Namármost: a gépelésed vagy nagyon lassan megy a mutatóujjaddal, vagy elmentél sláfenelni.
Ha az első, akkor majd válaszolok az írásodra.
Ha a második, akkor aludj jól!
Én is azt teszem.
Üdv és 'cakát.
Namármost: a gépelésed vagy nagyon lassan megy a mutatóujjaddal, vagy elmentél sláfenelni.
Ha az első, akkor majd válaszolok az írásodra.
Ha a második, akkor aludj jól!
Én is azt teszem.
Üdv és 'cakát.
Igazából már 6-8 hete nem dolgoznak együtt, ha tényleg Alina=Doris, akkor nagyon gázos a csaj.
Őszintén, az ujjaddal kapcsolatban nagyon vicces és perverz gondolataim vannak, ahogy otthon ülsz a makkos, vöröses-lilás, acélkemény ujjaddal, és ...
Na de hagyjuk, igazán sajnállak :-))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
Holnap a fókuszban benne leszel?
:-)
Ilyenkor már én is genyónak érzem magam...
:-)
Köszönöm kérdésed jól ;-)
Győzött a kisördög...
Helló
Helló
Nekem Kulka János egy roppant szimpatikus ember...(nehogy félre értsd!) ;-)
Beszámolód alapján te sem lehetsz egy őstulok, és ez a bon-bon dolog valóban nem szokványos belépő egy "budoárba", pont ezért eshetett olyan sz@rul neked.
Meg természetesen akárki másnak is így esett volna. Annnál nincs is szarabb, mint mikor egy idegen lépcsőházban közeledsz az ismeretlen felé, és csapdában érzed magad: előre nem lehet, hátra meg szégyen (de a bon-bont tudod fegyverként használni :-)).
Sok félreérteni való nincs az írásodban, sőt a téged ért hidegzuhanyhoz képest kultúráltan is írtál.
Én személy szerint sosem azon az emeleten szállok ki, hanem 1-2-vel alatta, és felosonok, de volt már olyan is, hogy ugyanitt a liftnél várakoztak, és végig gyalog mentem. Hát bemelegítésnek sem utolsó...
Cleo stílusa valóban megosztó tud lenni, ez a szélsőséges hozzáállás nem rá vall, nagyon bal lábbal kelhetett vagy valami más gixer volt, amit már sosem tudunk meg...
Fel a fejjel, Fenyő Iván is ugyanolyan büdöset kakkant, mint Kulka János...
Üdv
SZIASZTOK.HANNÁROL VALKI VALAMI INFOT..
Na,most aztán ne panaszkodjatok,látva a nagy űrt,eljött a nagy Ő :) ( ha jól emlékszem az ország másik végéből) Közszférában dolgozik,valószínűleg fejőnő valamelyik skanzenben ,csak áthelyezték.Szerintem minden pénzt megér..az oldal üzemeltetőjének.:)
QCp, itt vagy valahol? Hogy telt a kedded? Képzeld, feldagadt a jobb középső ujjam, még mindig dagad, olyan, mintha makkja lenne. :))) Csak az a baj,nagyon fáj is. Pedig nem nőtt be a körmöm, de olyan érzés. Azzal szoktam gépelni, de most a mutatóujjam használom. Ilyen lehet, mikor körömnő valakinek a pöcsére. :)))
Hogy maszok holnap?Ma is fájt, de csak dagad,dagad... És acélkemény! :) Vöröses lila.
Á csákányok... mit látnak szemeim ..... Figyusztok:Zsu52 hirdetését...,,csak 23cm-től" --- akárhogy mérem hát nekem még nőnöm kell...besz*rás.
Szia Pircsim.Én általában este csak 8 után érek ide, bár most fiam beteg, nem üldögél annyit a gép előtt, ma is felment a láza, feküdt. Nekem meg vendégem volt. Mára slussz, holnapra már eddig 3 vendég és lehet, hogy még holnap hívnak mások is, hogy jönnének. Szeretem, ha van forgalom.:)
Alina Cleo-val dolgozik együtt, korábban Doris néven hirdetett, ha jobboldalt erre a kulcsszóra rákeresel találsz róla leírást.
Sziasztok.....
KIpihented magad Kató?? Van erre mostanság vaalki?
Ez találó,korrekt és érdekes beszámoló volt Jampec cimbi:) és szerintem hiteles..
Az a baj az ilyen dolgokkal,hogy a qrva néni elrabolja azt az intelvallumot,amit rááldoz az emberfia egy menetre..legalábbis én ezt sajnálom nagyon...számkijelzéssel hivod,megbeszéled,odaérsz időben...mégis fuccs valamiért..lehet,hogy logisztikai hiba:)
Maga Cleo egyébként - amellett,hogy valóban csinos - ritka flegma versenyző,én tuti,hogy nem kotorászok még egyszer a bugyijában:)
sziasztok ! Anettrol tud vki vmit ? köszz :)
Köszi a beszámolót, aki járt már hasonlóan, az tudja milyen is ez.
Mármint jártam úgy, hogy kaptam a képemre mikor le mertem írni az igazat...
Hm, ez csak azt jelentheti, hogy Nálad minden szuper!:) Mondjuk ebben eddig sem kételkedtem!:D
Hi!
Érdekes, és tanulságos leírás volt. Igazán kiváncsi vagyok, hogy itt vajon hányan jönnek majd, és kérdőjelezik meg amit itt ecseteltél, hogy nyilván Te sosem jártál arra, és az egész csak lejárató mese.
Mert pl én már jártam így, igaz nem a vl fórumán...
Szóval potyára mentél! Valakivel azért pótold be és hamar legyél túl rajta! Látod Candy annyira elbódítja az embert , hogy közben a ruháit is ott maradtak. :-)