Lesz olyan is. Már rosszul vagyok a buszozástól!
Lehet egy Trabanttal is szívesebben elindulnék már...
Lesz olyan is. Már rosszul vagyok a buszozástól!
Lehet egy Trabanttal is szívesebben elindulnék már...
Erre vagy azt szokták mondani, hogy húzad ki, vagy azt, hogy mindenkinek az fáj, ami a leggyengébb...
De én egyiket sem mondom!
:-)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
QCp, itt egy masszőr. Ne panaszkodj, hanem buszozz ide! Hát meddig csalogassalak még? Tettem én már rendbe derékszögben betámolygó embert is egy kezeléssel. Jó a Géza. :)))
Ja, jut eszembe, ettől a sok furikázástól már kib@szottul fáj a hátam.
Ha lenne, aki rendbe vágja...
Olyan kényelmetlen az a busz.
Boldog ember. Nekem még csak ma kezd múlni a fejfájásom, még érzem, de 3 nap nonstop migrén után ez már boldogság.
Volt egy kis dolgom...
Lelkiállapotom nagyon jól van. Üzletileg sikeres volt a mai nap, vélt és várt üzleti nehézségekről kiderült, hogy nincsenek...
A nap délutánra kisütött.
Holnap megyek lazulni. Mi kell még?
:-)))
És most ezen gondolkodtál 5 percig? :))) Élménybeszámolót kérek.Lelkiállapotod hogy van, szépen sütött-e a nap közben, sikeres üzletet kötöttél.... ?
Helyenként beleugrottunk a 90-be is :-)))
80-nal száguldoztatok? :))))))))))))))))))))))))
El se hiszed.
Már megint "szétbuszoztam" az agyamat. Egészen Egeren túlig és vissza.
:-(
Szia.:)
Ugye? Katónak mindig igaza van. :))) Mizujs, kispajtás, hogy telt a napod?
Szia.
Biztosan előfordul olyan is, hogy nem jelentkezik a szolgáltató. Lehet, hogy tényleg bunkóságból lapít, mert egy fontosabb vendége közbejött, de olyat is hallottam, hogy kinézett a kulcslyukon/ablakon, és az egyik kedves ismerőse lett volna a vendég...
Na, biztos nem az jutott eszébe, hogy mekkora kedvezményt kéne neki ajánlani :-)))
Katóra reagálva (ő úgyis tudja), hogy neki adok igazat, én már sok mindent pluszt elértem a modorom miatt (és tényleg nem játszom meg magam), olyanokat, amikról "nagy kandúrbandik" nem is álmodhatnak...
'stét kívánok!
Volt mit olvasni.
Szia.
Abban is sok igazság van, amit te leírtál. Én, ha figyeltél, arról beszéltem, aki jó szolgáltató, mégis a magyarok hajlamosak arra, hogy már a telefonban lekezelőek legyenek, hisz ez CSAK EGY K.. Nem, egy ember. Szerintem neked van már annyi tapasztalatod, hogy a telefonos tájékoztatás, beszélgetés alapján eldöntsd, van-e egyáltalán értelme elmenned a lányhoz.
Az átverés pedig megint a magyar mentalitáshoz tartozik és bennünket is sokszor vernek át. Lebeszélünk egy időpontot, ugyanakkor jönne más is, de mivel már elígérkeztem, akkor nem fogadom, próbálok egyeztetni más időpontot, az neki nem jó. A korábban bejelentkezett vendéget várom, nem jön, még arra se méltatott, hogy dobjon egy smst, így két szék közül pad alá. Bár, én már tanultam belőle és megoldom úgy, hogy a 2. vendégjelöltnek azt mondom, hogy csörgessen meg akkor, ha nem jött a vendég, szabad vagyok.
Van még téma, a következő az lesz, hogy kik és miért járnak szexmunkásokhoz. Hidd el, érdekes lesz. :)
Hali!
Nem szeretném ismételni magam, de próbáljátok ki egyszer a "Keresés kulcsszóra" opciót!
Addig is egy korábbi beszámolómat bemásolom Gináról.
Sziasztok!
A napokban jártam Gina(37)-nél. Róla jön a beszámoló...
Nem mondom, nem volt könnyű őt elérni telefonon, de a kitartásnak meg lesz az eredménye. Már a telefonban is meggyőző, kellemes, cserfes hangja van. Kérdésemre azonnal vázolt mindent, hogy mit vállal, és mennyiért, mennyi időre. Gyakorlatilag a perverziókat leszámítva minden jöhet. Egy fél óra egy Szent István királyunk arcképével ellátott bankjegy.
Picit gondolkodtam, mivel nem az átlagosnak mondható árkategória... de mivel már régóta piszkálta a fantáziám, ezért egyeztettem vele időpontot.
Rendelője nem a külső körúton van, hanem a belsőn (szó szerint). A megbeszélt időben hívtam és felirányított a lakásba. A lakás nem túl nagy, de igen otthonos, szépen berendezett, igazi csajos kégli. A szoba nem túl nagy, de a célnak tökéletesen megfelel.
Arcra nem csúnya, nekem bejött. Olyan, akit ha az utcán látsz meg, vagy bevásárlóközpontban, akkor a szemed nem az arcán fog megragadni, hanem a testén. Igazi vadító a tekintete.
Akció előtt nem a pénzt kérte, hanem hogy kézbe vegye az irányítást. Pénzről szó sem esett. Azonnal nekem esett, nem volt ott mese... fantasztikusan szólt az oboa! Mélytorok, bőnyál, észvesztés! Igazán látszott rajta, hogy élvezi, vagy legalábbis jól szimulálta. De szerintem nem! Ja és fr*ncia köben úgy rázta a fenekét, hogy csak ez a tény kíván egy külön mondatot. Majd következett kölcsönösen is a fr*ncia. Igazán finom, bár kicsit használt p*nci van, és baromira élvezte.
A teste számomra maga a tökély!!! Mindenhol nagyon rendben van! A képek totál frankók, amik fel vannak töltve, nem ér meglepetés. Ja, és mellesleg magyar lány! A bőre bársonyosan puha, a mellei félelmetesek, a feneke pedig az őrületbe kerget!
Majd jött a kefe. Lehet vele mindenhogy: alulról, felülről, előlről, hátulról, jobbról, balról... semmire nem mond nemet! Ahogy írta valaki korábban, tényleg egy igazi vadállat! A félórában le is rendezett úgy, hogy elég volt észhez térni.
Elején és a végén is lehet zuhizni. Miután végeztél nem dob ki a lakásból.
Összegzésképp azt mondom, hogy aki nem sajnálja egy őrületes félórára a zsét, az mindenképp menjen el hozzá. Különösen ajánlott kategória!!!
Heineken mester már írt róla. Röviden összefoglalva: á*ai az átlagos duplája, emellett teljesítményben 10-es csaj.
Gina?? Hogy nézki kedves makktársaim??? Egy rossz csúny rusnya kapafogú cigány. Aki nem hiszi,menjen el,és győződjön meg róla.
Na róla, szeretnék én is egy kis infót!
Jól néz ki a képeken, és egyszer szívesen meglátogatnám!