Pedig én szoktam mondani, hogy jó f@sz nem válogat, de ezek szerint én rossz vagyok...
:-)))
Pedig én szoktam mondani, hogy jó f@sz nem válogat, de ezek szerint én rossz vagyok...
Nézd meg újra, mi naponta megnézzük.
Bokor azt írta, hogy "betegállományban" van. Idéztem. Aztán eltűnt, mint a kámfor.
Igazán nem nagyon figyeltem...
Haliiiii! :D
Végre időben! Azt hittem, tetszeni fog, én speckó még hasonlót se láttam. Figyelted, hogy a nunija oldalról nézve olyan, mint egy mosolygós száj? Elég jó pontokat kapott. :)
Nevemhez méltóan nagyon finom leszek: nem igazán az én ízlésemnek megfelelő hölgy.
Bár van egy pár pozitívuma is: szőke, non-stop rendel.
Jut eszembe: "Értem én, hogy non-stop, de meddig van nyitva?"
Nem is hiszem! Ilyen mértékű agytevékenységre és ennek hozományaként levezetett, már-már példátlan és a NASA számítógépeket ill. fiatal orosz mérnököket megszégyenítő gondolatmenetre csak nagyon kevesen vagyUNK képesek. Mármost te, mint 2 agysejtű lény az esélytelenek nyugalmával kezdenél bele akár milyen kis dolog megoldásába (pl. 1x1).
:-)))))))))))))))))))))))))))))))))
Pedig okos vagyok, és makrokefál!
Az meg, hogy Bokrunk merre van, ki tudja. Lehet, hogy ő is dolgozik ezerrel valamin.
Helló
Jó estét mindenki! :)
QCpajti, menj be a jólányokba és a mi régiónkban keresd Ducikát! Kíváncsian várom véleményed. Ilyen nunit, "popsit" még nem hiszem, hogy láttál.
:))))))))))))))))))))
Uraim megosztanék veletek egy történetet Esther a főszereplő.19ó hívtam ő 20ó30p adott időpontot,kérdeztem hívjam e még vagy ez biztos,ő azt mondta beír nem kell!Na lényeg azért az érkezés elött még hívtam,hogy mehetek e ő persze,na ott állok a tömb elött hívom mondja melyik a kapu csengő felmegyek a sokadik emeletre nyílik az ajtó és két hölgy áll elöttem magyarázkodva hogy hát Esther mégsem ér rá,és hogy melyiküket választom,hát egyiket sem kifordultam és elmentem.Na egy bíztos ezt a hölgyet én nem választom,nálam bunkó kategória!
Kedves szerkesztőség!
Mért került le a fotógarancia,ha csak kezdő képet cseréltem a már fent lévő fotógaranciás képeim közül???
Petra szolnok
Látom, kimoderálták. Nos Ancsa, szőke haj, a kép alapján jó :)
Sziasztok!
Ő róla tudok információt?
Köszi előre is.
F.
Akkor te szerencsés vagy mert velem már a telefonban dilisen viselkedett sziszi37,olyan volt a hangja meg sóhajtozott unottan mintha csak mi a fenének hívtam fel!!---aztán kérdeztem de ő lerakta a telót.
Mikor voltál alexánál?Mert szombaton egész nap nem értem el!!!!!
Tudod a nemrég beszéltem az egyik hirdetővel négyszemközt. Idézem " nem tom mivan ma. Mitörtént, hogy ilyen kanos lett mindenki. (6. páciensnél tartott). Amúgy nem vagyok sem strici, sem hirdető, így elfogult sem. Csupán "műkedvelő"!
Kedves QCp!
Nem fogod elhinni, de még az én csöpp agyamban is megfordult, hogy először átkérem magam egy 3. orvoshoz és utána már bevállal a legjobb. Amiért ez elmaradt, ritkán vagyok beteg, és még ritkábban megyek orvoshoz.
Nem biztos, hogy attól nagyobb a fejed, hogy nagyobb az agyfelületed,lehet, hogy csak vízfejű vagy, de attól még lehetsz te az Isten,ha úgy érzed. Bár,lehet, hogy ez is orvosi eset. Van, aki Napoleonnak képzeli magát. :))))))))))
Te, Bush merre lehet?? Pircsi dolgozik ezerrel valamin, őt megértem. De HOL VAN BUSH?
Meglátogattam Alexát (22). A lány kinézetre magasan veri az összes győri szolgáltatót Gyönyörű formás mellek, amikhez egy nagyon szép test, és arc társul. Nagyon aranyos és kedves, habár az á*ai kicsit magasak. A környezet jónak mondható, de a zuhanynál a melegvizet jól ki kellett engedni. A masszázs lehetett volna kicsit erősebb, ennek ellenére kimondottan ajánlott kategória.
Helló Linda.
(kedves naplóm)
Ma megint nem jött össze. Hosszú téli esték után hosszú nyári napok jönnek, egyre nagyobb bizonytalansági tényezővel. A háziorvos dolog nehéz lehet, nekem szerencsére totálisan semmi gondom az orvosommal, simán boldogulok vele. Menj át a 3. legjobbhoz, onnan már pár hónap múlva sima út vezet az 1.-höz... Ez a logica ... Tudom, nektek tökéletlen teremtményeknek nagyon nehéz egy ilyen levezetést kitalálni, ám mi, felsőbbrendű lények, kiknek bizonyítottan nagyobb az agyfelületünk ez csak egy laza kis ujjgyakorlat. Idáig nem nagyon hittem a kereszténységben, de mióta rájöttem, hogy én vagyok az Isten...
Képes vagyok még az atommagot is kicsíráztatni...
--x--
Fiadat meg hagyd dolgozni. "Okos enged, ha már szenved."
Na akkor ezen nevess:
"Öregszem: néha összeszavakat a keverem"
Üdv és 'cakát.