Hm !
Ma jártam a hatoson hát gázok a csajok!
Hm !
Hm !
Sziasztok!
Éva(39) nevű hirdetőről tudna valaki érdemleges, hasznos információt adni? Milyen véleményeket hallottatok. A fotók véleményem szerint izgatóak. üdv. Zsolt
kiscsávó email címed ad már meg
Na nem idetévedtek a "túliskolázottak".Mardtak volna a piroslámpán ott már megszoktuk őket...
Szia!
Most sikerült meglesnem a képeidet!:) Tudod muszáj lesz ellátogatnom valamikor hozzád, mert ugyanaz a vonzerő árad a képeidből is, mint ami a hszaidból is. Őszintén szólva ezt nehéz elmagyarázni, mert "csak" érzem és kész, de nagyon kevés lánynál tapasztaltam ezt!
Mindenesetre a számod (természetesen!:D) elmentettem!:)
Szép napot!:)
Szia Roli!
Hívjál fel, biztos tudunk egyeztettni időpontot!
Csinikénél volt már valaki ???
Csak 1 prcet késtél. Itt vártalak! Este hamarabb gyere, jó? Addig puszi, szép napot!
Valaki kóstolta már a tiltott gyümölcsöt(Alma36)?Milyen az íze?Köszi előre is!
http://www.piroslampa.net/piros.php?lang=hu&pg=girls&action=show&girl=1870 itt már Andi a lelkem:) na most akkor ez,hogy is van
Ne hozzál kérlek "lányos" zavaromba:)
Hi, yes I can state that she is a fake. Don't meet her, she is not doing her fucking job, but just looking for an opportunitiy to ripp you off. She stole XXX EUR from me wihout service.
Sziasztok,
tudtok esetleg olyat a most hirdető lányok közül,aki mindent csak óvszerrel vállal?Nem szeretném csak ezért körbetelefonálni az összes lányt,de én ilyet keresnék.Illetve nem tudja valaki véletlenül,hogy Viki21 lesz e még Győrben?Előre is köszi.Thomasi
Rubint!
Holnap megyek Szombathelyre. Meglátogathatlak? Mikorra kaphatnék időpontot? :-)))
Na 'fákk', megint későn értem ide.
Mostanában kissé besűrűsödött a munka, de holnapra már nincs betervezve egész napos program.
Még jó, hogy Bp-ről nem terveztem egy gyenge veszprémi utat is be...
Na Béláim, Gézáim és diszgráfok.
~24 óra múlva ugyanitt.
Üdv és 'cakát.
Jó szórakozást, aztán szép álmokat!
Eltünt mindenki, akkor marad a meccs, egyébként 0:1
Szép álmokat!
Már ilyen késő van?