Megvan a megoldás: tök mindegy.
Megvan a megoldás: tök mindegy.
Mármint, ha mákod van, nyersz, ha nem, nem. :DDD
Adjon az Isten! Merre a jó nép?
Egy rövid beszámolóféleség!
Sokszor megfogadtam, hogy ha rossz napom van nem megyek ***moderálva***, mert csak a ***moderálva***, és általában kevés maradandó élmény származik belőle.
Hát ma megszegtem ezt a szabályt.... (Hála istennek.)
A felhívott hölgy Selly volt.
A telefont elsőre felvette, és igen hamar sikerült időpontot, és helyszínt egyeztetni.
A megadott időpontban felmentem, és épp akkor léptem be az ajtón, amikor egy (számomra) igencsak szemrevaló hölgyemény jött ki. Rá kellett jönnöm, hogy igencsak kívánós fajta vagyok :-)...
Gyors tus, és utána irány a baszoba... Az aktus előtt Selly-nél rákérdeztem „a távozó” látogatóra,
Ő rákérdezett, hogy kipróbálom-e Őket együtt.. Mire én: IGEEEEEEEEN!!!!!
Egy telefon, és hamarosan hármasba folytattuk az aktust.
Az érkező hölgy Mandy-ke volt.
Nem szeretném hasonlítani a két hölgyet, mert mind a kettő eltérő stílus, de mind a kettő nagyon kitett magáért.
Selly 105-ös keblei, érzéki franciája, és közvetlen modora magával ragadott.
Mandy-ke nagyon profin talált rá erogén zónáimra, és egy percre sem hagyott pihenni. Ráadásul a franciájában volt valami ami őrjítő ***moderálva***, amit más lánynál még nem tapasztaltam .....
Az aktust nem részletezném, de annyit megjegyzem, hogy egész aktus alatt forgott a szemem mint a reklámmacskának, és sok olyan pillanat volt, hogy sajnáltam hogy csak két kezem van (és egy farkam) .....
A két hölgy nagyon jól kiegészíti egymást...
Az életem nagy álma teljesedett be: két nővel egyszerre... Ráadásul két Qrva Jó nővel....
Hamar eltelt a ***moderálva***egy óra, és remegő lábakkal távoztam az aktus helyszínéről...
Ford Fairlane szavait idézve: Eszem-faszom megáll!!!!
Ha negatívumot is kellene mondanom, akkor megemlíteném, hogy egyik sem ***moderálva***se csókot, se lesbit :-(
Összegzés:
egyeztetés 9/10
lakás 9/10
hölgyek 9/10 (mind a kettő az esetem külön külön is , de együtt 16-osnak kellene lenniük :-) )
***moderálva***9/10 (10-est még tartalékolom...)
***moderálva***
Tudom, hogy nagyon elfogult vagyok, de ha rangsorolni kellene életem aktusait, igen előkető helyet töltene be a mai.....
Aki nem hiszi járjon utána.....
ma voltam vanessa (22)-nél, fél órát kértem Nf+szájba élvezéssel.az nf felejthető, inkább közepesnek mondanám mint jónak, aki annak idején volt HUANITA-nal az tudja milyen a jó Nf.a csaj kedves , átlagos testalkatú, tiszta.punci borotvált szép.különösen nem látszott rajta hogy élvezné a dolgot , nem nyögdécselt vagy ilyesmi tette a dolgát.ismerve a győri viszonyokat még így is ajánlott kategória
Honnan kukáztátok ezeket a feladatokat?
Mármint úgy számoljuk ki, vagy egyenlők a valószínűségek? Mert hasonlóan számolódik, de nem egyformák, és meglepő az eredmény amúgy!:D
Ja, aki olyan közel lakik, annak könnyű.
Candy az maga a csoda :D ! Inkább le se írom mit tapasztaltam nála,így is 2 napig egyeztettünk mire bejutottam hozzá,de az biztos,hog amíg ő dolgozik én máshoz nem megyek!
Jó reggelt!
Alig aludtunk, fiamnak valószínűségszámítás szerint arcüreggyulladása lehet. Nagyon fájt az éjjel szegény. Délután megy dokihoz.
Ez is könnyű, de nem tudom lerajzolni. :)))
Ma nem megyek futni, majd hétvégén.
Szia! Lottó. :)))
Na ez az! Végre már hadd gondolkozzon ez a matekos! Én amúgy 4-ből próbálnék 1 6-ost..., bár egy "cinkelt" kocka tutibb lenne...
:-)
De más:
van egy 8*8-as terület, mint egy nagy sakktábla, ahol minden mező egy telek. Minden teleknek két állapota van, vagy gazos, vagy nem gazos.
Ha egy telek gazos, az már úgy marad örökre.
Ha egy telek nem gazos, akkor a következő hónapban vagy begazosodik, vagy nem, aszerint, hogy hány vele élszomszédos gazos telek van. Ha a vele élszomszédos telkek közül legalább kettő gazos, akkor ő is begazosodik.
A kiindulási állapotban 7 telek gazos. Hogyan lehet a 7 gazos telket úgy elhelyezni, hogy valamennyi idő múlva az egész terület (mind a 64 telek) begazosodjon?
Na reál csaj, törd a fejed!
;-)))
Akkor picit nehezebb egy kis ébresztőnek!:) Talán ismered La Méré lovag problémáját, ami gyakorlatilag bevezette a valószínűségszámítással való tudományos foglalkozást. De ha esetleg mégsem ismernéd, akkor... (:D)
Mire érdemes fogadni, hogy 1 kockával történő 4 egymást követő dobás közt van legalább egy hatos, vagy hogy 2 kockával történő 24 dobás közt van legalább egy dupla hatos?
Üdv!:)
Egyetértek, meg amúgysem lehet tudni, meddig él az ember!:)
Hi, csak a hsz végéhez egy gondolat, szerintem inkább személyiség és stílusfüggő, hogy ki hogyan viselkedik a vendéggel, nem feltétlenül attól függ, hogy melyik hölgy mennyire néz ki jól, avagy sem. Sajnos volt már szerencsém olyan hölgyhöz (igaz mentségemre legyen mondva köszönőviszonyban se volt a képein látható szerméllyel) is, akinél ha finom akarok lenni akkor azt mondom, hogy a szépség és az önteltség fordított arányban állt egymással. Vagy másképp nem szép a csaj, de legalább beképzelt!:DDD
Míg a másik oldalra is egy példa jellemzés nélkül: Candy!:)
Üdv Mindenkinek!
Húsvét után hancúrkodnék valami ügyes kis szolgáltatóval. Nem tudnátok ajánlani egyet?
Vandát és Esztert már ismerem, jó véleménnyel is vagyok, de most valami új húst szeretnék.
Hát igen, a képek műtermiek,szóval a smink azért egy picit rádob.A képekhez képest talán a cicik amiken meglepődhetsz(kicsit jobban meg vannak ereszkedve),de amúgy az fogad amit a képeken látsz!Több csaj is van azt hiszem hárman vannak Clau és Ivett,én két szobában voltam mindegyik nagyon rendezett és tiszta,a fürdő egy kicsit puritán de láttam már rosszabbat is.
Vincent!
A képekhez képest Vanessa hogy néz ki? azért mégiscsak beállított műtermi képekről van szó....
A lakás , szoba milyen? rendezett? tudom hogy nem azért megy az ember hogy azt nézegesse de nekem ez is fontos...
egyedül rendel , vagy más lány is van a lakásban? esetleg manager?
köszi
Szandi (29) a két nagymelles képét a netről szedte, nem az övé. Javaslom kétes hirdetőként megjelölni!
Fanni (23) Kecskemétről mit keres a debreceni oldalon?
Elég gyenge mostanában az újoncfelhozatal. Valaki ajánljon egy csinos, igényes, jól dolgozó hölgyet!
B.
Kiskegyedet olvasok.
Bár a Blikk sem kutya: terhes férfi madarat szült...
Na helló