Sziasztok,meg tudja valaki nekem írni hogy mi az a "PL"?előre is köszi
Sziasztok,meg tudja valaki nekem írni hogy mi az a "PL"?előre is köszi
Vincent, Hidelita tényleg elég gáz, még januárban voltam a csajnál, bomba jól néz ki a kislány, de elég sablonos volt!
Igen. Ez lett volna a kérdésem. Vajon miért nem alszol? :)
Bár most,mióta jönnek ezek a frontok,én is többször felébredek éjjel. Teljesen megértelek, ilyenkor jó ide feljönni.
Én sajnos nem tehetem, mert a másik szobában lakom. :-)))))))))
Hello mindenki,valakinek van infója Melissáról?
Ha Enikő érdekel valakit írjon pm-t!
Szia!
Cleo volt az egyik kiszemeltem innen, nagyon bejön kép alapján, de ezek után azt hiszem kihagyom.
Teljesen hiteles a történeted úgy gondolom.
Candy:
Szívesen elmennék hozzád valamikor, csak a hírdetésed én bevallom nem találom.
Küldenél elérhetőséget?
Üdv.
Kedves vendégeim!
ezúton szeretnélek titeket értesíteni hogy Augusztus 10-ig vagyok még elérhető utána végleg befejezem pályafutásom
aki már volt és még szeretne hozzám eljutni addig megteheti,
aki pedig még nem volt azt szívesen látom .
puszi mindenkinek
Klaudia
De itt vagyok, bár ilyenkor mindenki alszik...
Vajon miért?
Nem azért van este, hogy aludjunk, hanem hogy sötét legyen.
:-)
Sziasztok!
Valakinek valamiféle infója Hidelitáról esetleg?Régóta szemezek a képeivel csak mindíg visszatart a rossz híre.Valóban olyan lekezelő és unott mind amilyennek hallottam?Várom hsz-eket!
Köszi!
De változik, mert akkor utána már nem tudsz velem dumcsizni. Nem lövöm fejbe magam, csak hülyéskedtem. :)
Ma volt egy igazi masszázsvendégem, majd, ha egyszer összefutunk, leírom, bár most friss az élmény. Thaiföldön tölti az év nagy részét, rengeteget mesélt, hetente jár kint masszázsra, most itthon van, felkeresett. Már volt nálam bő egy éve, akkor elégedett volt, visszajött. Érdemes lett volna ezt a beszélgetést minden magyarnak hallania, a masszázst végig néznie, talán más volna a masszőrök sorsa itt is. Feltöltődtem, jól esett neki is, nekem is, és most én is megköszöntem. Valóban a masszázs miatt jött és masszőrnek érezhettem magam, hisz ehhez értek. Nagyon jót tett a lelkemnek.
Vannak mégtörténések,de úgyse vagy itt.
Majd összefutunk.
Szia
Nem tudtok révfaluban csajt?
mi ez szivatás ,felteszik a képet fél napra aztán le is veszik. igy hogy lehet elindulni valahová is?
Köszi Túrista! :(
Petya_001 · Tag · Most már Judit néven hirdet! Vigyázni vele!
Totya813! Ajánlom neked Kitti 22 őt, ő nagyon kedves! nézd meg a képeit!
Helló
Van ezer olyan ok, hogy a dolgozó nem tud beírni. Tudod, hogy szoktam válaszolni, meg tudunk dumcsizni, de attól, hogy fejbelövöd magad, ez nem változik.
Sziasztok.Tudnátok olyan lányt ajánlani aki nem tul sok és normális is veled.Holanp szeretnék menni, ha tudtok ajánlani.Elöre is köszönöm
Most jöttem Kttitől! Édes egy leányzó, igazi bombázó! Azok a mellek, ....... No Tp!
Nem kérdés megyek még! Nála minek jobb??
Jó. Mindjárt fejbe lövöm magam, aztán írhatsz.
Szia, itt vagy valahol?
A lehúzós RIBANC nevet és számot váltott!!! VIGYÁZZATOK VELE, KERÜLENDŐ KATEGÓRIA!!! A FERENC KÖRÚTON RENDEL