Kedves QCp,
fiam elhajtott innen, úgyis egyensúlyozok a széken, ő meg dolgozna, vagy nem tudom, mit akar a gonosza.
Majd írj valami vicceset, a nevetés gyógyít! :)
Üdv és 'cakát. :))))))))))
Kedves QCp,
fiam elhajtott innen, úgyis egyensúlyozok a széken, ő meg dolgozna, vagy nem tudom, mit akar a gonosza.
Majd írj valami vicceset, a nevetés gyógyít! :)
Üdv és 'cakát. :))))))))))
Nem, nem szeretem, ha csikolnak, csak elviselem. Én már mindent kibírok, csak nem biztos, hogy röhögés nélkül. :)))
Szia
Valamit akartam neked írni, de elfelejtettem. Lehet, hogy már csak 137 :))) Hülyülök.
Én is inkább magam dolgozom, bár néha fiamat megkérdem, nem volna-e kedve helyettem beugrani :))) (A válasz mindig "Nem.")
Igazából fogalmam sincs, mivel kéne kúrálnom magam, így csak csendesen szenvedek, kivéve, mikor ugatok. Az nem csendes mindig. Lehet, mégis meg kell látogatnom házidokit, csak utál, mióta megtudta, hogy fehérvári vagyok. Ezt rendesen ki is mutatja. Úgy derült ki, hogy a nagyműtétem után le kellett menni hozzá és látta, hogy Fehérváron volt. Megkérdezte, miért én meg elmondtam neki a különbséget a két kórház és orvosai között, inkább régi jó nőgyógyászomat kerestem fel. Na, azóta utál.
Most menjek oda? De ő itt a 2. legjobb háziorvos. A legjobb a váltótársa, át akartam kérni magunkat, de nem vállalt be, mert van köztük egy megállapodás, hogy egymástól soha beteget. Csoda, hogy nincs kedvem lemenni.
Szexelni sincs kedvem. Neked van. Jó neked.
BigiBoy vissza mehetsz Kitty-hez ő nem lesz már más,sz-tem kiégett teljesen.De ez csak egy vélemény,mentségére legyen ennyi paraszt közt nehéz embernek maradni ez bíztos.Azt viszont úgy gondolom ha érzi hogy nem megy,abba kell hagyni,nem kellene hogy rámenjen teljesen.
De, majdnem írtam vmit. Nézd meg a repertoárt, oszt válassz! Ha meg szófosásod van, hát írj nekik privátban! Szerintem nem a kedélyállapotodra vagyunk kiváncsiak!
Hi!
Nicol az egyik legjobb a városban, nem fogsz csalódni benne!:)
Sziasztok.
Volt már valaki Mia (25), Nicol (28) vagy Stella (24) -nél.
Előre is köszi a segítséget.
Sziasztok! Úgy látom nem csak nálam van probléma a hirdetéssel. 2 napja nem aktiválja a hirdetésemet a Tisztelt Szerkesztőség.
Szóval kedves vendégek itt vagyok csak hirdetésem nincs.
Puszi
Üdv mindenkinek.
Milyen Vanessa és az oldalon kedden még fent lévő lány Judit tudtok róluk valamit, kijárt náluk?
Várom a tapasztalataitokat és köszönöm
Üdv! :)
Semmi gond Gróf, csak fura volt hogy regisztrálok, egyből hírdető vagyok és ráadásul meg kell tudjam, annak aki felől érdeklődök én vagyok a párja :))))
Azért kérdezek felőle mert változatlanul tetszik, csak van köztünk 90km és addig nem látogatom meg, ameddig minimum 1-2 véleményezést nem olvasok, mert haraptam már fadarabra.
Szóval, ha megtisztelnél vele, elárulod, milyen, mit lehet, árak?
Köszönöm.
Helo mindenkinek !
Voltam Kis Elizánál, egy tünemény, a szolgáltatása olyan amilyennek lennie kell :)
Ahogy vár abba a nagy udvarba.....maga a csoda, őt szeretni kell és élvezni :)))
Ha lehet, vigyázzatok rá !!
Üdv.
Hey!
Kaludia 30 már rég volt 30, de jól tartja magát. Cida az gáz, viszont a sex kellemes volt, nagyon kedves, türelmes.
A túl sztárolt Kitty-be viszont Én is csalódtam. Szép nő, (már nem 22), nagyon profi, túl profi. Nekem is az volt az érzésem, hogy add a lét, kapd elö, vágd be, élvezzé aztán tünjél innen. A környezet kellemes. Lehet Én nem voltam neki szimpi és csak túl akart lenni, vagy nehéz napja volt... nem tom. Lehet még vissza nézek, talán akkor jobb napja lesz és nekem is.
Helló Linda
Hát igen, megint elcsúsztam idővel, most értem ide, de ha minden igaz, holnap már "fogadóképes" leszek :-)
Vannak, akik dolgoznak, és vannak, akik dolgoztatnak. Pontosan itt a VL-en is van ilyen is meg olyan is, pl. közös kedvencünk is ;-)
De mi inkább dolgozunk, hiába a magunk urai vagyunk, voltunk már átb@szva, nem esik le a gyűrű az ujjunkról. Meg helyetted senki nem fogja olyan lelkiismeretesen csinálni, mintha magadnak csinálnád, akár mennyit ígérsz...
Te meg kurel ill. kúráld magad, és próbálj meg a nyugdíjas találkozókkal még várni, mert csikis vagy. Vagy szereted, ha csikolnak?
:-)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
Na üdv és 'cakát.
See ya holnap.
Látom, ma is későn érsz haza. Elég pocsékul érzem magam, megyek lefeküdni. Nem múlik ez a sz@r. Azért egyik kedves vendégemet bevállaltam ma, aztán ennyi volt.
A humorom még megvan, a hangom kevésbé, kegyetlenül fáj a torkom is. Szunyálok, majd dumálunk.
Jó éjt! ('cakát! :)))))
QCp, ha megjöttél, írj valamit! :)
Én most átmegyek a szobámba TV-t nézni, meg eldöglök a kanapémon. Majd ide-idekacsintgatok.
Teló bekapcsolva. Addig puszi. De jó, hogy vagy! Intézem már az előléptetésedet Taggá. Hétvégén ugyan ritkán néz be a Szerkesztőség, de lehet, hogy mégis.
Sziasztok.Kérdésemre nem kaptam választ így úgy gondoltam,hogy elmegyek és megtapasztalom személyesen.Tegnap látogattam meg NIKI26-ot mivel a képei elég ígéretesek voltak a telefonban is sexy hangja volt.Egy széparcú telt leányzó nyitott ajtót aki a képeken is van:h Nézz körül az oldalon, hiszen sok izgalmas adatlap vár rád – lehet, hogy csak néhány kattintásra van az, aki igazán felkelti az érdeklődésed.
Szexpartner vagy erotikus masszázs adatlap nem található ezzel az azonosítóval. Kérjük, válassz másikat!
Diszkrét helyen fogadott a lakás tiszta,kellemes. A lány nagyon aranyos az én ízlésemnek megfelel bementünk a szobába és megkérdezte,hogy szeretném-e használni a fürdőszobát amit én speciel előtte utánna is megtettem. Ápolt,jó illatú kis husos csaj nem lötyett hájas hanem keményhusu,van mit fogni rajta hasa is van de felettette hatalmas melleivel amikkel kényeztetet de aki ekkora eredeti mellekkel rendelkezik az tuti nem 50kg!Én személy szerint 1 kellemes órát töltöttem vele mialatt még üdítővel vízzel is megkínált.Élvezte amit csinál és szenvedélyel csinálta végig.Biztos,hogy meg fogom még látogatni.Ajánlom figyelmébe mindenkinek aki a telt,duci csajokat kedveli!Ja és mint utólag megtudtam hogy szőke hajú Tündével és a tetkós Lindával van akik ugyebár már régi motorosok:-)Még a Búza uton volt a Lindához szerencsém na az a csaj sem kutya. Na de a mondókámat abba kéne hagyni.császtok.
Kedves Szerkesztőség!
Azzal a kéréssel fordulok Önökhöz, hogy QCpassed Lelkes újoncot szíveskedjenek előléptetni Taggá, engem pedig Lelkes hirdetővé (mert megérdemeljük)!
Köszönettel
Katónéni :D
Ha valaki volt már olyan szerencsés és sikerült telefonon elérnie Renátát,kérem ossza meg melyik napszakban történt :)
Sziasztok!
Bár a hidretésem jelenleg még nem aktiv, de ettől függetlenül elérhető vagyok!
06705968198
Puszika