Köszönöm!Ritkán írok,de olvaslak Titeket:)))
Köszönöm!Ritkán írok,de olvaslak Titeket:)))
Hali,
igen voltam.Csak ajánlani tudom.Lakás panel,de a szoba hangulatos,Tina nagyon kedves,mosolygós,kommunikativ,úgyhogy beszélgetni is jó vele,bár ez nem mindenkinek fontos,nekem igen.Árak nagyon korrektek,én egy órát voltam nála.NF-ja szerintem szuper,és maszirozni is nagyon jól tud.Belevaló Csaj.
Neked is, Babuci! :) Ritkán jársz itt.
Szia QCp,
alszol még? Én fél 10-kor ébredeztem, még mindig azt teszem, de nem akar sikerülni.
Jó reggelt!
Én csak valós beszámolót írok. :))) Nagyon jól éreztem magam veled. Köszönöm. :)))))))))
Csodás hétvégét kívánok Mindenkinek!
Üdv! A beszámolók alapján bátorkodtam összeállítani egy listát az itt hirdető lányokról. Ha gondoljátok vállalom a heti frissítést is. Ugyanazok a helyek ne verjék már át a naiv MT-inkat. Ha nincs bevételük, hátha eltűnnek. (Most én vagyok a naiv.)
Megbízható lányok:
1. Melissa (18), Kriszta (25), Vanda (20), Eszter (29), Laura (40), Lilla (42) -- Ők a tutik, város legjobbjai.
2. White Lady (34), Linda (21), Maya (37), Didó (50), Timi (31) -- Valószínűleg nincs gond velük.
3. Anitababy (31), Dundika Cica (34), Edit (43) -- Tutik, de a teltebb lányokat kedvelőknek.
Visszajelzések alapján kerülendőek:
1. Emilia (22), Zsuzsika (19), Kinga Baba (24) -- Problémásak.
2. Jennys (20), Vanessa (19), Sharon (20), Veronika (27) -- Egy brancs, kerülendő.
3. Linda (20) -- Tiboros, messze kerülendő!!
Ismeretlen lányok: (beszámolókat szivesen fogadunk.)
Anita (28), Niki (26), Sandra (23), Mesi (22), Rita (26),
Angel (24), Zsanett (19), Bestia (36), Chézi (31), Lola (30),
Szabrina (23), Gloria (36), Leejla (28)
--------
Petya_001: Persze képletesen értettem, hogy elfelejtem milyen a Krisztával. Azt akartam kifejezni vele, hogy már alig várom, hogy újra láthassam. ;)
Szép napot!
Hodoló szép a mosolyod!!Köszi az infót kertész de ilyen mélységig nem megyek bele a fórumozásba!!Mindig akadnak önreklámok,ez mindig igy volt és lesz is!!A fórum célja szerintem hogy megosszuk VADKAN társainkkal a megszerzett tapasztalatot,jót és rosszat is!Van aki rosszul választ és abból van több!Én a rosszat csak akkor irom be ha nagyon gááz!Viszont ha olyan kérdezi akit csipek itt a fórumon és van infóm a hölgyről,nyilván megosztom,de ez nem fikázás hanem figyelmeztetés!!A döntés az illetöé hogy ezek után ő elmegy a hölgyhöz?A jó rendeléseket mindig megosztom:)
Üdv.
Jövő heti kiruccanásra kit ajánlotok 30 - 40 között, teltebb versenyzőt?
Üdv.csajozós
PL. - * szín* Aladdin lakhelyéről elnevezve:), .net végződéssel.
Üdvözlet őstag!
Hm... nem kell a kissé...egyszerűen telt hölgy, amit egyből mondott mikor hívtam - nekem amúgy meg alapból ez jön be:).
Távol álljon tőlem, hogy minősítsem a testét, nálam az élvezeti érték a minőség:)
A franciát alapból mélytorkosra vette, és közben végig a szemembe nézett a gyönyörű barna szemeivel...
Szaftosabbal már csak a diszkréció miatt sem szolgálhatok, mert nem átlagos igényeim vannak ,de azt kaptam, amit kértem. Üdv. csajozós
Sziasztok!
Nem hiszem el, hogy meg lehet vezetni még egyeseket ebben a városban. Nem veszitek észre a képek minőségéből, a pozíciókból, a 0-24 órás nyitvatartásról, hogy kik azok a lányok, akik egy brancsba tartoznak és mindenképpen kerülendők?
Arról nem is beszélve, hogy a képekre ha ráléptek az egérrel, akkor pl. a Nóra nevű lánynál Fanni1, Fanni2, stb jön elő?
Ne legyetek már ennyire amatőrök!!!!
További szép napot: Thomika
SAJNOS IGEN, MERT LEHÚZÓS HELY,ZUHANY ALATT ÁTNÉZIK A ZSEBED ÉS SZEX HELYETT VERÉSSEL FENYEGETNEK
Fiúk, kapcsoljatok rá a nick névre és rájöttök, hogy ki van mögötte....(a múltkori "hodolo" mint hirdetőként írt be, most meg mint forumozó, tegnapi regisztrációval.érdekes...)
Nati bébi neked szerintem nincs erre szükséged, hogy önmagad reklámozd, ez többet árt mint használ.
Hugoboss1!
Ugyanígy jártam az Adrienn 21 lánynál,a Ferenc körút 22 szám alatt az általad leírtakkal szinte teljesen ugyanaz a szitu.
Talán nem véletlenül váltanak nevet olyan gyakan.
Komolyan intek mindenkit kerülje a Ferenc körút 22. 5. emeletre csaló "hölgyet".
Kemény lehúzás!!!!
Jó reggelt!!
MEGRÖHÖGTETTÉL KATÓ A BESZÁMOLÓVAL... NO VÁRJ CSAK:))ö)))))))
Jó éjt neked is!
Aludj jól! De ne titkositsd le, ha hívsz, mert esélyed nem lesz beszélni velem. Úgyse fogom tudni, hogy te vagy.Gondolom, bár jó lenne! Na jó éjt! :)
Na télleg koccolok.
Negatív.
Klotyó felerősíti a hangot.
Majd hívlak.