Tévedés, utána vagyok, de már előtte is!!!
:-)))
Tévedés, utána vagyok, de már előtte is!!!
Persze. Még az órát sem nagyon kell nézni...
Ez így "perfetto", ahogy az orosz mondja.
Hé, már??? Mi ez?
Viszont, ami rossz, hogy már utána vagy és csak emlékezhetsz. Hát nem jobb volt előtte az izgalom?
Igen.
...to be continued on friday...
Igen, észrevettem, jól telt a napod, happy vagy és elégedett. Félrebeszélsz. :DDD
Válaszod - de hülye vagyok :-)))
KÉRDÉSED!!!
Jó napom volt, na!
Akkor most jól alszol. :)))
Köszönöm válaszod, ahogy elterveztem :-)))
Hogy telt a napja, uram? :)
Szeva Thomika!
Jogos a 2 pont, csak annyi,, hogy korábban nem olvastam fórumot, nem is tudtam, hogy van... Szóval csak utólag esett le a húszfillér!
Jó estét bizony!
Jó estét Magyarország! :)
Szia!
Nincs telefonszámuk, csak mailben lehet velük kapcsolatot teremteni, én már kérdeztem. Most valóban lassan reagálnak mindenre egy ideje, többet kell várni a válaszra, mint régebben.
Remélem, segítettem.
Üdv. Linda
Kriszta édes már nagyon vágyakozom utánad!
Srácok! Azt tudtátok, hogy a Kinga baba webcamezik Daisy baba néven? A sexchat hu-n. :)
Petya_001 · Tag ·
Nem mondod hogy Mira képei igaziak? Ő szerepel rajtuk?
PERSZE-PERSZE!
HOPPÁ!Talán kicsit figyelmesebbnek kellett volna lenni!Tipikus esete a STRICI FÓRUMOZIK c. filmnek!
Kedves szabi (újonc).Ezzel kicsitmellé nyúltál ugyan is nem vagyok donát de mind1Ha vissza olvasod a forumokat rájössz a magad eszétől,hogy ki írta a +15kg-s és a roma véleményt.Elöbb tájékozójd és utánna irogass a fórumba.A félórádat ott töltöd el ahol szeretnéd és azzal akivel szeretnéd de szerintem Te a dumagép-telefonálós-kiverős kategóriába tartozol!
sziasztok én egyszer fogtam kiemilia22-t azóta csak a ti véleményeitek alapján látogatok lányokat
de mira22 nagyon jó legalábbis szerintem róla még nem irt senki.
kissé telt de attól még nagyon jó vele 2 hét mulva azthiszem meglátogatom
sanyi.