Kiitti 22 gumi nélkül semmit nem vállal, de ez szerintem is így biztonságos! A biztonság legfontosabb mindenki számára! XXI században élünk nem a középkorban!
Kiitti 22 gumi nélkül semmit nem vállal, de ez szerintem is így biztonságos! A biztonság legfontosabb mindenki számára! XXI században élünk nem a középkorban!
Jonika21! Kitti 22-ről, már több beszit is írtam! a beszámolok.hu- n megtalálod!!
Sajnálattal tapasztalom, hogy még mindig sokan vetődnek árnyékra, és néhányunkat átverik.
Ismétlésképp teszem csak ezt a bejegyzést, hogy Eperke24, és Linda20 ugyanaz a kis retek ribi. Van ott minden: átverés, lopás, strigó, fenyegetés, még biztos nemi betegség is!
Kitartó egy állatfaj ez a Gyula!
Gyulám, mit szólnál hozzá, ha hazamennél Indiába?!
Írnék egy röpke beszámolót a Gloria nevű versenyzőnkről:
A hölgy (ez a legjobb megfogalmazás) a Kiss Ernő utcán rendel, annak is a Szarvas utcához közelebb eső sarki utcájában.
A lakás, szép, tiszta, rendezett. Az ágy óriási, nem normál franciaágy méretű. Félóra hét darab Mátyás király, az egész óra tizenkettő Mátyás király.
Fehérneműre vetkőzve masszázssal indított, amit tényleg jól csinál. Közben jót lehetett vele beszélgetni, és persze simogatni. Kiváló beszélgetőpartner. Már masszázs alatt akcióra kész állapotba hozott, majd átinvitált az ágyra, ahol egy finom francia, kölcsönös francia után rátért lényegre.
A korához képest nagyon jó teste van! Bőre enyhén szolizott, és feszes. Főleg a feneke! Na, arról nehéz lekattanni... Mellei nem túl nagyok, tenyérbe illőek. A hasa nem lóg, semmi rosszat nem tudok róla külsőleg elmondani.
Szóval francia után a lényeg a lényeg...:) Munkaruha akcióra kész helyzetbe hozása után olyan lovaglást produkált, amit rég nem tapasztaltam más lányoknál! Egyszerűen őrjítő volt. Szemlátomást élvezte a szexet, és nemcsak úgy tett. A pózokat kedvem szerint lehetett variálni, mindenhogy jó vele. Ami még pluszban a javára írható, hogy nem nézi az időt, + - 10-15 perc nem gond!
Strigó, lehúzás nincs, ő volt csak a lakásban, a pénzt nem kérte előre.
Kimondottan jól éreztem magam nála/vele, a masszázsa kifejezetten üdítő volt. Akik kedvelik a kedves, értelmes, korrekt, csinos és kicsit érettebb korosztályt, azoknak bátran ajánlom! Én biztosan fogok még menni hozzá!
Glora különösen ajánlott!!!
Szia!
Ha én is megfelelek, akkor mások bejegyzéseire hivatkozva azt tudom mondani emlékezet alapján, hogy a "kerülendő kategória" fogalmát messzemenőkig kimeríti. Csak negatív bejegyzést írtak még róla.
Jómagam a képei alapján még csak azzal sem tisztelem meg, hogy felhívjam.
Szerintem ne írj virágnyelven, maradj csak a saját stílusodnál!:)
Egyébként szerinted miért jönnek át Nyíregyre Debrecenből a lányok (Andi, Chezi, Lola)?
Szia!
Én szívesen megszervizelem a géped és a vírusírtód! Már úgyis készülök meglátogatni téged... :) pl. holnap hogy vagy elérhető ?
Szia mókus!
A szentély ritkán szabad,de ha időben jelentkezel,kiürítem.:)Ami a netet illeti:a fene beléesik abba a vírusirtóba,nem tudtam huginál sem frissíteni,pedig ott van térerő.Vagy minek hívják ezt szaknyelven?Na szóval,nem akarja a dög.Kér valamit,amivel én nem szolgálhatok neki(pedig nekem is van ez-az),így aztán nem egyezünk.Lehet hogy beviszem egy szervízbe.Még jó hogy nincs nagy veszélynek kitéve a gép,mivel eleve alig jutok nethez.:))
puszka
Helló Ilkó!
Szóval most már láttam, hogy tudnál választ adni: hol lenne "bizonyos szempontból" jobb lakni? Db. vagy Pécs?
:-)))
Helló Linda!
Még jobb reggelt. Sőt, nagyon jó napot!
Nekem jó napom van. Bár a kocsinak elromlott az önindítója, de az sem tud felidegesíteni.
See ya este ;-)))
Sajnos ez így van ,meg se nézem a túl photoshoppolt képeket!
Azt bírom még,hogy felhívo egy hírdetőt az ő általa megadott irdőponton belül és teljesen más veszi fel aki közli,hogy az általam keresett lány nem elérhető ,nemtudom mikor van és amúgyis ő hamar szokott végezni :D . AKKOR MIÉRT NEM ÍRJA KI ,hogy pl. 7-12-ig :D .
Sziasztok!Újra meglátogattam Zsófikát Debrecenben,nem semmi csaj,nagyon kedves,igazi barátnő feeling,próbáljátok ki.
Üdvözlet,
Szomorúan látom, hogy egyre több a retusált képpel hírdető hölgy. Eltüntetni egy-két kényes pontot nem lenne olyan nagy gond, de a túlzásba vitt blur effect azért elég gyenge munka és a potenciális vendégekben is kétségek merülnek fel. A másik, amit nem értek, hogy olyan lányok képeinél is ezt tapasztalom, akiknek amúgy semmi szégyelnivalójuk nem lenne!
Szóval a képek minőségét illetően lenne még mit fejlődni.
Nem okoskodni akartam, csak bízom benne, hogy ha rávilágítok a problémára, akkor némi javulás fog mutatkozni a dologban. :)
Szia Kedves!:)
Ez azért nem egészen így műxik a gyakorlatban. Használjam ki az időt, mikor a hölgy nem hajlandó együttműködni? Akkor mégis hogyan használjam ki? Erőszakoljam meg?(:DDD) És ha átnézem a zsebeimet nem találom a lóvét, és meggyanúsítom, mégis mit érek vele? Aki lop, az nem fog hazudni is? Dehogynem. Hidd el nekem ezt a szitut csupán egyféleképpen lehet elkerülni, ha az ember gyorsan kapcsol, és lelép mielőtt bármi is történhetne.
Szerintem annak a leírásában, hogy kiknél voltam, már benn van a válasz is a kérdésedre!:)
szia nehari de szerintem te vagy a fizető és te kifizetted az összeget akkor azt az időt használd ki olyan körülményekkel amit megbeszéltetek ja és még valami én mindíg megkérdezem mielőtt elmegy meg van mindene,de szerintem ezt neked is át kell nézned a zsebeid hogy ilyen gusztustalan dolgok ne történyenek meg !!
Az új hirdetö hölgynél Anettnél járt valaki?A képek nagyon rendben vannak!!
Jó nagyot!
Milyen korai vagy leonidasz:)3:43?Akkor én még forgolódok:)
Hogy oldjuk meg az e-mail cimek cseréjét?Ide nem szivesen irnám ki!
Megszeretném erősíteni ezt az infót hogy valóban így van,kb én is így jártam ,a művészhölgynek piercing van az ajka fölött,helyesbíts ha tévednék,ez a cím és a hölgy is valóban kerülendő,nálam kb 10 perc volt egy hour.Valóban kutatott valaki a cuccomba de nem sikerült neki lopni mert nem volt mit,mivel jól eldugtam a dollart!
Neked is jó reggelt!
Nem lehettem, akkor mással voltam elfoglalva!:)
Majd akkor Linda (és Kató) napján is megköszöntelek!:D
Amúgy visszaolvasgattam kicsit, neked melyik Pokolgép énekes hangja nem jön be? Mert asszem most megint másik van, ha jól emlékszem mintha láttam volna valahol, hogy már nem Rudán Joeval vannak. Vagy a Pokolgép, mint olyan?
Jó reggelt!
Köszönöm, neked is, de LINDA!! :))) Vagy KATÓ!
Na, ki tudja, hogy adod ki a feszültséget. Ne tagadd, Te voltál! :)))