Valóban Linda (21) et csak ajánlani tudom..... és mit tudtok Veronikáról? :O
Valóban Linda (21) et csak ajánlani tudom..... és mit tudtok Veronikáról? :O
Linda (21)? Azt mondják nagyon jó a csaj.
Ma bejutottam Szilviához,és azt kell hogy mondjak,megvoltam elégedve nagyon kedves oda adó nő,nem az volt neki az első hogy pár perc alatt kihajítson hanem hogy nekem minden jó legyen.Én biztos vissza fogok még menni hozzá.
Van még nekünk Szerkesztőségünk?Sorozatba követik el a lányok a szabálytalanságokat és nem történik semmi.Ingyen reklámnak haszálják a fórumot,több ingyenes hírdetést raknak fel ugyanaz még a szöveg is szóról szóra,olyan képeket látok amit állítólag nem szabad/intim rész kitakarás nélkül/.Vagy lemaradtam valamiről?Azért mi/más lányokról is besz./ keményen le lettünk tiltva többszörös reg miatt, pedig soha nem volt fenn kettő hírdetésem.
:)puszi
Sziasztok hann a vagyok aki szeretne hivjon a hirdetésem nincs fenn de hivhattok bátran .06306474115
Sziasztok.Szerintem a Kitty már kiégőben van.Eleinte még normálisan csinálta de a sok kuncsaft akiket már csak úgy bírt megjegyezni hogy a naptárába írta mikor tudja fogadni mára múlté. Vörös Szonját próbáljátok meg nagyon állat.
vipvip · Újonc · Üdv!
Végre csak sikerült eljutnom Fruzsi 23 hoz, és tényleg megérte.
Könnyű parkolás, kedves fogadtatás, és tényleg egy bomba jó csaj, teste mint a képeken ezért nem ért csalódás. Gyors zuhi után hamar bele is vágtunk a dolgokba, jól franciázik, és a puncija is finom csupasz de ez látszik a képeken is:) a félórát sikerült kitöltenem, de nem volt TP , összeségébnem ajánlott kategória, gondolom emiatt is nehéz bejutni hozzá.
Szia! Ha nem adod meg, akkor is ott van, ha bekerülsz a címlistába! :)
Sziasztok!
Raminál még senki sem volt? Kellene infó róla, így elsőre nekem bejön, de jó lenne egy kis megerősítés, hogy megéri-e?
Hali,
Szilvia (22) kerülendő, nem javasolt. A képeken csinos, a valóságban még éppen jó, olyan fogai vannak, hogy a pókot kiharapja a sarokból.
Hanyatt fekszik és vár, franciázni nem tud és nem is akar. Te várod, hogy vége legyen. Kedvesnek kedves, de nem beszélgetni mentem.
B.
Hello!
Tud valaki egy ettől-eddig árlistát küldeni,mert jövő héten megyek Győrbe és fogalmam sincs az ottani árakról?
Nem személy szerint érdekelnek a lányok,mert még nem néztem ki senkit,csak nem szeretném ha megvezetnének!
Köszi előre is!
Voltam Nellynél, nem egy törékeny virágszál, semmi sem kicsi rajta, viszont nagyon kedves, és elég technikailag eléggé képzett. Arca helyes, á*ai az átlagnál magasabbak, de mindent fegyelembe véve szerintem rendben van.
Hi!
Igen, érdemes elmenni hozzá. Vagy ha ő nem, akkor Mendi, Kicsi Laura vagy Klaudia 26. Ők a legjobbak nálunk! Bármelyiket látogatod meg, garantált a kellemes kikapcsolódás!:)
Nellynél volt valaki?
Szép estét.
OK, majd hívlak, és dumálunk.
Üdv és 'cakát.
:-)))
Nem elírás, csak most nem aktív a hírdetése.
Ricsi???? Az meg ki???? Pasi, vagy elirtál valamit...???
Sziasztok,
más oldalon láttam Orsolya hirdetését, aki Komlón vállal masszírozást+levezetést. Tud róla valaki információt adni? Érdemes elmenni hozzá?
Implacabile