:) Csak viccnek szántam!:) Így igaz, van kivétel de ritka. Én pl a True Blooddal vagyok úgy, hogy a sorozat tetszik, a könyv nem.
:) Csak viccnek szántam!:) Így igaz, van kivétel de ritka. Én pl a True Blooddal vagyok úgy, hogy a sorozat tetszik, a könyv nem.
Csumi!!Jó látni hogy jársz még castingra:)
Hasonlóan látom a fórumos témát mint te!!Ezért már én is ritkábban irok ide!
Én is csak ti véleményetekre adok(nagyember,ugrobugri és te).
Ma meglátogatom az én kis Virágszálamat,benne még sosem csalodtam!
Hozzáállás,müsor ez mind rendben van!Bár nincs 100as cicije,de nagyon szép az arca és gyönyörüek a szemei!Mikor tartunk 1 személyes összeröffenést?ugrobugri,nagyember,leonidasz??Tudom mindenki elfoglalt!
Jók legyetek vagy ne:)
Nem is rossz ez a Csirke! Árakban van valakinek tapasztalata mit hogy mérnek?????
üdv
Érdekelne Nikol száma és egy pár képet is néznék róla, mielőtt felhívom, tudsz nekem ebben egíteni?
THX!
??????????
Ez elég biztatóan hangzik, arról a lányról van szó, aki most Mesi (27)-ként van itt fent??
szeretnék még ma lehet eljutni hozá.várom a válaszokat!!
Kitti cica valaki valami infot tud mondani???????
.
Ha Selly (28)-ra gondolsz, akkor mostmár van Róla kép és telefonszám is fent!
Szia ilko!
Azért még könyvre futja. :) De kényelmesebb tényleg a film, csak nem adja ugyanazt vissza.
Jó reggelt Pircsim!
Megvolt! Nem 2, 3 pasi!! :))) Éjjel fél 2 körülig hancúroztunk, pezsgő elfogyott. Nem volt rossz. :)
Ma viszont, mint mosott sz@r, semmire se vagyok jó. Nem tudom, legyek-e ma. Még le se tusoltam, csak ülök, nézek ki a fejemből, boltba kéne menni, vasalni, hajat mosni... Hát, 11-től biztos nem vagyok, majd talán délután.
Szia, csináltam. :) Este remélem, itt vagy!
Sziasztok!
Voltam tegnap Zsuzsi 20 nál és valóban nagyon csinos csaj :) Ajánlani tudom annak aki a szépet keresi! Viszont a leányzó nagyon gépies , rideg és mű! Alig vártam hogy kinyissa az ajtót és elhúzhassak onnan. Tehát ha valaki a szépet keresi akkor menjen , ha élményt akar akkor NEM!
Jó reggelt!
Gondolom ezért maradnak a filmek. Sleepway campet láttad? Főleg az 1. sokkoló, a végét sose találtam volna ki... Aztán letöltötték a Rítust, hm nem is rossz, főleg Hopkins miatt ugyan,d e egysze rmindenképpen nézhető.
Tegnap ismét voltam Szex jessy-nél ujra dolgozik ajlálom mindenki figyelmébe tőkéletes a szolgáltatása,Szendy és Gréta is fantasztikus.
Csak mert uj vagyok :)
Barbara (27) sem olyan rossz, valaki tud Róla valamit?
És miért pont"csirke"?
Kedves "Érdekes" MT!
Kiváló ízlésed van, én is Jázmincicát szemeltem ki magamnak! :)) Ha előbb járnál Nála, akkor mindenképpen oszd meg a tapasztalataidat, mert én is nagyon kíváncsi vagyok arra alányra, hogy mit tud!! :)
Köszi,
ATfan