Üdv! Igyekszem tartani a színvonalat, remélem segítek vele.
Üdv! Igyekszem tartani a színvonalat, remélem segítek vele.
Kedveseim, ha nevetni akartok, nézzétek meg a you tube-on A felelős gondolkodás vonzza a nőket c. rajzfilmet! :)
Szia patinho,
Lara 36 csak jót tudok mondani, nagyon ajánlott, a szex nagyon egyben van Nála a kezdettől a végéig. Korrekt árban is.
Sok sikert !
Csinálhatnál egy gmailt magadnak, akkor chatelhetnénk is, de csak este vagyok itt, napközben bizonytalan.
Puszi. Legyen szép napod! :)
Szia. Na persze, mindig a fiatal husik! :)))
QCp, gondolkodom, de nagyon. Kéne egyet dumálnunk, de már nincs pofám a tel.számládat növelni.
Esetleg mailben dumálhatunk? linda9137(kukac)gmail.com
Kösz
Kellemes húsvéti ünnepeket kívánok Neked is Kedves Eliza és tenyérnyi társulatodnak ! Puszi a puncusra ! Kívánok sok tojásfestést és erőteljesen duzzadó szerszámokkal való locsolást ! Pénteken megyek egy tojásfényezésre.
ÁÁÁááá visszatért Évi a *** moderálva *** királynője!Strigó a másik szobában ha 3 percel túlcsósztok csattan is a vipera!Kerüljétek el messziről!!!!!!!!!!!!!
FELEJTSD EL KOMÁM!
Csaó.Bocsi,hogy csak most írok de nagyon elfoglalt voltam.Amanda? Ha a képeket veszed alapul a következőket mondhatom: 15kg-val több,ROMA és 1 érzéketlen rongyszőnyeg.De eljutottam Iringóhoz is,azt hiszem többet nem megyek.Csinos de marha drága és azért annyit nem ér!És ha már a kinézet: ha egy jót akartok nevetni akkor menjetek el Szandihoz !Nem modelleket keresek csak jól szeretném érezni magam ezért járok rendszeresen Viki Cicához.Nem csúnya,nagyon kedves igaz a rendelési idő kicsit szoros mivel este nem ér rá de megfeleő komunikációval minden megoldható.Ráadásúl az árak a földön járnak és nem akar lehuzkodni!
:)))Nyugi,majd behajtom rajtad!Egyél sok-sok fehérjét,szükség lesz rá!:DPusszancs!
BESTIA VAGYOK ,AZT SZERETNÉM KÉRDEZNI HOGY MIÉRT NEM FOGADJA EL, A VÁLTOZTATÁST AZ ADATLAPOMON MÁR LASSAN 3 HETE PRÓBÁLOM ,A KÉPEM ALATT A VÁROST KIJAVÍTANI HOGY NYÍREGYHÁZA,AZT ÍRJA RENDBEN DE MINDEN MARAD A RÉGIBE .NEM ÉRTEM MIRE VAN KIFIZETVE A SZOLGÁLTATÁSOM HOGYHA CSAK A FŐ OLDALT LÁTSZOM. A VÁROSBAN NYÍREGYHÁZA KÖZÉ PEDIG NEM TESZ BE, AKKOR 7500FT SZEREPELEK A FŐ OLDALON?KÉREM LEGYENEK SZÍVESEK KIJAVÍTANI A HIBÁT .KÖSZÖNÖM SZÉPEN A MEGÉRTÉSÜKET. BESTIA
Szégyelld magad!
Akkor már inkább themetart pont com nekem
;-)))
zandras · Tag · Átköltözött Sopronba :D:D:D.......................................
davidovo · Újonc · Üdv! tegnap jártam a Debreceni Cleo-nál!
aranyos, csinos, figyelmes! ajánlom mindenkinek.
davidovo · Újonc · Üdv! megltogattam Debrecenben a Szexangyal -Böbike hirdető nénit,
*** moderálva ***
no ez pont elmaradt! pedig emiatt mentem föl hozzá......
keneget valami undorító sikosítót! kézimunkázik erősen,
nekem ez az pásztoróra volt a legrosszabb eddig amit hasonló helyeken töltöttem..
valószinüleg nincs visszajáró vendége! én sem megyek mégegyszer.........
noncy,nagyember,ugrobugri nektek áll a cim:link77@freemail.hu ez tutti nem köthetö hozzám sem jelentkezzetek...többit priviben :)
nagyember!!!Megtisztelnél :)
Akkor potty.org neked! :)))
Jó éjt nektek is.
Ma télleg csak ennyire kukkantottam be. Talán holnap bővebben...
Üdv