Kedves Túrista,
szimpatikus amit írtál, de nem lehet állandóan csak langyosan, megengedően nyilatkozni. Igenis vannak pocsék szolgáltatók! Bármely más szakmában is ezrével vannak emberek, akik nem értenek a szakmájukhoz, vagy nem szeretik csinálni, de muszályból végzik, mert kell a pénz. Ugyanez a helyzet itt is. Egyébként mindenkiről igyekeztem leírni a pozitívumokat, ha volt, pl. Szilviáról és Kamilláról is leírtam, hogy kedves volt. De nekem nagyon nem jött be a szolgáltatás, amit kaptam!
Nos, én ezzel be is fejezem a témát, mert kezd átváltani parttalan locsogásba, amiben mindenkinek van igazsága, mégsem fogunk soha egyetérteni, elbeszélünk egymás mellett. A továbbiakban arra használom csak a fórumot, amire szerintem való: a tapasztalatok leírására, a MT-k okulására, tájékoztatására, védelmére. A szolgáltatók véleménye itt engem nem érdekel, ők nyújtsanak jó szolgáltatást, és viseljék el, ha kritikát vagy dicséretet kapnak. A vásárlónak mindig igaza van.
Apropó, Candy-t vagy Fruzsi-t miért csak dicséri mindenki? Mert kitűnő, profi szolgáltatók! Ennyi!
B.