Helló
ACTION!
:-)))
Helló
ACTION!
Főleg a fórumázas arctalansága mögött lehetne végre nevén nevezni a gyereket. Kinek mi a baja?
Elég egy olyan is, aki ha beszél, csak agymenése van, és nem mond semmit...
Sziasztok! Hűhaa, mi van itt?! :)
Helló mindenki, helló röffencs!
Hiába vagyok művelt, okos, szép, kedves, csinos, szerény...
...de pár dolgot azért nem értek:
1. mire nem kapcsolnak?
2. miért is élek vissza a bizalmukkal?
3. milyen csalódás?
4. milyen váltást kéne megoldanom?
5. és egyáltalán: miből kéne kijönnöm?
Senkinek nem ígérek semmit, nem kérek semmit, nem élek vissza a velem megosztott dolgokkal (pedig hidd el, sok olyan dolgot hallottam már, ami legalábbis hitetlenkedést váltana ki többekből), akkor meg miről beszélünk.
Fórumozni nem csak übermacsó szuperkanoknak lehet, hanem átlagos, hétköznapi NORMÁLIS pasiknak is.
Ha netán QCp-nek, akkor nem kéne!!
Szép estét kedves röffencs! Ezt kinek szántad? :)
Hát Emilly jó csaj, de ez egy erős öngól volt.
bocsi de ezt nem én irtam hanem egy édi vendégem aki emlitette ezeket a szép szövegeket ólvastuk aztán leminösitettük az illetöt na pusza
Hm...
Ezek a nők nagyon kedvelnek téged.
Visszaolvasgattam a beirásokat..de ha ők nem kapcsolnak,nem fontos.
Nem gondolod,hogy visszaélsz a bizalmukkal?
Egyre nagyobb csalódás fogja érni őket.
Művelt vagy,hatalmas a szókincsed,kiváló a helyesirásod.
Szerintem brilliáns módon és feltűnés nélkül meg tudnád oldani a váltást.
Később már nem biztos,hogy jól jönnél ki.
Ez csak egy ötlet.
Egy jószándékú ötlet.
Hm ??
Két éve ismered magad ? Szar ügy,kómában voltál ?:) "Ájállok" egy másik reget..
donát te mióta jársz évikéhez 2 éve ismerem méghogy stricie van hülyeséget irkálsz nagyon kellemes kis csaj ha kérem randizik is velem több alkalommal *** moderálva *** neviccelj még én *** moderálva *** neki mindenkinek ájállom !!!!!!!
Hali Pircsi!
Ne sztrájkolj már!! Ki mert bántani? Kitépem a szívét!
QCp meg én már nagyon jó netes barátok vagyunk, én nagyon szeretem, ő még csak kicsit, de majd fokozatosan alakul.
Nagyon jól elvagyunk mi itt és most, hogy megjött Grofman, két pasival kell dumálnom.
Itt volt a srác megint, akit Bushnak hittem, nem Bush. :((( Bush nem jön.
Szia Grofman! :)
Így napközben elég kuka itt mindenki, srácok dolgoznak, mi is. Este érdemes feljönni, akkor min. QCp és én itt vagyunk.
Lehet, hogy Pircsi is, bár ő most sztrájkol. Bélapapa csak köszönni szokott, aztán lép.
Remélem, jól aludtál! Nem mindig vagyok ilyen kegyetlen, ez csak egy kis ismerkedés, szoktatás volt. :))))))))))
Hello Candy sima vagy citromos Ser volt? Finom a kici kínai, jó kissz kaja, occó ész nyami!
Egy pc szervíz nem érdekel? üdv
tud valaki infot dobni Gerda és Ramonárol?
Sidney nem rossz csaj bár a képek nem fedik a valoságot!szerintem erosen retusáltak!de annak ellenére aranyos és lehet vele jokat beszélni is!10-es skálán talán egy 6-os!
Itt is hírdetnek elég sokan vagy újságban vagy másik internetes oldalon.Légy kreatív és nézz utánna, én is ezt tettem.
Szia Ilko drága!
Köszönöm,jól teltek az ünnepek,szerencsére nem volt locsolkódás.Csak belülről egy kis sörrel,mert ugye a szalonnát le kellett öblíteni.Remélem,mindenkinek ilyen jó húsvétja volt,mint nekem.Meg úgy egyáltalán:szép napot,hetet,hónapot,stb.,mindenkinek!
A kici kínái eszemesz küldőjének főleg!:)))
Puszika