Rubint (299 Szombathely
Most végre egy olyan hozzászólást olvashatnak azok, akik eddig hidegrázást kaptak a soraimtól, hogy talán végre elgondolkodnak, nem kamuztam, amikor néhány ***moderálva***lehúztam. A lényeg: Rubint kéjlaka könnyen megközelíthető, parkoló rendben. Kedves, valóban csinos lány fogad a tiszta és rendezett lakásban.
Üdítővel kínál (amit végül nem ittam). Korrektül elbeszélgetünk, szép szolibarna bőre van. Ápolt és kedves. A részletek megbeszélése után ügyesen vette kézbe a dolgokat. A bőre illatos, s a fényképein szereplő képeken is ő található retusálás nélkül. Az akció nagyon jó, mert a látvány valóban magával ragadó. Igaz, hogy nem sokáig maradtam, de sürgetésnek nyomát sem tapasztaltam. Rubint nem kelt csalódást a partnerben, bátran ajánlható. Köszönöm kedves Rubint, így is lehet. Ajánlom figyelmébe azoknak a csajoknak, hogy vegyenek példát róla, mert nem sok ilyen gyöngyszemmel lehet találkozni vidéken. Lehet, hogy sokan most meglepődnek, talán mégsem vagyok egy folyton a lányokat becsmérlő alak, de korábban megmondtam, ha egy lány megérdemli, akkor piros pontot kap tőlem az ellenőrző könyvébe. Rubint pedig jelesre vizsgázott.