Pár hete volt itt részemről ( meg mások is tettek ilyet) ez ügyben "névsorolvasás" !!
Ne legyél lusta, ovasd vissza a bejegzéseket!
Nándi · Őstag · Pár hete volt itt részemről ( meg mások is tettek ilyet) ez ügyben "névsorolvasás" !!
Ne legyél lusta, ovasd vissza a bejegzéseket!
Sziasztok. Mery(27)-nél járt valaki? Van valakinek infoja róla?
Uraim!
Írnék pár sort Nocilról!
Ma 17-órára volt megbeszélve, hogy fogad.
Pontos érkezés majd telefonálás, de a hölgy ki van kapcsolva!
Ennél hosszabb beszámolóra készültem!😂😂😂
A többit rátok bízom!
A most aktuálisan "Dorina" néven mozgó C vitamin lányt, Debrecen/Nyíregyháza/Győr/Pécs tengelyen szokták üzembe helyezni! Mindig más néven, a lehetőségek szerint. Inkorrekt hozzáállás, erősen felügyelt, szerződéses céges lány! 😂☝️
Sziasztok! Nagykanizsa Elena 26 és Liza 24 kamu hirdető! Csak azért írom,ha nem akartok csalódni.
Sziasztok! Az apróhirdetésben hirdető Helgával kapcsolatban van valakinek tapasztalat? Előre is köszönöm
Szia! probáld a Queen of Siam szalont a Bajcsy Zsilinszkin. Heppy Finis biztosan van egyébbel nem szolgálnak és nem is hajlandóak.
Örülj neki...
Helo. Alizka mostanában nem látható a hirdetők közt.
Fanni (20) nál járt már valaki? Vélemény? Esetleg Candy (21)?
Hát onnan biztosan hogy az edzője lehet. 😁😁
Milyen igazad van
Kicsit beteg a srác
Én hívni sem tudom, mert jelenleg ki van kapcsolva kb. 1 hete lett volna itt, de a lakás vállalhatatlansága miatt egy percig sem maradt akkor. Amennyiben tiszteletét teszi itt nálunk újra és számomra is vállalható lesz a szexuális tartalom intenzitása és tartalma, akkor megírom az eseményt. A telefonos kapcsolatfelvételnél a jó ízlés határain belül és a "mértéktartás" figyelembe vételével, de fel kell kérdeznem a sikamlós részletek esetleges plusz kiadásai mellé, hogy van e akadálya vagy előfeltétele, hogy minden kétséget kizáróan ő is elröppenjen!? :-) Mindezeken túl az érintett szexuális tartalom részleteinél döntö szerepe lesz az arra tett reakcióinak!
Engem is érdekelne higy mi volt a tapasztalat. Pirvátban elmondod?
staffi · Őstag · Honann tudod, hogy a csaj fullos ha még nem érted el öket??
Sziasztok!
Gyönyörű Nicole félig orosz playmate hölgynél volt már valaki? Ha igen mik a tapasztalatok? Nagyon szexi, csak picit félek, hogy nem engedélyezi az értékeléseket, pedig korrektnek tűnik!
hello! alma 44 -nél járt már valaki?
Üdv! A fiatal párosról van valakinek konkrét információja, tapasztalata? 👍Vagy👎 -en kívül?
Tényleg ennyire megvan halva a város hogy egy normális szolgáltatást nyujto lányt nem lehet találni?
Be van írva, rögtön a címsorokba, ahol az is szerepel, hogy mikor vagyok elérhető, a nyitó kép alatt. Nem a szövegben alul.
Reggel, amikor aktiváltam a hirdetésem, akkor bele is írtam.
Szép napot