Kedves Candy.
Nekem is felkeltette az ajánló az érdeklődésem!!Szívesen meglátogatnálak én is.Nem írsz vmi elérhetőséget!??
Kedves Candy.
Nekem is felkeltette az ajánló az érdeklődésem!!Szívesen meglátogatnálak én is.Nem írsz vmi elérhetőséget!??
Akik Elízt keresik!
Van 1 rossz+egy jó hírem.
Ha jól tudom,mert régebben voltam már nála csak régi vendégeket fogad....nem hírdet,megvan a köre..A jó hír,hogy én tudom a számát,mivel régi vendége vagyok.:):)Mondjuk csak nekem jó hír.
Egyébként a legkedvesebb és legjobb csaj Debrecenben.Ez tény.Imádom.
Szia Candy!:)
Egyre inkább úgy érzem, egyszer Szoboszló felé is kell vennem az irány!:D Tényleg ritka az olyan nő, aki ennyire értelmes lenne, és ez örömmel tölt el. Az pedig teljesen természetes, hogy mivel Te a *** moderálva *** vagy, sok mindent másképpen látsz, mint a vendégek. És hidd el, azzal meg én is tisztában vagyok, hogy a vendégek között is sok olyan van, akinek nem kéne ilyesmire adnia a fejét, több okból sem. Sőt olyanok is vannak, akiknek eszük ágában sincs szolgáltatóhoz menni, csak szórakoznak. Sőt szokszor szándékosan le is jártnak bizonyos szolgáltatókat igaztalan beírásokkal. De összességében a fórum hasznos dolog, és aki tud olvasni a sorok között, az sok hasznos infóval gazdagodhat!:) A rosszindulat pedig sajnálatos módon nemcsak ennek a fórumnak, hanem az egész netnek a sajátja...
Úgy mellesleg pedig én is kiváncsian várom a valamikor megjelenő hirdetésed!:)
Pussz
Petya_001 · Tag · Hm..hm. Azt hogy tudod elfelejteni milyen jó vele??? Azt egyszerűen lehetetlen!!!! :D
Ejjaj! Elment mindenki kirándulni, csak Pircsi szexel. :) Mikor jönni vissza kérem? QCp? Pircsi bébi, tarts egy kis szünetet!
Üdv elvtársak!
Ismét meglátogattam a Krisztát. Már lassan kezdtem elfelejteni milyen jó is volt vele. Az előző beszámolóm óta semmi változás nem történt, de azért élménybeszámló az mégiscsak élménybeszámoló, ezért beszámolok. Szóval maximum annyi a különbség az előző alkalomtól, hogy most mégelragadóbb volt, már ha ez egyáltalán lehetséges.
Vörös hajához illő szexi vörös fehérneműben fogadott. Megkérdezte zuhanyzom-e, de már otthon ezt megtettem, így nem éltem eme kecsegtető lehetőséggel. "Tiszta vagyok mint a friss hó!" Kis beszélgetés után minden szexuális igényem kielégítette, remélem én is az övét. Olyan finom, mint az álom. Most egy igazán összebújós, szeretkezős együttlétben volt részem, ami nagyon kedvemre való. Barátnő feeling! Már-már el is felejti az ember, hogy alig ismerjük egymást.
Utána nem sürgetett, hogy menjek már, ezért kicsit maradtam még dumcsizni. Minden vele eltöltött perc élmény. :)
Üdítővel kínált, nem emlékezett hogy vizes sportember vagyok. :p Ugyan még nincs húsvét, de meglocsoltam, aminek a jutalma nem maradt el egy csokitojás személyében. :)
Krisztám köszi a tojást, finom volt. :D Pusszantlak mindenhol.
üdv. Chézi és Lola érdekelne. Szeretnék valami jó kis beszámolót olvasni róluk. Járt valaki mostanában náluk?
A másik pedig kissellő lenne. ő is nagyon megtetszett. róla valakinek infó?
humm · Kvázi-tag · Valódi képekkel hirdet, kor kb megfelel a hirdetettnek. Kissé duci, de nem petyhüdt test, klassz kemény mellek, arc átlagos. Jó bőnyálas francia, az action kissé gépies, de teszi a dolgát, nem nyafog. Én jól éreztem magam, bár a barátnő fíling messze nem jött össze. Egy próbát megért,de visszajáró nem leszek.
Sziasztok !
Én Barbycica19 felől érdeklődnék , van valakinek valamilyen tapasztalata róla ?:)
Előre is köszönöm!
Szerintem egyedül rendel.B.
Hi nagykandur,
csatlakozom Candy-hez, élményszerűek a beszámolóid, meg kellene próbálnod valami stand up színpadon is.
Beszállok a Candy-ről dicshimnuszokat zengők közé: ritka az ilyen hölgy. Nem is jött a számra az, hogy "szolgáltató", pedig végül is az, de nála ezt nem érzed. Olyan erotikus kisugárzása van, olyan fogadtatásban van részed, hogy már a zuhanyzóba menet "áll a zászló". Hibátlan a csaj, ő 40 évesen is kívánatos lesz. A cicijében van ugyan egy kis műanyag, amit nem igazán szeretek, de neki még ezt is elnézem. A kégli hibátlan.
Brian!
Csak annyit még, hogy Évi 24 egyedül rendel vagy van partnere?
Ha van hogy néz ki?
Előre is köszi!
Hetek ??? AZ rengeteg ... :D egy mailt igazán küldhetnél hamarabb is,ha nincs egyéb elfoglaltságod... :)
Sziasztok!
Eliz-t annyian dícsérik,én mégsem látom a hírdetését sehol!
Tudtok olyan oldalt,ahol megnézhetem,vagy telefonszámot írni.
KÖSZI!!!
Volt alkalmam Db-ben meglátogatni Cleot! Nagyon szép lány valóban, szemtelenül fiatal, és nincs ráírva hogy mivel foglalkozik! Nem túl kommunikatív, viszont az tetszik, hogy elküld fürdőbe, majd az ágyon előbb finoman simogat, nem pedig azonnal a "szájára vesz"! Technikailag átlagos, az Ő aduásza a fiatalsága és a szèpsége!
Na, adjon az Isten! Nem finnyákolok, a természet megteremtette a nőt és a férfit, nem véletlenül és nem csak gyereknemzés céljábul. :) Én még mindig a pasikat szeretem. Lehet, hogy mert fiús vagyok? Akkor meg buzis, nem jó. :))))
Jó estét!!
Kató a paprika, érdekes érzés, de hasonló hatást vált ki egy nagyon erős mentholos cukorka is,, akkor már inkább robbanócukor, én azt élveztem:))))
ez oda vissza is jár,, de képzeld van aki szereti a csipős paprikás kottont::)
abban tökéletes igazad van, natur franciánál is sok minden elkapható...és ne finyákolj Kató nem olyan rossz nővel:))
Sziasztok fiúk!
Nagykandúr,te nem vagy normális!Könnyesre röhögtem magam a beszámolódon,kérlek sűrűbben írj!Ember,van olyan lány,akinél még nem voltál?Én kész vagyok tőled!!Köszönöm az elismerő szavakat,remélem szerzek még neked örömet!:-)
Sergio:neked türelem!Hetek kérdése és ismét fent virítok majd az oldalon.Legalább is én ma megtettem a kellő lépéseket ez ügyben.Addig képzeld el,milyen is lehetek.:-)Na jó,remélem a jövő héten már megtalálsz.
Addig is legyetek jók mind,amennyire lehet!
Puszi nektek
Jóccak!
Szóval Nórika szétvan hajtva..Van itt Debrecenben v ki akinek nincs hibája,minden oké?