Kedves szöszicica!
Tegnapi levelére válaszoltunk és a problémája is megoldódott a mai nap folyamán, amiről emailben értesítettük is.
VL
Kedves szöszicica!
Tegnapi levelére válaszoltunk és a problémája is megoldódott a mai nap folyamán, amiről emailben értesítettük is.
VL
Siet az órája mintegy 20-22 percet.
:-)))
Na nem baj, menjünk aludni, holnap hosszú napom lesz megint, sztem késő este keveredek haza.
A hasfelmetszéshez erős gyomor kell.
Csak a legjobbak maradhatnak életben!
Nem is vagyok beteg. És állat sem.
Tudod, QCp.
;-)))
Most hol vagy? Mingyá mennem kell. Itt ül nyakamon imádott fiam. Nem tudom, csak sejtem, mit akar. :)
Mira sajna nem az önmagát ábrázoló képekkel hirdet. Vagy legalábbis nem a jelenlegi önmagát ábrázolóakat.
Kár érte szerintem, mert biztosan vannak sokan, akik az ilyen alkatú lányokra gerjednek, mint ő.
Egyébként tényleg nem rossz szolgáltató, ajánlom!
Másrészt helyesen teszed vsan4, ha előbb elolvasod a kommenteket, mielőtt elmész olyan helyre, ahol még nem voltál.
Várunk tőled is beszámolót!
Te mindenre képes beteg állat!!!!!!! XD
Nem nyiszálnám, hanem huss, lecsapnám! Annyi időd sem lenne, hogy azt mondd: "Neee, itt van a ragasztó lemosó"
Meg én is ordítanék: "Ne vágd le a saját kezed!!"
XD
De én meg segítségért ordítanék, mikor elkezded vágni. Sokat járnak erre a rendőrök. Na?
És milyen vicces lenne: ha kiverném magamnak, azt mégse én csinálnám!!!
IKSZDÉ
Levágom a kezed, aztán "Nézzék meg, mi nőtt a farkincámra!" felkiáltással mutogatnám magam. Benne lennék a Fókuszban, BBC-ben (NEM big black cock), hullára keresném magam, aztán neked csináltatnék egy műkezet (á 'la Luke Skywalker), és lehetnél a managerem. Persze innentől kezdve masszázs nuku!
Látom, agyalsz. :))))))))))))))))))))))))
Ej, nem érted. Egy óvatlan pillanatban kidobom a gatyád az ablakon, aztán vezetlek le kézileg, de úgy, hogy ráragadt a kezem véglegesen a farkincádra. Ezt oldd meg! :)))
Na erre nem tudok mit mondani...
Amúgy miért pazarolnád a ragacsot?
Mondom, hogy úgysem eresztenéd el!
Na várjál, nem látok most tisztán!
Hol van a gatyám?
És hogy került oda?
És te segítesz megkeresni?
Tudod mit? Pillanatragasztóval bekenem a kezem előtte és úgy fogom meg. Na?
Jaj, de leszívta valaki az agyad!! A gatyádat meg kell keresned, te! :)))
Az lehet, de őlordsága lett volna az utolsó, aki ott eszembe jut...
Majd sötétben nyomom.
Meg levéllel, mint Ádám atyánk.
Különben meg ha már megfogod a farkincámat, akkor úgysem ereszted...