szilviáról tud valaki infót adni?
szilviáról tud valaki infót adni?
szia
szerintem élőben is tuti a csaj,nagyon oda adó látcik rajta,hogy élvezi is csinálni,nekem nem volt panaszom érdemes meglátogatni.
Szia.Én írtam.Sajonos tényleg abba hagyta.Illetve csak nekünk sajnos....Egyébként kibaszott nehéz lesz egy szép,okos,korrekt lányt találni ...!
Szevasztok Régi Motorosok,
nemsoká megint Debrecenbe visz az utam. Már más is kérdezte Heni(22)-t és Zsuzsika(19)-et. Járt náluk valaki?
Szia
Abbahagyta. Teljesen. Ezt 99.99 %-ban biztosra hallottam.
Üdv
vipvip · Újonc · Sziasztok!
Lilla (25) ről valakinek valami infója?
telóban nagyon kedvesnek tűnik
csak kérdés h élőben is az e.
Kedves Szerkesztőség!Érdeklődni szeretnék hogy a hirdetésemet szüneteltettem Április 22. 17 ora 44 perctöl a mai nap május 16ig 15 oráig iszeretném tudni ilyenkor mi történik a felnem használt idővel ami kivan fizetve.Természetesen megvolt az okom amiért leálitottam a hirdetésemet. Kérdésem hogy a kifizetett idött(23nap) amig nem volt aktiválva, azzal most mi lesz? Várom válaszukat,tisztelettel BESTIA
Üdv mindenkinek!
Kérem, ha valaki tud valamit Elíz (23)-ról, írja meg! Korábban azt írták róla, hogy már csak törzsvendégeket fogad, én az voltam de hiába hívom a régi számán, csak üzenetrögzítő fogad:(
Esetleg új száma van? Vagy abbahagyta?
Üdv,
AE
Niki26: nem fura, hogy ketten hasonlókat írunk, egy harmadik meg weblappal egészen mást? :-)
Voltam Ricsinél, és csak jókat mondhatok róla. Korrekt, igényes. És a farka az valami isteni! :)
Eszembe jutott: házi almáspite a gond. Na helló.
Hát, így ne csodálkozz! Engem is bántanának a szelek. :)))
Én is lépek, este van, helycsere.
'cakát. Azért aludj is, ne a klotyón töltsd az éjszakát, zabagép! :)
Hát ez az. Na télleg lépek, már fiad is ott van mögötted, meg mennem is kell...
:-)))
Üdv és 'cakát.
Elvileg holnap találkozunk.
Hi!
Giros-pizza-leves meg második :-)))
Neked már van feleséged. Engem nem zavarna, hogy prosti a pasi, ha jól keres, na de meleg!!
Na ugye! Piszkálsz engem, hogy a kaki érdekel. Igen, ez életünk része, mindennapjainkhoz tartozik, mint a fing. :)))
Mit ettél össze?