Maximálisan egyetértek Veled. Számomra is az elpazarolt idő ami leginkább bosszantó.
Maximálisan egyetértek Veled. Számomra is az elpazarolt idő ami leginkább bosszantó.
Reménykedjünk, hogy ez az oldal is megtalálja végre a helyét.
Sziasztok.Sajnos nekem is messze van Esztergom.Lesztek még Tatabányán?
Bocs szar a bill. az éjszakai pótlék akart lenni
Biztos a zéjszakai pótlék.
Üdv tekergő! Sajnos Pandi tényleg csak masszázst vállal, finom hosszú kézi levezetéssel. Viszont nagyon csinos, élvezet nézni miközben dolgozik rajtad, és a masszázs területén is jártas, mondhatni profi. Fokozatosan megszabadul ruháitól, csak a bugyi marad fent. Mivel nem kell mélyen a zsebedbe nyúlni, egy próbát mindenképpen megér, aztán eldöntöd mész-e hozzá újra. Én mentem :) Tiszta, szép környezetben dolgozik, higiéna maximális, és kellemes beszélgetőpartner is. Mint már említettem korábban, Freddy ajánlja Pandit.
Én voltam Cleonál, még akkor mikor kezdte. Bejutottam hozzá könnyedén, nem volt gond semmivel, tényleg közönyös tud lenni,de sztem ő alapból ilyen kicsit. Ami az akciót illeti nem volt rossz,bár volt már jobb is... Alapjában véve nem volt vele gondom.
Az miért van szerintetek,hogy ha valaki 8-24ig hírdet, bejelentkezek hozzá 22-re akkor már nincs nála félóra, csak 1 óra, és az is 15. LOL Mivel másabb ha este megyek ,mintha nappal ? Mitől lesz drágább?? Szánalom.... Ezek után nappal se megyek hozzá ,nem, hogy este...
Vaki · Újonc · Nekem is volt egy 'ügyem' Cleoval, bár akkor én késtem 5 percet és mivel nem vette fel a telefont elfogadtam, hogy "vissza az üzlet". De ezek szerint ennél bonyibb a dolog.
Kár mert a képei igen igéretesek. Talán azért még bepróbálkozom egyszer.
Vaki · Újonc · Annyira tetszett a stílusod, hogy ránéztem az adatlapodra.
Szeretem ha a lányok okosak, értelmesek, humorosak (minő igények;) így csodállak, ámde sajna a vékonyabb és fiatalabb csibékre bukom.
Káááár.
Neked is jó reggelt!
Esik az eső és megjártam már a boltokat.Nagyon fürge vagyok. QCp leírhatná perverz gondolatait! Engem is izgat.
Szia! Még mindig a mutatóujjam használom, elég ronda a másik és fáj. Nem lassan írok, elmentem Tv-zni, mert gondoltam később jössz ide. Én meg pasira legfeljebb 10 percet várok, ha nagyon szép, akkor 15-öt is.
Mesélj,mit műveltél kedden? Nem masszázson voltál, az tuti. :)))
11-kor vendég és fáj az ujjam. Aztán még 2 valamikor,meg a jó ég tudja. Így maszni!!!
Sziasztok !
Voltam Elizánál nagyon változatos lett nála a műsor. Érdemes kilátogatni hozzá.
Liánál volt már valaki? Előre is köszi a választ.
Nem ajánlott. Igénytelen, trágya környezetben fogad, béna.
JÓ REGGELT!!
Fujj,de perverz:)) mi is jutott eszedbe ??:))))
Az Alina=Doris képlet gyanusan igaz, kerülendő! Igen csinos, de nagyon buta, és fogaz is. Köszönöm az infot, már majdnem bedőltem! B.
Amanda 21 Nyíregyháza.
Nos,a randi az alábbiak szerint zajlott:
10 percni beszéd és zuhany után jóformán hozzám vágott egy gumit hogy húzzam fel és ötpercnyi kézimunka után(mindvégig le sem vette a magára tekerttörölközőt )közölte velem hogy lejárt a félóra és hogy öltözzem.
Óvatosan a "hölggyel"uraim!
A hab a tortán az volt amikor otthon észrevettem, hogy elpárolgott az utolsó bankjegy is a nadrágomból,zuhanyzás alatt.
Amanda 21 Nyíregyháza.
Nos,a randi az alábbiak szerint zajlott:
10 percni beszéd és zuhany után jóformán hozzám vágott egy gumit hogy húzzam fel és ötpercnyi kézimunka után(mindvégig le sem vette a magára tekerttörölközőt )közölte velem hogy lejárt a félóra és hogy öltözzem.
Óvatosan a "hölggyel"uraim!
A hab a tortán az volt amikor otthon észrevettem, hogy elpárolgott az utolsó bankjegy is a nadrágomból,zuhanyzás alatt.
Halihó mindenkinek!Múlt héten volt szerencsém látogatást tenni Szilvia 30 nevezetű hölgynél!
Ajánlott kategória!A képeken ő szerepel,az látszik rajta hogy már a 30-as korosztályhoz tartozik de én kifejezetten szeretem az ilyen nőket.Száz szónak is egy a vége én nagyon jól éreztem magam!
U.i.: Szerintem NF-et ne kérjetek mert az már úgy elég drága,amúgy az árak rendben vannak!