Kedves régi motoros MT-k (HS, hatas stb.), árakat/szolgáltatást tudna valaki írni Gina (38), White Lady (34) és Kriszta (26) szolgáltatókról a bencec@freemail.hu címre. Segítségetek előre is köszönöm.
Kedves régi motoros MT-k (HS, hatas stb.), árakat/szolgáltatást tudna valaki írni Gina (38), White Lady (34) és Kriszta (26) szolgáltatókról a bencec@freemail.hu címre. Segítségetek előre is köszönöm.
Figyelmetlen voltam, elnézést kérek.
A piros ruhás képekkel Katónénire gondoltam. Volt egy pár új képe, de levette. Azokon volt látható piros szerelésben.
Az asszociációd magasröptű volt, de talán kicsit félresiklott, bár Te mindig többet tudsz ezekről. Ezért is szeretnek sokan.
Ezt nem értem, de már megszoktam. Hol és mikor, mi a helyzet?
Üdv Mindenkinek!Holnaptól ismét elérhető leszek,várom minden kedves régi és új vendégem hívását.
Tényleg jókat olvasok itt érdemes figyelni néha. :) Különben itt mindenki elmászkál lányokhoz, vagy csak ide firkál tudatlanúl? Betegség ez emberek.... ! :)
..a piros ruhás képek voltak eddig a legjobbak.
..a piros ruhásképek voltak eddig a legjobbak.
Ma voltam Erika (18)-nál a Mata János utcán. 2-en vannak, nekem csak Erikával volt dolgom.
Pozitívumok:
- Csinos, formás félvér lány, szép mellekkel és izmos hátsóval.
- Zuhanyzik, tisztálkodik.
- El lehet vele beszélgetni, barátságos.
Negatívumok:
- Menstruálva is dolgozik.
- Az óvszerek náluk márkátlan ócska vackok, könnyen kilyukadnak.
Én nekem ma mindkét negatívumhoz volt "szerencsém" egyszerre. Az óvszer kilyukadt, a véres trutyi ráfolyt a péniszemre. Szerencsére azonnal észrevette, az aktust megszakítottuk én meg rohantam lemosni vízzel és a nálam lévő antibakteriális szájvízzel a péniszemet amennyire csak tudtam. Jótanácsként annyit, hogy hiába vannak mindig a lányoknál óvszerek, jobb ha visztek sajátot és valami márkásabbat ne noname vackot. Csak reménykedem, hogy ezt a kalandot megúszom fertőzés nélkül.
Summa summárum, Erika NEM AJÁNLOTT!! kategória.
sziasztok valaki járt már hanna20-nál igéretesek a képei
humm · Kvázi-tag · Ez a Telekis csapat?
Sajnos nekem is ez a véleményem róla, tényleg kezd kiégni! Attól én még megyek! Vannak más lányok is, akinek ő már nem elég jó, menjen máshoz. más nem tudok tanácsolni. Bár szerintem ő a legszebb a városban, és testre is nagyon felső kategória!
Sziasztok, aszfaltkoptató Betyárok!
Ha Baranya-megyébe Pécs környéke felé gurultok, találtam egy nagyon jó helyet, /Eliza/ jó parkolással!, mehetsz nyergessel, pótossal, szerelvénnyel, bármilyen nagy autód van az udvarban parkolhatsz, foroghatsz, pöröghetsz, a gázolajat nem szívják le, a rakományt sem babrálják és a lányok nagyon jók!! Szolgáltatás maximális. Fürdésre van lehetőség.
Ha arra jártok menjetek be.
Üdv, lazíts egy fél órát!
Szia, engem érdekelne Enikő, ha kaphatnék infot. Köszi!
Candynek Hajduszoboszlóra! Köszönöm Neked ezt a csodálatos órát. Nagyon jól éreztem magam, jó volt veled dumcsizni is. (egyebekről csak felső fokon ). Ha tehetném egy egész éjszakát töltenék Nálad.
Remélem hamarosan ujra meg tudlak látogatni. Csók, az őszhaju kiszolgált katona István.
Ma délután voltam a Laura (23) Bia párosnál Debrecenben. Az ilyen szolgáltatások igénybevétele terén én már rutinosnak számítok, de a két lány űberelte minden eddigi tapasztalatomat. Bár még csak kezdőknek számítanak a szakmában, de mindkét hölgyeményre jellemző a profizmus. Aki egy jó aktusra vágyik mindenképpen keresse fel őket, együtt és külön-külön is fantasztikusak a lányok.
Ja és a képeik tükrözik a valóságot, így nem érhet csalódás látvány tekintetében sem...
Rami (20) -t nagyon megéri kipróbálni. A képei eredetiek, élőben is olyan a teste, mint a fotókon, arcra is szép lány, és a technikájával is meg voltam elégedve. A lakás tiszta, kellemes, otthonos. Nekem különösen bejött a laza hangulat, egy percig nem éreztem magam kellemetlenül. Többen is vannak egy lakásban, de az ember minden gátlásosságát levetkőzi mellettük. Csak ajánlani tudom!
Mercedes Masszőz-el szemezgetek egy ideje. Akinek van még infója róla, azt várom.
Köszi
Clau25. Voltam már nála is, ő is normális csak szerintem már messze van a 25-től.
Sajnos mér pár éve voltam utoljára Kittynél,de tényleg talán ő volt az egyetlen amit nem bántam meg...
Ma voltam Ramonánál.Hát tényleg nagyon vékony,talán még vékonyabb mint a képeken és azóta tele van tetkóval és piercingel. legközelebb viszek neki tömegnövelőt...Amúgy kedves, aranyos hangja van de ne várjatok semmi különöset ő is úgy dolgozik mint a többi gépszerüen.Eredetileg Kittyhez akartam menni, tényleg kiégett-e csak nem vette fel pont akkor a telefont mikor hívtam...