Na! Most meg már Réka!
Na! Most meg már Réka!
Csáá attix!!Azért mert eljutottál 1 csajhoz nem kellene a régi fórumosokat leszolnod!!Megvédem Bacardit mert én is azt tapasztaltam Natinál mint Ő!!Semmit sem szabad,csak add a pénzt és fuss!!Remélem egyszer ejutsz 1 igazi rendelésre ahol a hölgy élvezi is amit csinál,kedves és aranyos!!Van pár Pécsen aki ilyen!!Speciel akihez én járok jókat szoktam beszélgetni is,mert tudod a hölgyek nem gépek!!Néha nekik is jól esik ha kicsit rájuk is figyelnek!!Kb 2 éve fórumozok és csak azokhoz a hölgyekhez járok vissza akivel megvagyok elégedve NAGYON!Máskülönben kipróbálok valaki újjat.Hidd el voltam jó pár helyen már!
Tisztelt Szerkesztőség.
Kérem töröljek regisztrálásom,mert nekem sehogy nem sikerül.
Köszönöm.
Szia!
Megfelelsz, csak nekem nem volt több időm. Most olvastam két gyöngyszemet a debreceni fórumon. Két hirdető fényezi magát, hogy milyen jók, mert ők már voltak maguknál. Teljes káosz az egész.
Hogy vagy? vannak vendégek?
Na itt a másik gyöngyszem!! Vadkan néven fényezed magad, legalább megnéznéd, milen néven írsz.
Csillagszemű, vagy csak Anett? Vagy valaki más? Kicsit kilóg a lóláb, mert szép dolog ha szeretjük magunkat, de ennyire azért túlzás!!
Hello!
Na voltál Tinánál?
Sziasztok voltam KAILLA 40 nevü hölgynél nagyon tudja a dolgát jártam már jópár hölgynél de egyiktöl sem kaptam annyi odaadást ,kedvességrt oda figyelést mint tölle.Bár mit kérhetsz töle mindent + ad a szexbe olyan mély torkos franciát csinált éreztem a manduláját miközbe csinálta a franciát nekem minden fantasztikus volt nála biztos lehettek benne tuti amit igér azt biztos betartja a képen is ö van én csak ajánlani tudom mindenkinek .
Üdvözöllek Bélapapa nagyon jol látod voltam már nagyon sok hölgynél többek között a két emlitett hölgynél is LAURA 43 IGEN szándékosan irtam h idős mivel szerintem tul van még az 50 en is de lehet te is ismered mivel én már 1 párszor belefutottam csak mindig más néven hirdetett volt Rózsa, Ivett stbés ö volt 1 idöbe kétes hirdető üdv de járj utánna
Látom, én nem felelek meg. :((( Aztán majd csak este leszek, meló van, lesz!!
Velem bármiről beszélgethetsz, perverz dolgokról is, meg komolyról is.
Szia Papi! Katónéni itt van. Fiam elment tusolni, hajat mosni. Utána szárítok, meg 3 órája próbálom fenékbe rúgni magam, vasalni kell, de nincs kedvem, úgyis összegyűrik/jük. :)))
Tisztelt Kantársaim! Hétvégén érkezem a Civisvárosba.Szeretnék eltölteni egy kellemes órát nagyon csinos lehetőleg széparcú leánnyal.
Kiszemeltjeim:Kinga22 Judy27 Rami22
Szandy 27 Csinike25 Ivett25
Melyik macát látogassam meg?Ha van használható infótok ezekről a hölgyekről kérlek benneteket minél hamarabb osszátok meg velem!
Már előre csóválom a f§rkamat!
Üdv:Fabi
Srácok!
Nem valószínű, hogy visszamegyünk Tbányára, de akire nyugodt szívvel rá merlek bízni Titeket, az CsiniZita. :) Fotógaris és normális csajszi.
Húsvét után rohamozzátok meg ;)
Puszi Mindenkinek!
Sziasztok!
Nincs itt senki, akivel lehet beszélgetni?
Milyen jó hogy a 35 éves nő az fiatal, a 43 meg idős!!
Gondolom ismered őket?
bacardi74.nagyon uncsi vagy ám mert csak te a forumon csak TE fikázod a nőket!!!!!! én voltam már Nati bébinél és semmi ilyenről nem volt szó!!!!!de te nem csak a Natit hanem más lányokat is fikázol!!gondolkodj el mielőt irsz!!Lehet mivel nem csokolgathatad azért írsz ilyeneket!!!!de különben ezekhez a lányokhoz azért megyunk hogy uricsunk,én legalábis!! nem csokolgatni!!!
Kedves BRIAN ha el mentél volna mind a két lányhoz akkor rá jöhettél volna hogy a két lány nem ugyan az mivel LAURA 43 AZ IDÖS SZÖKE RÖVID HAJU HÖLGY ÉS A HORTOBÁGYI ÚTON LAKIK ANETT 35 Ö + EGY CSODÁLATOS FIATAL HÖLGY ÉS BARNA ALAPON KÜLÖNBÖZŐ MELIR VAN A HAJÁBA Ö MEG A VOLT DÉLIBÁB KÖRNYÉKÉN LAKIK inkább gyözöggy még mielött hülyeséget irsz !!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Hello!
Kittiről szeretnék egy két infot kapni.
Mennyire bevállalós,gumi nélkül mit vállal?
Sziasztok!
lilu 24-ről tud vki valamit? tetszetős a csajszi. erón is hirdet!
Előre is köszi!