Dühit a sok barom már, eleinte még csak mosolyogtam,,,, és sok ember csodálkozik,miért kérünk számkijelzést... ha az a pár 100 tudná,hogy az a pár 1000 mennyire hülye....... van aki naponta 5x felhiv, stb....
Dühit a sok barom már, eleinte még csak mosolyogtam,,,, és sok ember csodálkozik,miért kérünk számkijelzést... ha az a pár 100 tudná,hogy az a pár 1000 mennyire hülye....... van aki naponta 5x felhiv, stb....
Szia!
Hát ez nem semmi!!! XD Az én lábujjaimat iakarta már szopkodni egy-két mókus, egyik büdösen, de azért a PELENKA!!! Ez már tényleg beteg! Sokan el se tudják képzelni, mit állunk ki néhány (vagy sok) érdeklődéskor. Jó, van, amin tényleg csak röhögni lehet. Én bepelenkáztam volna az állatját. :))))))))
Sziaasztok...
Hurrá, él Bush:)))))))
Üdv Bélapó.puszim Katöka...Csókollak QCp...
Gyerekek ma volt egy telom, kérdés,,,, fogadok a barátnődel??.Igen......, bepelenkáltok????Mert nem vagy szobatiszta??kÖV KÉRDÉSE....Van csizmád,,,Van...Nyalogathatom?? Bokszolni szoktam:))) Eszméletlen.....Égnek áll ez a pár szál hajam néha:))))
Már átszoktam a colára, veszélytelenebb, de a flakont azért biztonsági okokból felcímkéztem: Mutié
Akár az!!! Vagy valai más, ha már olyan közel van
Bush! Nézd meg a potty.orgot feltétlenül!
Nestea :))))))))
Ha már közelre nem látunk, ki tudja mi van előttünk
El is várlak! :) Tudod, 8 után vagyok.
Ércelődünk, ércelődünk? :)))) Néha te is mellényúlsz, látom.
Jól van! Csak egy kicsit ércelődtem!
Jól van! A z meg a t egymás mellett van nálunk. Én is melléüthetek néha.
Amúgy vakon gépelek, szemüvegem a másik szobában, így meg csak 3 m-től messzebb látok tisztán.
Rövid a karom már.
Hali Bush!
Már engem vádoltak, hogy megöltelek, megettelek, elástalak. Mit betegeskedtél a te korodban? Veszélyeztetett terhes vagy?
Nem, a basszeroshoz a paplan fölött nyúltam. :))) Becsajozott, már nem velem hál.
Ha eljön a Kazalin nap, akkor igen
Nem Kazalin, Katalin. :-)))
Köszönöm mindenkinek a névnapi jókívánságokat, de már lassan egy éve Linda vagyok. Remélem, Kazalin napon is felköszöntötök! :-)))))))
Tisztelt Szerkesztőség!
Rengetegszer megprobáltam feladni,ingyenes hírdetésem.
De mindig elutasítottak.
Hiába javítgattam rajta,akkor is elutasítottak.
Azt pedig hogy valamikor régről van-e Önöknél valami régi hírdetésem,azt nem tudom.De,ha van akkor kérem töröljék.
Kérem ségítségüket!
Tisztelettel : Zsuzsa
A Noémi néven most éppen Sopronban hirdető hölggyel vigyázzatok. Régen Kinga néven futott Pécsen. A pénzt előre kéri, hiába fizettél 1 órára, 15 perc után ki akar dobni, a pénzed már nem látod. Előszeretettel küldd zuhanyozni, ezalatt átkutatja a cuccaid és ha talál benne mondjuk pénzt amit feltűnés nélkül lenyúlhat azt meg is teszi. Rékával együtt dolgozik akinek most fent van a hirdetése a Vas megyei részen.
Vigyázzatok velük, kerüljétek őket!
Hello!
Még újoncként itt a fórumon, de néhány tapasztalatot megosztanék.
Laura: kedves pici lány, van humora és csinos feneke. Nagyon odaadóan vesz részt mindenben, a lakás tiszta, nekem bejött. A képeken ő van.
Gina: Tiszta hely, nagyon csinos vékony formás lány. Masszíroz elsősorban, szimpátia alapján NF, amiben megegyezhettünk, és a tényleg ügyes masszázst egy felejthetetlen levezetés tette emlékezetessé.
Nóri: A képeken ő van. Lakás panel, lepukkant. Öreg néni ott kolbászol a lakásban elég idegesítő. A lány ügyetlen, francia gyenge, stílusa nyegle.
Órát nézi megszállottan. Nem ajánlom.
Ivett: 18 éves és tényleg annyi. Helyes lány, bár hosszas lényegretörő előadás a higiénia fontosságáról (nekem is fontos, de a részletek a zuhanyzóban maradnak), szakszerű szolgáltatás, szinte már németes precizitással. Nekem 1-10-ig a stílusa miatt 6.
Egyelőre ennyi a tapasztalat. Annyi megjegyzés a fórumhoz, én is azért néztem be ide, hogy infokat kapjak a lányokról, jó lenne, ha többen osztanák meg velünk!
Sziasztok
Nem sokat vesztettél, ha kimaradtak. Én sajnos voltam Noéminél amíg itt ***moderálva*** Sopronban sem lesz(nek) hosszú életű(ek)...
Hannánál volt valaki? Képei elég tetszetősek.