Sziasztok...
Én sem a meccset néztem:)))) és pont kimaradtam mikor Bélapapa itt volt,de sajnálom
Katókán a tegnapi sms.t töröltem,a régi számod meg nem él ugye??
Sziasztok...
Én sem a meccset néztem:)))) és pont kimaradtam mikor Bélapapa itt volt,de sajnálom
Katókán a tegnapi sms.t töröltem,a régi számod meg nem él ugye??
Hát akkor 'Dear Géza see you tomorrow'
Üdv és 'cakát.
Willkommen!
Én nem néztem meccset, de csak most értem ide.
Jóccak mindenkinek! Holnap Pircsi és QCp feltétlenül idekéretik még! Álmodjatok szépeket!
Csók: Géza
Félidő van?
Csak nézem a meccset.
Na mi van? De csend lett! :DDD
Azt mondja fiam, hogy nézzem meg a potty.org-ot! Megnéztem, háááááát! Ez egy állat!!
Ilyen helyszínelőket, meg gyilkos sorokat... Azt nézem, mert " Mézga Géza vagyok, nem lopom a napot. Nyakamon a csacsika család..." :)))
Ott mit adnak?
Nem, átmegyek inkább a Coolra. Én rendetlen férfi vagyok. :)
Szia Géza!
Igen, ma este meccs van. Te nem nézed, mint egy rendes férfi?
Szia! :)
Mától hívhattok Gézának is! Hívj fel és megtudod, milyen a hangom! A pasik ma este meccset néznek, ez nem túl jó.
Heló mindenkinek a mult héten jártam Szey Jessykánal merem mindenkinek ajálani,a képeken valóban ö van nem kamu képel hirdet mint sok lány, fantasztikusa odateszi magát.győnyőrü korek popó kemény cicik és nemutosó,hogy beválalós és nincs elszálva.próbáljátok ki nemfoktok csalódni magtásaim.
Szia!
Na most akkor Linda, vagy Géza? Nagyon mély lehet a hangod!! Sok fagyit ettél.
tisztelt vidéki lányok!olyan gondal fordulok önökhöz,hogy mi oka van anak,hogy nem kerülök fel a vidéki lányra hiszen be van fizetve a hirdetésem?kérem Tiszteletel indokolja meg az okát.mert tudomásom szerint nincs rólam olyan kép vagy olyan szöveg ami akadályozná azt,hogy ne kerülhesek fel!nem értem akkor minek füzetem be?anett 22 győr várom válaszát.
El is várom! :) Írtad QCp-nek, hogy milyen kellemes búgó hangom van a telefonban. Most nemrég rendeltem kaját, bemutatkozom Sz. Linda vagyok, erre visszakérdez kétszer is, hogy "Géza?". Mondom LINDA!! Géza? Nem, Linda. Tudja mit? Géza. :))) Ennyit a hangomról.
Szia! De Te is tudod, hogy olcsó húsnak híg a leve. Az se jó, ha túlságosan alámegy vki a piaci áraknak és igaza van PP-nek, saját magát degradálja le valaki ezzel. Középárfolyam a nyerő, én úgy tapasztalom. Én se engedek egy Ft-tal se alább. Annyi. Ha jó, jó, ha nem, nem. Eldöntik.
Szia Katoka..
Itt vagyok Drága.. Pótolom már a tegnapi elmaradásom, felhivlak...
Kedves ilko!!
Tökéletesen igazad van,és tudja mindenki,legalábbis majdnem mindenki,hogy hol a határ, de azért a kettőezer, tiszta normális lakásban, mélytorkosan,végig,dühitő szerintem...