Szia!:)
Egyetértek azzal amit írtál, ám azt azért hozzátenném, hogy ez az ideális viselkedés mindkét részről! Elismerem a vendégek is tudnak faragatlanok lenni, de a szolgáltatók is. Sosem értettem pl, hogy mitől van az, amikor egy szolgáltató egyszercsak nem jelentkezik amikor meg van beszélve egy időpont!? Igen, közbejöhet bármi, de akkor talán az a minimum, hogy dobok egy smst, hogy ez és ez van, nem pedig egyszerűen nem veszem fel a telefont. Vagy amikor tök más néz vissza rám az ajtóból, mint aki a képeken van. Vagy mikor olyan stílusban beszél velem a szolgáltató, hogy inkább kifordulok az ajtón! Szóval biztos, hogy vannak olyan vendégek, akik bunkók és faragatlanok, de szerintem egy szolgáltató akkor cselekszik helyesen, ha elsőre mindenkinek megadja a bizalmat. Aztán más kérdés, ha az illető nem él vele, akkor lehet ugyanúgy viselkedni vele, mint ahogy ő a szolgáltatóval.
Amit meg a többi szolgáltatóról írtál, hát igaz, de azért nem mindenki viselkedik ott sem. Tapasztalat, mert az egyik exem az Eonnál ügyfeles, hát mesélt "érdekes" dolgokat az ügyfelekről. Meg, hogy a fentire reagáljak olyan még nem fordult elő velem (gondolom mással sem), hogy mondjuk a Vodafonehoz kapok egy időpontot, aztán mikor odamegyek kiderül, hogy hoppá, nincs is nyitva abban az időpontban amit nekem megadtak. Mert amit fentebb leírtam, az ennek felel meg!