Hello cicás Candy! Nagyon csendben vagy még mindig pihizel? Mikor lesz ismét szabad a kelet varázsa szentély?
Net megy rendesen?
Üdv
Hello cicás Candy! Nagyon csendben vagy még mindig pihizel? Mikor lesz ismét szabad a kelet varázsa szentély?
Net megy rendesen?
Üdv
Kedves kató) a "díjazst" képletesen kell érteni nem pedig a szó,szoros értelmébe..de irhattam volna azt is hogy" kedveli ha kényeztetik és nőként bánnak vele" de akkor ez jutott az eszembe.:p A feltünés elkerülésével kapcsolatba írnám,hogy nem teljesen igaz...no... de nem magyarázkodom :)
Sajnálatos mód nincs számomra megfelelő....igaz Debrecen tényleg messze van..de korekt szolgáltatót találni sem egyszerű..nem debár?:)
Hi!
Kettőt találhatsz, merre voltam a hétvégén?:D De nem lehet egyszerre eljutni mindenhova!:) "Csak" Candyhez és Anikóhoz sikerült, mert azért nyilván más programja is van az embernek!:))) És sajnos igen, Debrecen nagyon messze van, ez most már tapasztalat is...
Ettől még persze nem zárható ki, hogy a jövőben újra arra veszem az utam, sőt!:)
degye75 · Lelkes újonc · Szia csajozós69!
Engem nagyon érdekelne az a szaftosabb részlet, annál is inkább, mivel én is készülök meglátogatni a hölgyet.
Ha elárulnád, megköszönném. degye75@freemail.hu
Köszönöm! Minden jót!
Sziasztok tudna nekem valaki segíteni kit érdemes felkeresni a lányok közül Debrecenben ? 30 év alattiak érdekelnének. Köszönöm.
Tisztelt Szerkesztőség!
Hogyan tudom megváltoztatni a telefonszámomat az oldalon? Mert a regisztrált számom már nem él.
nagyember!!Mendinél még nem voltam de megkéne néznem meg Dorit is..Söt Sandra 39 is érdekelne róla tud valaki valamit?Majd irom a tapasztalataimat...:)
noncy!!Ebben nagyon szivesen benne vagyok,kiváncsi vagyok milyenek vagytok az életben...Mindenkit elképzeltem valamilyennek hát most kiderülne...Nektek,neked mikor lenne jó?De azt majd inkább privát emailben intézzük,hogy mi legyen..O.k?Ötletek!?
Jó éjt neked is.
Jó északát én is megyek Kató után...
értem
Ha ideges (nem izgatott) vagyok.
Engem a gázos izgatott fel, de nem volt kedvem magamhoz nyúlni...
Legalább ne egy kék overallos csávó lett volna...
Mint valami ÁVÓ-sok régen, az embernek felmegy a vérnyomása.
Inkább a nyugtatóhoz.
Te irtad vörös és hatalmas... én csak hogy kopasz is??
Vagy nem a kilómmal van a baj, hanem a magasságommal
A fejem?
:-)))
Inkább kopaszka.
Tudod, az ész nem tűri a hajat...
Meg nincs kopasz ember, csak seggig érő homlok...
Ez pont olyan, hogy nincs csúnya nő, csak érdekes arcú...
JÖtt a villanyszámlás tudtam felizgat.... nyulhatok magamhoz:))