Hi!
Valaki mondja meg hogy milyen.....Szendy52 ?
Köszi
Hi!
Valaki mondja meg hogy milyen.....Szendy52 ?
Köszi
Üdv. Valaki voltmár jázmin25 nevü hirdetőnél esetleg valami infó.
Szia:hidelita tényleg sablonos, sex közben félre forditja a fejét nem néz a szemedbe. Teste az elmegy. szilikon cicik.
Sziasztok!
Itt a keszthelyi fórumon van valami tapasztalat, vélemény Renátáról (39) vagy Anitáról (25)?
Ha valakinek volt balamilyen tapasztalat, azt szívesen olvasnám!
Azért még annyit kérdeznék hogy szerinted Hidelita egy patront megérne,vagy inkább hanyagoljam?
Amit fuckman leírt az így van!Talán még annyit hogy a lakás nem felújított és engem olyan kellemetlen érzés fogott el,mintha koszba lennék.Persze nem mondom hogy az,csak az érzés!De ettől függetlenül szerintem látogatható,de szigorúan csak egyszer!
Szia Face!Suzy (31)-ről van infó!Voltam nála.Nekem nagyon bejött a szex vele,eszméletlen kedves és mosolygós mint a képeken.A kor az látszik rajta.Olyan igazi MILF típus.A furulyát nem próbáltam azt nem tudom milyen,de szex közben csak úgy húzta rá magát a brére.Mivel én szeretem az ilyen anyukás stílust nekem bejött.A hely nagyon tiszta ott rendel ahol Vanessa.
Na, örülök neki. Végre már normálisakkal is összefutsz (ha már én ilyen messze vagyok :-))
Az első kérdésedre a válasz: ha neked jó, nekem is...
...bár ma már jó volt 1x. De sosem elég.
:-)))
Jó szórakozást.
Üdv és 'cakát.
Bár nem az én dolgom srácok, de miért etetitek ezt a névváltoztatós bandát?! Ha nem menne hozzájuk senki, eltűnnének.
Mindössze 1 percbe kerül itt a fórumon utánakeresni és ha nincs is beszámoló, lehet kérdezni, ahogy én is tettem. Tudom, hogy egyeseknek sok pénzük van, de miért nem gazdagítjátok azokat a kedves leányzókat, akik tesznek a boldogságunkért?
Ha látogatod őket, pórul jársz:
1. Fruzsi (20), Friderika (22), Judit (22)
2. Kitty (19), Jennys (20), Sharon (20)
Klauka(23) nevü hölgyröl szeretnék infót,tenyleg csak masszíroz és semmi több?Volt nála valaki?Köszi.
Szia FACE,Petra(24)ről,Nekem csalódás volt mondom miért,1ó kértem de úgy siettet és olyan kedvetlen hogy 40percben már az utcán voltam és őszintén maradni sem akartam.Nagyon csinos a cicik szépek és eredetiek,de a francia felejthető és a sex nagyon megjátszott és unalmas azt látod rajta mikor végzel már.Nekem ez jött le lehet csak rossz napja volt de annyiért amennyit kér már valami jobbat kellene adnia,szerintem.
Barbiról írhatnátok valami élményt szívesen meglátogatnám!!!!
Szia QCp, örömmel közlöm, hogy a ma estém foglalt, ami nekem jó. Neked jó-e, nem tudom.
A mai hülyéskedés így elmarad, a komolykodás is, legalábbis részemről. Viszont, ha van kedved, a nevemben is írhatsz, holnap majd elolvasom. A stílusomat ismered, figyelj rá, ne vegyék észre, hogy nem én vagyok itt! :-)))
Pusszancs
sziasztok
Szimóna35 -ről annyi a tapasztalatom hogy arcra nagyon csinos de a kor már látszik rajta.... és a műtermi képek nem adják vissza a valóságot.
franciázni nagyon nem tud.... a szex része nem rossz csak a borzasztó színészi nyögések :D de lényegében 10 ből 5 aki szereti a milfeket próbálkozzon. hájj
Sziasztok. Nem tudtok olyan lányt aki erotikus masszázst végez.
Szalon nem érdekel.
Előre is köszi.
vipvip · Újonc · Hali!
Érdeklődnék hogy Petra 30 ról van e valakinek infója, mert elég jó testű csajnak tűnik.
Anett(22)-ről senkinek semmi infója? elvileg belvárosban dolgozik, ha valaki járt nála, akkor megoszthatná a véleményét. sürgős lenne.
belvárosban még ki ajánlott? Köszönöm az infokat előre is.
Vincent egyébként ha azt mondod, hogy Szimóna35 szép, de a hely gáz akkor szerintem nem fogok menni, vagy mit értettél alatta pontosan? Reginánál is csak a hellyel van baj, elég gáz a fürdőszoba! Most inkább Petra 24, Suzy 31 en gondolkodom, szerintem a napokban eldöntöm hova menjek! Utána persze majd irok, hogy mi volt!!!
Totya, nemtudom mennyire gondolkodsz Győrben, de Tatabányán Reginához érdemes betérni, visszajáró vendég vagyok, havi egyszer legalább meg kell nézni, hama rászokik az ember a jóra, a kora már látszik rajta de tuti a csaj!!!!