Sajnos nekem Esztergom messze van, Tbányán már nem is lesztek?
Sajnos nekem Esztergom messze van, Tbányán már nem is lesztek?
Üdv!
Vanda az egyik legjobb szolgáltató a városban, Vele dolgozik Kinga, aki szintén ugyanazt a pozitív hozzáállást nyújtja! Vanda a csajos kategória=fiatal, kedves, nem tini de majdnem!
Whitelady már inkább a harmincas korosztály, nagy és izgalmas cicikkel, jó hozzáállással, keresi az ember "gyenge" pontjait. Viszont egyszer hatalmas herpesszel a száján nyitott ajtót, azt gondolom ilyenkor nem illik dolgozni egy lánynak ezidő alatt!!! Amúgy higiénia rendben!!!
Üdv
Hát igazad van,nálunk teljesen beállt a piac sehol egy jó punci!!
Ha bombázót keresel menj el szombathelyre vagy keszthelyre !!!
Helló srácok!
Csak szólnék,hogy valamelyikőtök úgy menekült tőlem,hogy itt maradt egy ruhadarabja.:))Szóval,ha bárkinek hiányzik bármilyen cucca tegnap óta,lehet érte jelentkezni.
Én is csak ma reggel fedeztem fel,meg is rémültem hirtelen,hogy te jó ég ,hová tettem az embert,akihez ez tartozik?!De aztán megnyugodtam,mivel nem találtam semmiféle oda nem illő organizmust meghitt hajlékomban.Tehát a töltelék eltávozott rendben,csak a burkolat maradt itt.Ha nincs gazdája,esetleg árverésre bocsátom...:))
Na pusz
Üdvözletem!
White Lady-ről és Vandáról tudna valaki egy beszámolót írni?
Kit ajánlanátok kettejük közül?
Előre is köszi
Sziasztok.
A Pandi nevű hölgy tényleg csak masszázst vállal?
Aktust nem?
Sziasztok.
Érdeklődnék én az Alina(21) nevű lányról? Volt már nála valaki?
Milyen a lány?
Kedves Szerkeztőség!
Érdeklődni szeretnék hogy miért nem tettek még be képgaranciába tegnap óta?Válaszukat és együttműködésüket előre is köszönöm.Puszi
:DDD
Nem volt nehéz különösebben:)
Pénteken indulok bevetésre, 8-10 nap múlva jövök vissza elvileg!?
Felderítés, piackutatás, nem Európában.
A volt "szovjet" piac nagyon erős, de az igények változóak a rég' tagköztársaságokban!
Jóccak mindenkinek! Holnap találkozunk. Pihentebb leszek. :)
Pezsgőztünk.
Majd priviben megírom, jó? :) Az egyik törzsvendégem felhívott este, hogy bevállalnám-e 10 után, aztán később kiderült, hogy vele van a barátja is, ő is jönne.Na, megörültem. Persze, ha rendes. Aztán kiderült, hogy van egy "sofőr" is, aki nem ihatott,kaszinóztak a Plázában előtte. Várnia kellet a kocsiban, de két pasit nem lehet hamar letudni, unatkozott, aztán mondtam, hogy hívják fel őt is. Akkor már javában ment a hancúr, ő meg persze becsatlakozott. Ide ennyi elég.:)))
A vicceset majd levélben! :)
ÉS aztán részletesen:)))
Bélapapi, sehova, itt jobb mint a meccset nézni...Kató nekem eza hármas gyanus:)))))))) kávéztatok????
Jó éjt! :)
Jó éjszakát, kezdődik a mecs.
Néha még többel is
Hanem? Sétálni? :)
Voltam már 3 nővel, csak nem ilyen formában!!