Sziasztok! Tegnap voltam Kittinél! Még mindíg nagyon csodálatos, kedves és aranyos!Úgyhogy egyáltalán nincs kiégve!Kérek mindenkit vigyázzunk rá, és viselkedjünk vele rendesen, hogy sokáig legyen még nekünk!Őa best győrben!
Sziasztok! Tegnap voltam Kittinél! Még mindíg nagyon csodálatos, kedves és aranyos!Úgyhogy egyáltalán nincs kiégve!Kérek mindenkit vigyázzunk rá, és viselkedjünk vele rendesen, hogy sokáig legyen még nekünk!Őa best győrben!
Klaudia(26)-hoz menjél nyugodtan,jó nő,jó a műsora is.Kár,h csak augusztusig rendel.Esetleg Kicsi Laurát is merem ajánlani.Edinacicánál volt valaki?Esetleg infó róla?Előre is köszi!
Természetesen bevállal!
Benne nem fogsz csalódni!
Számkijelzéssel hívd!
Rendes normális ***moderálva***keresek egerben kinek van valami tapasztalata?
Sziasztok! Én is úgy tudom,hogy Szendy végleg befejezte. Szerintem már hiába keressük és nem is érdemes. Szerintem Debrecenben ő volt az egyik legmegbízhatóbb szolgáltató. Ideje más után nézni.
Sziasztok.
Szépség (21), Kyra (25), Mia (25) és Klaudia (26) érdekelne. Volt már valaki náluk.
Csatlakozom az elöttem szólókhoz, én is voltam kis Elizánál és egy főnyeremény ez a lány. Legutóbb Stellánál voltam, érdemes elmenni hozzá, nagyon jó csaj. Izabellával viszont potyáztam, a megbeszélt időpontra ott voltam a ház elött, mire hívni akartam hogy hányadikon lakik a telefon ki volt kapcsolva.
Én csak masszázsra jártam hozzá, nem volt semmi más, elvileg nem is vállal csak kézimunkát. A külső izlés dolga, a képeken látszik. A masszázs alapos, nem erős se gyenge, olyan kellemes ( nekem ). Amúgy normális, nem beszél lyukat az ember hasába, de lehet vele beszélgetni ha úgy adódik. A panel ahol dolgozott lepukkant kicsit, de a maszoba teljesen jó volt. Nekem pont jó volt, csak hát eltünt, mint szürke szamár a ködben...így kénytelen voltam/vagyok keresni valaki mást, több-kevesebb sikerrel. Úgyhogy kedves Enikő, ha esetleg olvasod érezd magad leb@szva. :)
Értem...Köszi az infot! Egyébként neked mi a véleményed róla?
Kedves MT-ak :)
Rég nem írtam a fórumra inkább olvasgató vagyok mint irogató. :)
Legutóbb akkor olvashattatok rólam mikor Ferenc KRT. kis lehúzós kurvát szidtam.
Egy történetett szeretnék elmesélni, ami a napokban történt velem.
Munkámból adódóan nagyon sokat utazok főleg BP-re, szolgáltatónál eddig csak Debrőbe voltam egy "fadarabb" stílusu csajosnál, illetve Nyíregyen a lehuzosnál.
A napokban ismét BP-re keveredtem és rávettem magam egy ottani szolgáltató igánybe vételére.
Hát mit ne mondjak egy 21 éves szőke bombázó 52KG-os csajost látogattam meg.
Szeretném még az elején kihangsúlyozni, hogy tisztelet a kivételnek, de minden lány aki ezt a szakmát űzi sűrgősen gondolkozzon el, főleg itt nyíregyen.
Ahogy hallom ismerőseimtől megy a lehúzás, a flegmázás, a csak legyünk túl a dologkon, kényszer szex feeiling,managerezés. (Kiemelem itt is hogy tisztelet a kivételnek!)
Én nem hazudok olyan dolgot kaptam pesten amit nem hogy szolgáltató még eddigi pályafutásom alatt egyik barátnőm se tudott nekem nyujtani. (Ez akár rólam is lehet szegénységi bizonyítvány, hogy milyen Bnőim voltak...)
Lesz még 1 lány akit meg fogok itt látogatni nyír1en is (kriszta) mert nagyon osk jót hallani róla.
De ha nem lesz az se megfelelő lehuzom a rollót ebben a városban az tuti.
Csak ennyit szeretem volna veletek megosztani.
Üdvözletem és köszönöm hogy meghallgattatok.
Ui.:Mivel homály fedi a lány kilétét ezért nem követek el indiszkréciót azzal, hogy elárulom a hölgy Nyíregyre jár haza. :-)
Utalva ezzel arra, hogy a legjobb szolgáltatók nyír1-iek csak az a baj, hogy nem itt rendelnek. :)
Üdv
hello!
Nem tudja véletlenül valaki, hogy ezt a menyasszonykereső műsorban feltűnt Beatrixot hol lehetne megtalálni?Szívesen "pazarolnék" rá egy patront.:))
Néhány hónappal ezelőtt jártam hozzá hetente kb. egyszer ( vagy 5-6 alkalommal összesen ). Annyit tudok, hogy költözködött, amikor utoljára voltam tök üres volt a lakás, csak masszázspad volt. Írtam neki mailt, hogy ha kész van költözéssel szóljon, ez volt kb. 3 hete, de nem szólt...
Sziasztok! Didó nagyok kellemes nő! Fiatalabbnak néz ki, mint a kora! Kellemes öltözékben vár, Kávéval, üdítővel kínál, jól elbeszélget veled! Nincs időhöz kötve! Isteni a franciája, természetesen csizma nélkül! Sexet, csak gumival vállal, de hihetelen jól csinálja! Újfehértón rendel, könnyen megtalálod, jó parkolássa, eldughatod a kocsit az udvarban! ***moderálva***
Ajánlott kategória!
Sziasztok. A tapasztaltabbak felé fordulnék. Olyan lányt keresnék, aki tud spriccelni. Régi vágyam, hogy kipróbáljak egy olyan lányt, de még nem sodort elém az élet. Hátha, itt szerencsével járhatok. Üdv!
Didóról tudtok valamit makktársak? Árak egyedül rendel e stb köszi
Ne fényezzétek már ennyire, legközelebb nem jutok be hozzá :)
Már régi lejárt lemez amit csinálsz,sokszor megtárgyaltuk hogy te nem vendég vagy hanem Kinga baba esetleg a "fönöke".Ugyhogy ne strapáld itt magad a szinészkedéssel,hanem ird meg nyugodtan hogy Kinga baba ismét elérhetö és kész.Minek cifrázni?
Én is jártam a napokban a Szandi(27)-nél. Hmm, nagyon ott van a lány, én meg voltam vele elégedve.
Egyet kell értsek az előttem szólóval /QCpassed-el/, hasonlóak voltak a lánnyal az élményeim. Nagyon tudom ajánlani. Aranyos, kedves, intelligens.
Nekem is benne van az első 5-ben Debrecenben.
Magam sem értem miért pocskondiázzátok Emilyt. Két napja voltam nála és nagyon szuper volt! Masszázs, farncia, szex, csók, Izgatás, simogatás, kölcsönös francia, cicre élvezés, szóval minden! ***moderálva***
Nekem nagyon bejött a teste, feszes fenék, szép cicik, csupasz puni.
Minden szavad igaz! Ezek szerint sógorok lettünk!? :)
Üdv és 'cakát.