Kitti cica valaki valami infot tud mondani???????
Kitti cica valaki valami infot tud mondani???????
.
Ha Selly (28)-ra gondolsz, akkor mostmár van Róla kép és telefonszám is fent!
Szia ilko!
Azért még könyvre futja. :) De kényelmesebb tényleg a film, csak nem adja ugyanazt vissza.
Jó reggelt Pircsim!
Megvolt! Nem 2, 3 pasi!! :))) Éjjel fél 2 körülig hancúroztunk, pezsgő elfogyott. Nem volt rossz. :)
Ma viszont, mint mosott sz@r, semmire se vagyok jó. Nem tudom, legyek-e ma. Még le se tusoltam, csak ülök, nézek ki a fejemből, boltba kéne menni, vasalni, hajat mosni... Hát, 11-től biztos nem vagyok, majd talán délután.
Szia, csináltam. :) Este remélem, itt vagy!
Sziasztok!
Voltam tegnap Zsuzsi 20 nál és valóban nagyon csinos csaj :) Ajánlani tudom annak aki a szépet keresi! Viszont a leányzó nagyon gépies , rideg és mű! Alig vártam hogy kinyissa az ajtót és elhúzhassak onnan. Tehát ha valaki a szépet keresi akkor menjen , ha élményt akar akkor NEM!
Jó reggelt!
Gondolom ezért maradnak a filmek. Sleepway campet láttad? Főleg az 1. sokkoló, a végét sose találtam volna ki... Aztán letöltötték a Rítust, hm nem is rossz, főleg Hopkins miatt ugyan,d e egysze rmindenképpen nézhető.
Tegnap ismét voltam Szex jessy-nél ujra dolgozik ajlálom mindenki figyelmébe tőkéletes a szolgáltatása,Szendy és Gréta is fantasztikus.
Csak mert uj vagyok :)
Barbara (27) sem olyan rossz, valaki tud Róla valamit?
És miért pont"csirke"?
Kedves "Érdekes" MT!
Kiváló ízlésed van, én is Jázmincicát szemeltem ki magamnak! :)) Ha előbb járnál Nála, akkor mindenképpen oszd meg a tapasztalataidat, mert én is nagyon kíváncsi vagyok arra alányra, hogy mit tud!! :)
Köszi,
ATfan
jól láttad de valójába látod akkor vörös árnyalatos de most már szöke vagyok :)
Bocsi, az adatlapodon ez volt...
A képeken tényleg szőke vagy.
Azt hittem hogy a fénykép csal.
:-)
Puszi, jó éjt!
Ott szeretnék megöregedni! :) Talán nem csak álom.
Hát akkor jó éjt, aludj jól, csináld, amit legjobban szeretsz ;-)
:) ez nállam meg van csak nem vörös vagyok
Na Agárd, az igen!! :) A Velencei-tóhoz rendszeresen jártunk, Agárd, Gárdony. VÍZ!!! Nekem a nyugalom szigete.