Sziasztok!
Tina(23) ról tud valaki valamit?
Szivesen kipróbálnám de elötte azért érdeklődnék, csinos kislány! :)
Sziasztok!
Tina(23) ról tud valaki valamit?
Szivesen kipróbálnám de elötte azért érdeklődnék, csinos kislány! :)
Pircsi, te meg mit csinálsz? Egyszer szabad a gép napközben, meg én is most, erre síri csend itt. Persze, majd este. Akkor meg nézném a Jóban rosszbant, az a fődoki egy ritka állat! :)
Veszprémben fúj a szél, nagyon, a hangulatom is pont olyan. A teló hallgat még, eddig első vendég 6-kor. Mondjuk,nem sok van vissza addig. Azért dumálhatnánk. Fiam elment a bankba, meg húrt venni. Na! Jöjjön már ide valaki!
QCp!! Hol vagy? :)
Szia! Szerencsére ritka az ilyen és már a telefonban kezdi, tehát címet se kap, rövid beszélgetés után elköszönök.
Próbálkozzon máshol, hátha szerencsével jár!
Szia Candy!:)
Ha arra járok, meg foglak látogatni, ebben biztos lehetsz!:)
Valóban nehéz lehet, de azt hiszem, az anonimitás hozza ezt ki sokakból. Kiváncsi lennék mennyien vállalnák amiket leírnak egy nicken akkor is, ha mondjuk 20-30 ember előtt kellene személyesen előadniuk ugyanezt...
De ez a fórum nem erről szól, úgyhogy abba is hagyom.
Csatlakozom, bár azért azt hozzátenném, hogy hacsak az új pasija nem milliomos, ez nem ilyen egyszerű dolog. Ne legyen igazam, de több olyan esetről tudok, mikor a pénzhiány miatt bizony újrakezdte a hölgy...
Szisztok.
Candy beszámolók nagyon felcsigázták a fantáziám és őt meg kell , hogy meglátogassam .
Szerintem nem szabad ki hagynom. Köszi a jó sztorikat.
Ilyenekkel nem kell foglalkozni. Akinek Az jó, az Neked nem jó, illetve ne legyen jó!
Minap volt nálunk egy ügyfél, aki alkudozni akart. Kiküldtem, nézze meg mi van az ajtó fölé írva! Piac? Nem!
Ott lehet alkudozni, itt nem. Akinek ez nem tetszik, ne jöjjön be!
Önmagadat degralálod le, ha ezekbe az alkukba és árakba belemész...
További jó és hasznos munkát, normális visszajáró férfiakat kívánok Nektek! :)
T. MT-k!
Újabb tapasztalattal gyarapodtam. Meglátogattam Ivett (20)-et. Nos, a Wesselényi ltp-n rendelő Ivett nem az idén barnult, bizony c. lány! Alapvetően nincs ez ellen kifogásom, ha tiszta és odaadó, de én maradnék inkább a magyar lányoknál. Tudvalevő, hogy a c. lányok professzionális szinten oboáznak, de Ivett ebben kivétel: nagyon lelkes, nagyon próbálkozik, a szemedbe néz, ahogy kell, de csak nem találta el az ízlésemet, az irányításom ellenére sem. Sokat foglalkozik a családi ékszerrel, de rúddal elég keményen bánik, kicsit fogaz is.
Ivett úgy néz ki, mint az ilyen korú c. lányok általában: lehajtott, mindene laza, ám alapvetően csinosnak mondható összbenyomást kelt. Egy szó mint száz, én nem megyek többet hozzá! B.
Roli... Igényes vagyok, soha nem fogadom a vendégeket topisan, én csak egy egészséges töltöttgalamb vagyok :P
Arra a mai napig nem tudtam rájönni, hogy hogyan találtál ki 2 kutyát... 1 van, és ő már szinte ember :) mindegy...
A Zitát is ismerem személyesen, nem igénytelen, nem kövér, és tényleg ő van a képeket. A vendégeim is csak jókat mondtak róla, ezért nem értelek....
Henit is ismerem.... na, azon az íráson nem lepődtem meg, mert pesten is ugyan ezt csinálta-csinálták. Ott keményen a hitelét vesztette a vendégek szemében, ezért jött utánam, de nem gondoltam volna, hogy itt is így basszák át a pasikat.
Viszont, ha nem akarsz többet "csalódni", hívj fel, tudok olyat, amitől szemed-szád tátva marad (nem én, ne aggódj). És SEMMI HÁTSÓ SZÁNDÉK NINCS BENNE!
Na pussz mindenkinek
Puszi, jó élvezkedést!
Puszi mennem kell... holnap beszélünk...
Mér? Mennyi az annyi? Na jó, nem bosszantalak. :))) Általában gazdagék a zsugorik.Menjen az út szélére, aztán ott alkudozzon!
Miért nem mondtad neki?
Köszönöm a választ nagyon kielégítő volt!:-)
NE bosszants Kató:))) Akkora mercivel jön, hogy lakásnak jó lenne. oké valoban nem sok idő,, de 2000 és most olvasom itt, hogy van ilyen...basszus... nem tudom egy pasi mennyiért szopna le valakit, vagy nyalna ki akárkit..
Na mi van? Drágának találtad? :DDD
SZIASZTOK..
Apám, BERÁGTAM..Nagyon mikor olvasom,hogy 2000 ft egy francia.. akkor eszerint, én egyedül bérlek egy lakást szóval.. 30 ember leszopok meg lesz az árra...Hurrá....Hülye.. Elmebetegek:))))
Sziasztok fiúk!
Lássuk csak,szép sorjában:
ilko:Bármikor erre jársz,szeretettel várlak,remélem rád is érek majd!:))Maximálisan igaz,amit írtál,az emberek úgy általában véve elég jól el vannak látva rosszindulattal,és nem röstellik ezt ki is nyivánítani,ahol csak lehet.Sajnálom őket,nehéz lehet együtt élni magukkal,ha ilyenek az érzéseik.De a fórum ettől függetlenül hasznos dolog,szórakoztató tud lenni -nekem:))
Kedves Titkos!
Sajnos nem írhatok le itt ilyen adatokat,de tényleg bízom benne,hogy a héten fent leszek az oldalon végre.
passeng drága!
Ügyes fiú vagy,igen,az lesz az a telefonszám!Megtalálsz rajta,keddtől szombatig működöm,vasárnap-hétfőn szervizelem magam:))
puszi nektek!