Kedves Petra!
Egy szolnoki Petra néven feladott hirdetést találtunk, de neki tegnap (2011.04.25.) járt le a hirdetése, ezért nem látható. Ha ez nem Ön, javasoljuk a további egyeztetést emailben.
VL
Kedves Petra!
Egy szolnoki Petra néven feladott hirdetést találtunk, de neki tegnap (2011.04.25.) járt le a hirdetése, ezért nem látható. Ha ez nem Ön, javasoljuk a további egyeztetést emailben.
VL
Áruld már el,hogy az a sok jó lány hol hirdet?? Mert én azt látom,hogy inkább eltűnnek a jó ***moderálva***.Nem nehéz kitalálni mi van a háttérben,Kaposvárról lévén szó azt sem,hogy kik..
Szép napunk van!
sziasztok aki tud valamien infót Mandy 19 -ről légyszi írja meg nekem erre a címre: rev223@hotmail.com előre is köszi
Kedves Ilko ! Köszönöm az sms t, várlak szeretettel ha egyszer erre jársz. Puszi
Szia kiskakas!
Nagyon sok jó lány van Kaposváron! Nem emelek ki senkit sem mert mindenkinek más és más az igénye. Ami nekem tökéletes az nem biztos ,hogy neked is az.Szerintem probáld ki valamennyit és utánna tudsz dönteni melyik a legjobb neked.Jó vadászatot: Szabi.
Én mindig bátor vagyok, nem tudtad?:DDD
Amúgy remélem jól teltek az Ünnepek, és volt sok locsoló!:D
Nem tudom Kedves, szerintem ez olyan magyar betegség, hogy az jó valamiért a magyar embernek, (tisztelet a kivételnek) ha másnak rossz. Még nem sikerült megfejtenem, hogy ez miért lehet...
:DDD Szerinted amúgy mi értelme lenne hazudni? Én sosem szoktma, mert egész egyszerűen semmi értelme, ráadásul nem is vagyok olyan. Teszem azt beírom, hogy voltam valakinél, az illető meg simán reagálhat, hogy nem is így van, mivel én nem tagadom le azt sem, hogy milyen néven írok a fórumba. Akkor szerinted mi értelme lenne beszélni a levegőbe?:D
Sziasztok gyerekek...
Kellemes Ünnep utánni napot....Láttom feltünt egy uj fórumozó, örülünk neked, bár a neved valóban hajaz valamire:)))))
Katóka ,hogy vagy, volt sok locsolod?
Nem Bush tuti nem járt nálam, és mostanában már nem is fogadtam ujakat... QCp irtó szorakoztató pasi lehetel... tarsd szóvala Katót.,mig én tüntetek kicsit... Puszi
Üdvözlöm!
Érdeklődnék ha 28-án jár le a hirdetésem akkor ma 26-án miért nincs már fent?????????????????????????????
Petra voltam szolnokról
Petya_001 · Tag · Sziasztok! Laura40-ről kérnék valami infót, ha tudtok.
Esetleg ha valaki megtudná mondani hogy Rita26-ot,Gloria36-ot és White Ladyt hogy lehetne egyszer elérni!!! Már nagyon sokszor próbáltam hívni őket de nem vették fel. Mindenki más elsőre vagy legalább második , harmadik hívásra felvette.
Köszi előre is.
Biztos hogy nem tudod!Megmondom miért:mert azóta nagyon sokszor szembetalálkoztunk,és láttam,nem ismersz meg.többek közt múltkor is!
Szia drága!
Picit mintha bántódott lennél.Why?Hova lettél?Úgy tudtam jössz még...De nem.Persze te tudod.De továbbra is várlak,ha erre jársz.És nem kell az ezres.:DSzóval ha nem zavar a "nagyüzem",...Húzom a csízmám,jöhetsz!
Jó éjt!
vipvip · Újonc · Örülök h sikerült jól választanom ,ebben persze nagy szerepe volt ennek a fórumnak is mert sok jót olvastam itt Niky ről. Kit sorolsz még azonos kategóriába? mert esetleg őket is felekresném:)
Kukkants be holnap is. Üdv és 'cakát.
Jó éjt mindenkinek!
Mert megöl a kíváncsiság. Ennyi.
Na csóközön, lépek. Oda is puszi :)
Elvileg igen.
Miért?
:-)