Gratula az írásért, így jár, akit a nemes szerve vezet!!
Gratula az írásért, így jár, akit a nemes szerve vezet!!
Üdv újra az oldalon!!
Már azt gondoltuk, a Katóka csinált veled valami!!
Elásott a kertvégébe!
Túrista! Kifogtál egy IGAZI kezdőt!? Micsoda kincs! És nem vetted észre, mert másra voltál beállva :)))))
Ja figyu, vki kérdezte Judy27-et. Első kézből van hiteles infóm róla: a képeknek sok köze nincs a valósághoz. A leányzó másodmagával énekel a Poroszlain, a 100taguból nem lógna ki. Amúgy átlag.
Én magam kezdem komolyan venni a képgaranciát. Ingyen van és eccerű, nem gyanús, ha vki nem használja?
Csá.
Május, próbáld Anita (28)-at hívni, talán felevszi és jó nő, de popót nem vállal. A Bánki suli környékén van, ingyenes parkolással és tiszta lakással. Hamarosan tesztelés után részletesebb beszámolót is írhatok, ha érdekel valakit.
Szevasztok, szia kicsi Katóm, vidám Pircsi, haver KuCi, jó olvasni megint Titeket. Oylan régen nem jártam erre, hogy meg sem próbálom átnézni mit dumáltatok nélkülem össze. A helyzet az, hogy az elmúlt hónapban fogalmazzunk úgy, hogy "betegállományban" voltam, de persze hiányoztatok, ill. hülyülni Kató, nálad jobban senkivel se lehet, Te vagy nekem a Number One nőben, ezt onnan tudom biztosan, hogy mindig megállapítom, hogy a gondolkodásod alapján akár ffi is lehetnél, és ez nagy bók ám, tudhatod, ha visszaemléxel :)))
KuCi rendes voltál, tartottad a lelket a csajokban, megosztozunk, nyugi :)))
Azt nemtom ígérni, hogy olyan sűrűn fogok tunni beírni mint régen, de azér be-benézek, hogy jóóóóó okosakat mongyak mint pl. a Nagy Geróf vagy Zseni Kató és Pircsi :)) vagy csak vmi szaftos baromságot, hogy kiélvezzük az anonimitás minden perverzitását, OK? :))))
Kató, a basszeroshoz még nem nyúltál át a paplan alatt? :))))))))) Neeeeeeeeeemáááááááááááá, úccsem hiszem el :)))))))))
Sterintem befejezhetnéd már ezt a gumi nélküli dolgot mert már szánalmas egy kicsit.Kimész a kocsisorra és ott biztos találsz olyan lányt aki tíz menet után mosdatlanul gumi nélkül lerendez.Ne veszéjeztesd a magad és legfőképpen mások egésségét !!!!!!!Próbáld meg otthon gumi nélkül.
Na senkinek nincs Kitti(22)-ről egy tágabb beszámolója?:D
PL.:mennyire bevállalós,egyedül van-e otthon,meg gumi nélkül mit vállal?
köszi
Vincent, kaphatnánk egy kicsit bővebb beszámolót vanessa(22)-ről?én is készülök hozzá és nekem fontos lenne hogy az NF jó legyen.Egyébként jól néz ki?mit vállal?
köszi
A helyzet sz@r lehetett, de az írás PROFI!
Élvezet volt olvasni.
Üdv
Boldog névnapot!
Este sztem jövök.
Jó lenne már egy ilyen punci az se lenne baj ha a minőségért drágább lenne meg válogatna szerintem lenne kiből,
hát ha meg válogatás nélkül beengedne mindenkit akkor gyorsan kikészítenék az igénytelenek igazad van akad jópár a városban!!!!!
Hát jó lenne tudni hol mikor lesz már legalább egy normális csaj!!!!!
Nagyon boldogat kedves Kató-Linda-Andrea!!!!puszi
Boldog névnapot!! Andrea
Egy kis infó:
Anita (32)
Felhívtam telefonon megbeszéltük az időpontot,mondta hogy akció előtt fél órával hívjam és akkor mond pontos címet.Hívtam de a telefont mindíg kinyomta,a harmadik próbálkozás után meguntam.Még jó hogy Vanessa (22) tudott fogadni.Nekem most ő a best!Nem fordítja félre a fejét,hanem mélyen a szemedbe néz,és nagyon kedves!Szóval ezzel az Anitával csak óvatossan!
Jobb oldalon a "Keresés hozzászólóra:" mezőbe írjátok be: roli29, majd olvassátok el a 2 hozzászólást. Érdemes megfigyelni az nemcsak ékezetes betűket, de például a szóköz haszálatát is. Ez nem csak egy sima billenytűzet csere vagy területi beállítás hatása :) Nem tudom ki és mit akart pontosan elérni ezzel, de magam részéről kivárok.
Május · Újonc · helo Tex!
A Katicabogárral rendel a Rita(26) nevű lány. Na Ő az akit te keresel, nem rossz csaj rendben van a környék és a lakás is, csak sajna már a Katicabogár nincs, pedig olyan franciája volt hogy remegett az egész testem úgy csinálta, meg a többi is ahh..... Őt keresheted
Szép napot mindenkinek!
Ma van a régi névnapom, anyám, öcsém már felköszöntött, nehezen szokják a Lindát, nekik még Andrea.
Lehet, hogy már így is marad. Öcsémnek javasoltam, hogy naponta 3-szor mondja el az új nevemet, 10 év után megszokja. :-)
Hát, akkor boldog névnapot Andrea Linda! Ennyi erővel Nektek is!
Üdv mindenkinek!
Az alábbiakban egy pénteki sztorimat írom le. Írás közben a mű átalakult egyfajta karcolattá. Nevet nem írok. Nem ez a lényeg. Szerintem szórakoztató az eset. Okuljon más is.
Péntek 11 óra. Most van időm. Úgy döntök felhívok valakit. Tárcsázom a számot, melyet itt a fórumban már többen „áztattak”. Biztosan csak tévedtek. Hívás kicsöng. Vékony hang a vonalban. Kérdés: Mit szeretnék. Egy órát mondom én. Erre hatalmas csodálkozás. Ő csak félórát vállal. Hirtelen kiesek a ritmusból. Kis szünet után leereszkedően mondja, hogy na jó…. akkoor.. mikor lenne ez. Mikor közlöm, hogy én most érek rá, akkora sóhaj szakad ki belőle, hogy gyorsan le is rakom a telefont. Lehet, hogy a vélemények igazak lennének? Lehet. Na mindegy. Hirtelen sugallatra nem a listámon megyek tovább, hanem eldöntöm, hogy döntsön a vakszerencse. Keresőbe belökök két paramétert. Hívom a számot. Kedves, aranyos hang. Egy óra? Ok. Most? Ok. Na, mondom, így kell ezt csinálni. Megadott címre megérkezem. Lépcsőn fel, az ajtó résnyire már nyitva. Elfog az ilyenkor szokásos érzés, minden a legjobban alakul. Ajtón belépek. Fiatal lány, az arcán mosoly. Köszönés. Míg az ajtót becsukom, már zuhognak is rám az információk. Hogy miket nem lehet. Még a kezét is feltartja és az ujjain sorolja. Mikor levegőt vesz, gyorsan közbevágok, és elmondom, hogy én egy sima, normál témát akarok. Ekkor gyorsan csendre int. Ne beszéljek hangosan. Itt a szomszédok a folyosón cigiznek és hallgatóznak. Jó. Elhallgatok. Leteszem a táskám. A szoba felé fordulva látom, hogy már egy szál ruha sincs rajta. Veszek egy levegőt. Megkérem, hogy vegyen fel azért valamit. Miközben fehérneműt vesz, a nyelve pörög. Hogy ez itt most egy vészhelyzet. Ő nem itt szokott lenni, csak most mégis ide hívott. Ahogy kihámoztam, ez valami családtag otthona. Miközben megy a szóáradat a szekrényen két kisgyerek képét a fal felé fordítja. Arca elé kapja a kezét és az égre nézve mondja, hogy úristen ha tudnák, hogy ő mit csinál itt…. Mély levegőt veszek. Próbálom magam szuggerálni. Elképzelem, hogy ez itt most egy egyetemi randi egy előadás után a szülők lakásán. Még jó is kijöhet belőle biztatom magam. Próbálok ráhangolódni a lányra. Szép ez a fekete haj – mondom. Azonnal kijavít, hogy ez nem fekete, hanem sötétbarna. Közben mosolyog és mosolyog. Na, valahogy eljutunk egy bizonyos szakaszba. Már a végkifejlet felé haladgatnék, mikor megszólal, hogy bocs, amiért ez az ágy így recseg. Ezt nem erre használják. Huh. Eddig nem is figyeltem erre. De most, hogy ő mondja már én is hallom. A végkifejlet hirtelen távolabb került. Testhelyzetet váltunk. Az arca előttem van. Szempilláit zárva tartja. Az ágy egyre jobban recseg. A szobában nagyon meleg van. Ő néha kipillant az arcomra. Biztosan arra kíváncsi, hogy mikor unom meg. Mikor az ágy már majdnem szétesik, két mozdulat közben hirtelen megállok. Ez így nem fog menni. Meg kell nyomni a RESET gombot. Pihenjünk egyet javaslom. Kimegyünk a konyhába. Iszunk egy korty folyadékot. Ő tőlem 1 km-re ül le. És mosolyog és beszél folyamatosan. Felveti, hogy akkor menjünk-e be a gyerekszobába? De az ötlet után zavartan nevet, hogy úristen! Ülünk, nézem a mosolyát, hallgatom a szóáradatot. Hirtelen kifakul minden. A színes film átmegy fekete-fehérbe. Úgy döntök inkább elmegyek. Elköszönök. Arcán mosoly. Jó. Legalább valaki jókedvű ezen a péntek délelőtt. Végül is 10 rugó egy félóra mosolygásért, ágyrecsegésért nem rossz. Nekem meg marad a tapasztalat. Este nehezen alszom el. Az energia dübörög bennem. De kiverni nagyon amatőr lenne, a feleségemet elővenni meg pofátlanság.
Tanulság: SEMMI! Magam választottam. Amikor jöttek az előjelek, nem húztam el. Akkor meg minek panaszkodnék. Belementem egy AMATŐR szituba és kész. Másnap már nevettem a dolgon. Aki a farka után jár, annak ilyen is kell!
Köszönöm az ötletet!Meg fogom nézni.Javaslom még rajzfilm kategóriában a Táncoló talpak ill. a Túl a sövényen-t is.
Szép éjszakát Mindenkinek!