Na várj! Amíg idetéved valaki, írok rólad egy beszámolót.
Ez az állandó telefonügyelet, munka, átjáróház már teljesen kikészített, gondoltam, tartok egy szabadnapot. Nézegettem a hirdetőket, akik nincsenek messze tőlem. Imádom a dús kebleket, így Pircsire esett a választásom, végül is kicsi ez az ország.
Elég könnyen megtalálható helyen rendel. Pontosan érkeztem, ez régi rossz szokásom, de ő értékelte. A fotókon valóban ő szerepel, ami igen meglepett, mivel máshol eddig nem ezt tapasztaltam. Szép arcú, mosolygós hölgy nyitott ajtót. Kávé illatot éreztem. Kiderült, hogy nekem készítette, már nagyon várt, külön piros pont. Én egy doboz bon-bon-nal érkeztem, sose megyek vendégségbe üres kézzel, kaptam nevelést.
Amit a konyhában nyújtott, az leírhatatlan, aztán beinvitált a szentélyébe. Hangulatos, tiszta lakás a bagószagot leszámítva, de ez engem nem zavart, én is dohányzom. A kávé nem is jó bagó nélkül! Tejet és cukrot is kaptam. Kellemes beszélgetés után a lényegre tértünk. Minden szempontból kielégített, még süteménnyel is megkínált, amit én elutasítottam. Inkább húst adott volna! Legközelebb, ha Debrecenben járok, ismét felkeresem. Csak ajánlani tudom mindenkinek, csodálatos órákat töltöttünk el együtt. Ami negatívum, az ágy eléggé recseg. Valaki vehetne neki egy újat, ez már nagyon lestrapált. :)))