Szia disch.
Én Liza 23-nál voltam, teljes mértékben meg vagyok vele elégedve. jó csaj, kedves, igényes lakás és tudja mi kell neked. Még biztos megyek hozzá. Őt merem ajánlani.
Bocsánat, ott a pont! Rólad elfeledkeztem, pedig téged aztán nem könnyű elfelejteni!
Szóval, az előző kommentemhez fűzöm, hogy abban Lilla21-ről van szó!
Korábban Eperke is volt Szamóca, de inkább csak Retekke!
Szia Lilla41 és mégegyszer ne haragudj, nem akartam neked rosszat!
Hellotok!
Volt már valaki Liza 23 vagy Gigi 20 ? Milyen csajok Tud róla valaki valami infot!?
Ha ezzel segítek, akkor a jelen pillanatban is hirdetők közül:
- menj el Ginához, nem olcsó, de olyat kapsz érte cserébe, hogy besírsz!
- menj el Eszterhez, aki olcsóbb, és szintén kifogástalan!
- menj el Krisztához, aki a kedvességével és tudásával lehengerel!
Ők messze a legjobbak!!!
Viszont Friderika, Linda20 és Lilla erősen kerülendő!
rendben, köszönöm...
Gyanítom, hogy használtad a "keresés kulcsszóra" opciót, ugye?
Ha megnézed, akkor azok a kommentek nem a napokban lettek írva. A lányok pedig gyakran szeretik váltogatni a nevüket. Vagy pedig a manager váltogatja a lányokat, és egy korábbi lányának hirdetését használja az új lány felfuttatásához.
Amit a kereső dobott kommenteket Zsanettről - megnyugtatlak - nem az a Zsanett, akinek a hirdetése most fent van, hanem egy másik.
Korábbi látogatásom alkalmával ezen a helyen nem ért semmi negatív élmény. Ezért erre alapozva nem tekintem sem Zsanettet, sem pedig Melissa-t "kétesnek". Bár ahol több lány van egy helyen, azért erősen gyanítható, hogy van manager is. De én akkor ebből semmit nem tapasztaltam.
Remélem segíthettem!
Összegzem. Éretem a felvetésed, hogy együtt dolgozhatnak, de Zsanettról csak a rosszat és a lehúzás olvasom, Melissa meg el van könyvelve hogy valós rendes hírdető, akkor nem értem???
Akkor végül is az említett lány kétes, vagy sem?
Az észrevételed helyes! Ez azt jelenti, hogy egy helyen vannak az alábbi hirdető lányok. Amikor jártam ott - ha jól emlékszem - négy lány közül választhattam. Az a lakás a Sarkantyún kimondottan erre a célra van fenntartva.
Szyasztok csak egy észrevétel. Olyan sok rosszat olvasok Zsanett (19)-ről, de ha valaki tüzetesebben átnézi a képeit, akkor észrevesz egy két hasonlóságot Melissa (18) és Zsanett képei között.
Ugyan az a tv, az oszlop, a szoba, sőtt még az óra a falon is pont egyforma a kanapérol ne is beszéljek. Ennek fényében Mellissa is kerülendő ???
Kedves Túrista!
Nekem fontos lenne az info, Te nem tudod miért!
Köszi!
Sziasztok,
Eperke (21) nevű lánynál volt már valaki?
Igen, arcra ne a leghelyesebb, voltam én is! 2hónap hajókázás után azért megdudtam! Van vele még 2csaj a lakásban, nem tudom kik lehetnek!
Amugy szopni azt tud! 10pontból 6ot adok neki!!!
Szia! Voltam már Fruzsinánál, elég diszkrét helyen rendel, olyan kis aranyos csaj, megkaptam mindent, csak csókot nem adott, merthogy Ő nem szereti! Szex megment, jó volt a szájmunkája, és finom a puncia!
Izabellánál is jártam, Ő nagyon belevaló volt, csók is volt, vállal anált is! Lovagolni rajtam nem akart, mert nagy volt neki a dákóm, de kényeztetett helyette szó nélkül! Ő nincs egyedül a lakásban, 1-2lány még van vele, nem tudom kik lehettek nem mutatta be őket, nem is láttam kik voltak! Tisztának tiszta volt mind a két hölgyike! Mondjuk ár-értékre Fruzsi jobb volt!
Heló klubtársak!
Szimóna 35, érdekelne elsősorban! Volt e nála már valaki, mik a tapasztalatok, és tényleg annyira helyes e a csaj...
Úgy tudom már nem rendel.
Köszi az infót, azóta voltam nála. Egyetértünk...
Füles!
Annyit írtam amit a témához illiőnek és lényegesnek gondoltam... Probléma mentes, kellemes órám volt. Ennyi.
Az meg, hogy ki és hányan dolgozik!? Se közöm hozzá, se nem érdekel.
Üdv.