered :-)
Tudok egy pár csendes motelt, ahol lehet beszélgetni :-))))
Most is írogat!!! Lábimádó, büdösen szereti.