Sziasztok!
Sehol senki?
Katóka! Tessék sok vitamint adni neki, vagy forralt bort!!
Sziasztok!
Sehol senki?
Katóka! Tessék sok vitamint adni neki, vagy forralt bort!!
Szia!
Most vendég jön, nem tudom, 1 órás, vagy hosszabb, utána vagyok. Fiam lázas, fekszik,itt ápolgatom.
zandras · Tag · Sajnos anyi negativumot kapott Nóra/19/ hogy elhagyta Debrecen.......... A fotói alapján most Krisztina néven fut / Bp. 4.ker. 70/6764339/ Ja és kiált az esöre mert ott 180cm magass...............................
Szia!Hívj ha van kedved gyerenyugodtan :)!!
Sziasztok!
A Sarkantyún állítólag Melissán kívül van két új lány, az egyikük Zsani, Ő már hírdet, de nem éppen saját fotókkal, Réka és Edina már nincsenek!
Tudtok valamit az új hölgyekről?!
Üdv
Sziasztok...
Gyerekek ma nem jönnétek ide hamarabb??
Szia! Holnap délelőtt szívesen meglátogatnálak!
Semmi gond :):)
Elnézés drága!
Kedves Seftes!
Sajnálom, hogy tegnap így érezted szerintem egyáltalán nem voltam gépies, én élvezni szoktam a sexet, ha a másik fél is ugy viszonyul hozzám, de te folyamatosan a megbeszéltek ellenére máshova szeretted volna dugni a legféltettebb kincsedet... :) ami köztudott, hogy nálam nem megoldható és nem szeretem ha valaki erőszakos. Amúgy te mivoltod is hagy maga után kívánnivalót. Puszi :)
Hi!
És Dóri műsora? Eddig nem túl jókat hallottam róla, bár alakra nekem is bejön!? Meg aztán ha jól emlékszem ő volt az, akinél előbb fölkerült egy istenítő hsz a plra, mint hogy megjelent volna a hirdetése... Nem tudom ki követte el (bár sejtéseim azért vannak nyilván), de sokat ártott a csajnak vele.
Drága nem szeretem a mérő szót !!!
csáá attixxx!
Jártam a kitti cicánál!Testre nagyon rendben van,pici csaj de formás,müsor is jó!
Csak a környezet,jönnek mennek az emberek,nagyon sokan dolgoznak ott!!Nagy f.tér!Ha egyszemélyes hölgyhöz szeretnél menni akkor a Dóri(21)!!Szép a hölgy ,velem kedves is volt.Az árak a kittiénél drágábbak de ha meglátod a hölgyet nem fogod sajnálni:)Lakás is szép!Nálam ezek fontosak.
:) Csak viccnek szántam!:) Így igaz, van kivétel de ritka. Én pl a True Blooddal vagyok úgy, hogy a sorozat tetszik, a könyv nem.
Csumi!!Jó látni hogy jársz még castingra:)
Hasonlóan látom a fórumos témát mint te!!Ezért már én is ritkábban irok ide!
Én is csak ti véleményetekre adok(nagyember,ugrobugri és te).
Ma meglátogatom az én kis Virágszálamat,benne még sosem csalodtam!
Hozzáállás,müsor ez mind rendben van!Bár nincs 100as cicije,de nagyon szép az arca és gyönyörüek a szemei!Mikor tartunk 1 személyes összeröffenést?ugrobugri,nagyember,leonidasz??Tudom mindenki elfoglalt!
Jók legyetek vagy ne:)
Nem is rossz ez a Csirke! Árakban van valakinek tapasztalata mit hogy mérnek?????
üdv
Érdekelne Nikol száma és egy pár képet is néznék róla, mielőtt felhívom, tudsz nekem ebben egíteni?
THX!
??????????
Ez elég biztatóan hangzik, arról a lányról van szó, aki most Mesi (27)-ként van itt fent??
szeretnék még ma lehet eljutni hozá.várom a válaszokat!!