Nyuszifüleket felveszi? Cuki lehet, már nagyon hiányolom. :)
Nyuszifüleket felveszi? Cuki lehet, már nagyon hiányolom. :)
Üdv...
Nem vagyok rendszeres irogató, de olvasgató annál inkább, nos válogatam a masszőrhölgyek között, és a Linda nevü, párductestü szolgáltatót választottam, szeretem az érettebb korosztályt,ők tudják mitől döglik a légy:)Hát amit kaptam felejthetettlen élmény, mintha nem kettő, de lagalábbis négy keze volna:)A teste kemény, biztos sportolt, bár nem kérdeztem,,, fogai szépek...én ..biztos megyek még hozzá...ajánlom mindenki figyelmébe...
Egyetlen negativum volt,, a Nesteából nem adott,, pedig ott volt kéznél, pedig kivántam mint állat, de ez felejthető, a sok pozitivum mellett...
Jövöhéten találkozunk Lindácska...Köszönöm...
Lehúzós a maya,senkinek nem ajánlom!Undorodva szopik,menet közbe mondja,hogy menj el,meg ilyenek:(Meg hogy a nagy szerszám nem fér be neki!
Petya_001 · Tag · O.K. én értettem akkor is ! :))
Egyébként a Húsvét közeledtével érdemes ismét meglátogatni !
Sziasztok.
Sóstó - Sóstóhegyen tudtok valakit ajánlani aki megbízható??
Linda20! Ekkora önimádó nem lehetsz,dehát mit is várunk.....
Roli29-te sem vagy semmi....Ahogy látom a hirdető lány akiröl írtál még nagyon új!
A barátod ahogy járt és te is véletlen pont úgy jártál nagyon sok a véletlen és már rá is mozdultál a lányra pedig tudtad,hogy járt a barátod! Akkor én kerültem volna nem,hogy még el is mennyek hozzá!
Ekkora önreklámozást.Az IQ újra megnyilvánult.
Köszönöm!Ritkán írok,de olvaslak Titeket:)))
Hali,
igen voltam.Csak ajánlani tudom.Lakás panel,de a szoba hangulatos,Tina nagyon kedves,mosolygós,kommunikativ,úgyhogy beszélgetni is jó vele,bár ez nem mindenkinek fontos,nekem igen.Árak nagyon korrektek,én egy órát voltam nála.NF-ja szerintem szuper,és maszirozni is nagyon jól tud.Belevaló Csaj.
Neked is, Babuci! :) Ritkán jársz itt.
Szia QCp,
alszol még? Én fél 10-kor ébredeztem, még mindig azt teszem, de nem akar sikerülni.
Jó reggelt!
Én csak valós beszámolót írok. :))) Nagyon jól éreztem magam veled. Köszönöm. :)))))))))
Csodás hétvégét kívánok Mindenkinek!
Üdv! A beszámolók alapján bátorkodtam összeállítani egy listát az itt hirdető lányokról. Ha gondoljátok vállalom a heti frissítést is. Ugyanazok a helyek ne verjék már át a naiv MT-inkat. Ha nincs bevételük, hátha eltűnnek. (Most én vagyok a naiv.)
Megbízható lányok:
1. Melissa (18), Kriszta (25), Vanda (20), Eszter (29), Laura (40), Lilla (42) -- Ők a tutik, város legjobbjai.
2. White Lady (34), Linda (21), Maya (37), Didó (50), Timi (31) -- Valószínűleg nincs gond velük.
3. Anitababy (31), Dundika Cica (34), Edit (43) -- Tutik, de a teltebb lányokat kedvelőknek.
Visszajelzések alapján kerülendőek:
1. Emilia (22), Zsuzsika (19), Kinga Baba (24) -- Problémásak.
2. Jennys (20), Vanessa (19), Sharon (20), Veronika (27) -- Egy brancs, kerülendő.
3. Linda (20) -- Tiboros, messze kerülendő!!
Ismeretlen lányok: (beszámolókat szivesen fogadunk.)
Anita (28), Niki (26), Sandra (23), Mesi (22), Rita (26),
Angel (24), Zsanett (19), Bestia (36), Chézi (31), Lola (30),
Szabrina (23), Gloria (36), Leejla (28)
--------
Petya_001: Persze képletesen értettem, hogy elfelejtem milyen a Krisztával. Azt akartam kifejezni vele, hogy már alig várom, hogy újra láthassam. ;)
Szép napot!
Hodoló szép a mosolyod!!Köszi az infót kertész de ilyen mélységig nem megyek bele a fórumozásba!!Mindig akadnak önreklámok,ez mindig igy volt és lesz is!!A fórum célja szerintem hogy megosszuk VADKAN társainkkal a megszerzett tapasztalatot,jót és rosszat is!Van aki rosszul választ és abból van több!Én a rosszat csak akkor irom be ha nagyon gááz!Viszont ha olyan kérdezi akit csipek itt a fórumon és van infóm a hölgyről,nyilván megosztom,de ez nem fikázás hanem figyelmeztetés!!A döntés az illetöé hogy ezek után ő elmegy a hölgyhöz?A jó rendeléseket mindig megosztom:)
Üdv.
Jövő heti kiruccanásra kit ajánlotok 30 - 40 között, teltebb versenyzőt?
Üdv.csajozós
PL. - * szín* Aladdin lakhelyéről elnevezve:), .net végződéssel.
Üdvözlet őstag!
Hm... nem kell a kissé...egyszerűen telt hölgy, amit egyből mondott mikor hívtam - nekem amúgy meg alapból ez jön be:).
Távol álljon tőlem, hogy minősítsem a testét, nálam az élvezeti érték a minőség:)
A franciát alapból mélytorkosra vette, és közben végig a szemembe nézett a gyönyörű barna szemeivel...
Szaftosabbal már csak a diszkréció miatt sem szolgálhatok, mert nem átlagos igényeim vannak ,de azt kaptam, amit kértem. Üdv. csajozós
Sziasztok!
Nem hiszem el, hogy meg lehet vezetni még egyeseket ebben a városban. Nem veszitek észre a képek minőségéből, a pozíciókból, a 0-24 órás nyitvatartásról, hogy kik azok a lányok, akik egy brancsba tartoznak és mindenképpen kerülendők?
Arról nem is beszélve, hogy a képekre ha ráléptek az egérrel, akkor pl. a Nóra nevű lánynál Fanni1, Fanni2, stb jön elő?
Ne legyetek már ennyire amatőrök!!!!
További szép napot: Thomika