B@szódj meg! :D Lementél?
B@szódj meg! :D Lementél?
Sziasztok
Most értem ide, de megyek is sláfenelni.
Majd holnap beszélünk, Ich bien ziemlich müde.
--x--
Kristóftól meg inkább azt kérdezd meg, hogy hol lehet a hírdetését megnézni...?
Na majd holnap.
SEGAsztok.
Teli energiával,csodálatos nyelv érzékkel rendelkezö srác keresi hölgy partnerét!Csak hölgynek üzenem!
Hol vagy, drágám? :)
Na jóccak mindenkinek!
Ma vagyok szabad,meg a gép is, erre sehol senki. Felháborító!!
QCp, te meg dolgozol annyit! Holnap már nem kotolhatok itt éjszakába nyúlva.
Ki szeretne egy teli energiával rendelkezö srácot?
Sziasztok hölgyek!Egy fiatal srác vagyok!teli energiával!minden vágyaitokat teljesítem!
Hívjatok bátran!
Na várj! Amíg idetéved valaki, írok rólad egy beszámolót.
Ez az állandó telefonügyelet, munka, átjáróház már teljesen kikészített, gondoltam, tartok egy szabadnapot. Nézegettem a hirdetőket, akik nincsenek messze tőlem. Imádom a dús kebleket, így Pircsire esett a választásom, végül is kicsi ez az ország.
Elég könnyen megtalálható helyen rendel. Pontosan érkeztem, ez régi rossz szokásom, de ő értékelte. A fotókon valóban ő szerepel, ami igen meglepett, mivel máshol eddig nem ezt tapasztaltam. Szép arcú, mosolygós hölgy nyitott ajtót. Kávé illatot éreztem. Kiderült, hogy nekem készítette, már nagyon várt, külön piros pont. Én egy doboz bon-bon-nal érkeztem, sose megyek vendégségbe üres kézzel, kaptam nevelést.
Amit a konyhában nyújtott, az leírhatatlan, aztán beinvitált a szentélyébe. Hangulatos, tiszta lakás a bagószagot leszámítva, de ez engem nem zavart, én is dohányzom. A kávé nem is jó bagó nélkül! Tejet és cukrot is kaptam. Kellemes beszélgetés után a lényegre tértünk. Minden szempontból kielégített, még süteménnyel is megkínált, amit én elutasítottam. Inkább húst adott volna! Legközelebb, ha Debrecenben járok, ismét felkeresem. Csak ajánlani tudom mindenkinek, csodálatos órákat töltöttünk el együtt. Ami negatívum, az ágy eléggé recseg. Valaki vehetne neki egy újat, ez már nagyon lestrapált. :)))
Szia!
Megnéztem a Tetovált lányt. Tényleg jó. Gondolom, könyvben még jobb. De csak két rész van fent. Van folytatás is?
Akkor én is írok rólad, de olyat!! :DDD
Sziasztok Kedves Mindenki!
Csakhogy,okuljatok belole!A heten jartam Csezi nevu felhasznalonal,sajnalatos modon az ovszer kiszakadt,es elkaptam tole itt nem akarom kiirni,hogy milyen betegseget.Ebben az a dobbenet,hogy nala jart korabban Debrecenben egy haverom,aki ugyanezzel a problemakkal kuszkodik azota is!Elkepzelheto azert jott most ide Nyiregyre mert emiatt Debrecenben mar hanyagoljak!Remelem levonjatok belole a tanusagot,szanalmas a lany!!!!!
Candy szuper voltál, a kelet varázsa magával ragadott!
Tetszik...arra gondoltam,hogy irhatnánk egymásról...:))) én lehet beprobálkozom,, rolad egy beszámloval:))
Mai kiruccanásom a PL-n hirdető debreceni Dorka nevű hölgyhöz vitt. Teljes barátnő feeling a csaj eszméletlenül szép tekintettel.
Kis dumás, de hamar hagyta, hogy betömjem a száját:) Észbontó franciában részesített, és ha valaki, hát Ő élvezi is...
Szóval legfőképp a 30 FELETTI korosztálynak ajánlatos, titkos rendszeresre, illetve mindenkinek, akit levesz a lábáról az értelmi, és szexuális intelligencia,a kedvesség, báj, és a kitűnő "nyelvérzék"... Üdv.csajozós
Pircsikém,eszedbe ne jusson!Teszed el azt a villát?!Ki marad akkor nekem erősítésnek??Nnnaa.De komolyan lányok,ne már hogy ilyen bonyolult ezt átlátni nektek!Na jól van,megyek kocsonyásítom kicsit az agyamat.Pusz mindenkinek!
Most nézem meg a Tetovált lányt, utána jövök vissza.
Addig forró csók mindenkinek, aki szeret. :)
Szia Pircsim!
Ujjam még mindig hasonlít rá, de én meg nem mutatom orvosnak. Amúgy, puni ügyben (remélem) én is jól vagyok. :)))
A rólam szóló beszámoló tetszik? Én írtam. Mit lehet tudni, hátha kedvet kap Bélapapa és idedönget... Vagy mások is.
Kamilla,anett, mi a fenét csináltok... nyujtsatok olyat,hogy vendégek dicsérjenek... legalább utána járnátok, hogy mi is az a státusz ami a nevetek mellett van,,,, vagy tájékozodnátok előtte.......Komolyan leszurom magam, egy villával:))))))
Hola!
Épp meg szerettem volna kérdezni,miféle perverz szokás az hogy a hirdetők egymást próbálják ki?Vagy magukat?Vagy mi van?Gyerekek,nehari de totál szőke vagyok,kisegítene valaki?Írhatnék én is valami hiper-huper csodajót magamról?Vagy bennem is kételkednétek?:))
Nem volt forgalmas Tatabánya? Pedig ez eléggé "hiányt" szenvedő helység :D