Ja és ildi hát az katasztrófa !
Ja és ildi hát az katasztrófa !
Nekem is joó volt ! Mit szolsz kicsi larához a feje csúnya de a teste az jó!
Hali.Voltál azóta Tinánál?Csak mert én csütörtökön megyek hozzá,és érdekelne,milyen.Na mindegy,ha még nem voltál,majd csütörtökön referálok.:)Thomasi
Sziasztok!
Micsoda hétvége volt. Voltam Mendinél isteni a franciája jol éreztem magam! mi van veled te voltál valamerre?
A kolléganőivel nem találkoztam, de a képek alapján szinte biztos. A mellei kicsik, nem az a ropogós alma tipus, de nálam ez másodlagos, az csak bónusz, ha gyönyörű melle van. Amit kaptam, az pedig felejthetetlen.
Pl. Réka (szemnek-szájnak ingere) rendelkezik nagyon szép duzzadó mellekkel, személyesen volt alkalmam megvizsgálni.
A ZSófi (22) az nem Zsófika, akiről már sok rosszat írtatok? B.
Tisztelt Szerkesztőség!
Már 6.án befizettem az esedékes előfizetésem és mégsem aktiválják a hirdetésem semmin nem változtattam, ezért nem értem mi lett most a probléma??? Nem hinném h ilyen hosszú lenne a banki átfutási idő...mit tegyek? Kérem aktiválják hirdetésem, vagy legalább reagáljanak a leveleimre!!!
Pál-Pusztai · Őstag · ..én pedig el is veszem feleségül! :)
Vagy inkább átveszem és én futtatom ezután! :)
Rég láttalak Leonidasz!Mónika29-től őszig búcsút mondhatunk,addig mással foglalkozik...
A telefonja is másnál csörög.Mendinél voltál?Izgat a Pécsváradi társaság is...Írj ha tudsz valamit,én mostanában nem tudtam ellógni.
Kedves vicky!
A VL Szerkesztősége nem változtat a hirdetők által feltöltött képeken, így minden esetben az jelenik meg, amit Ön, Önök feltöltenek.
VL
Hitetlenkedve olvastam a negatív megjegyzéseket is tartalmazó bejegyzéseket a Nóra(19) név alatt hirdető álomszép hölgyről és egyszerűen nem bírom ki, hogy le ne írjam az ellentétes tapasztalataimat. Hát én nem tudom, de Ti vagy valaki másnál jártatok vagy nálatok valami nagyon nincs rendben. Higgyétek el nagyon szerencsés vagyok, mert a múltban volt már egy-két igazán szép barátnőm, ezért tudom, hogy mi a jó.
Nos amikor megláttam Nórát szexi fehérneműben azt hittem, hogy rosszul látok, percekig magamhoz sem tértem, bármelyik neves szépségkirálynő választáson eséllyel indulhatna. Szolizott bőr, karcsú test, kerek feszes popsi és fantasztikus combok, formás cicik, álomszép szemek és gyönyörű haj.
Ami az esztétikán kívül még nagyon megfogott, az a kislányos bája és kedvessége volt. És ami a szexet illeti felejthetetlen élmény volt, engem annyira rabul ejtet Nóra személyisége, hogy két hete minden nap (kivéve mikor nem voltam Debrecenben) meglátogattam és remélem, hogy még nagyon sok időt tölthetek vele. Nóra kedvessége és bája úgy feltölt energiával, hogy úgy érzem, hogy éveket fiatalodtam, legszívesebben haza vinném és egész nap kényeztetném.
Lehet, hogy egy kicsit elfogult vagyok, de nekem biztos, hogy nem kell más, csak reménykedni tudok benne, hogy sose ér véget ez az álom.
Pont erre gondoltam.
Na mostmár tényleg lépek.
Helló
Ez nem estt jól. Üdv néked is akkor! Semmi puszi. Jó éjt, aludj jól!
Lefekvés-->olvasás-->alvás.
Úgyhogy megyek is.
A jövő hetem megint nagyon sűrű lesz, lehet csak rövid időre nézegetek be.
Na szóval megmaradva a régi formulánál:
üdv és 'cakát
;-)
Hogy egy kicsit bosszantsalak. :-)))
Fáradt a gépelésbe! Masszírozzál, aztán megtudod!
Lefeküdni, vagy aludni? :))) Ma én is porolok hamar (utánad), holnap már munkanap. Fittnek kéne lenni. Nem is sminkeltem ma.
Én se diktálok!!!
Már csakpénteken tudom megnézni. Éjjel már álmos voltam egy ilyen hosszú filmhez, fiam nem kíváncsi rá, így marad a péntek.
Akkor leszek egyedül újra. Skacok nagyon züllenek. Papesz becsajozott, most fiam cölibál, végig járták az éjszakát, 5-kor keveredett haza.
Viszont lassan tényleg indulok lefeküdni.
Még kicsit olvasom a Millenium trilógia (Tetovált lány) 3. részét, aztán pihentetem a szemem.
Még a kezem is fáradt a sok gépelésbe.
Tudod, én nem diktálok...
:-)))