Bár a köszönésből lehet következtetni,de attól még lehetsz lány is.Ha tényleg 17vagy akkor nem biztos,hogy neked való ez még.De ha tényleg egy kis friss hús vagy én bevállalak.:-)Nem vagyok pedofil,csak türelmetlen.
Bár a köszönésből lehet következtetni,de attól még lehetsz lány is.Ha tényleg 17vagy akkor nem biztos,hogy neked való ez még.De ha tényleg egy kis friss hús vagy én bevállalak.:-)Nem vagyok pedofil,csak türelmetlen.
Nincs mit, pont gép előtt vagyok. Természetesen tudok neked ajánlani lányokat.
Én személy szerint a Szandin kívül még tudom ajánlani Neked a Cleot, a Csengét, a Tündérkét és a Ramit.
Nálam ők a No.5. Debiben.
Köszönöm a gyors választ tekergő! Nagyon rendes vagy!
Szandin kívül tudsz ajánlani valaki mást is, aki bejött neked?
Szia KPali!
A Szandi(27) vállal NF-t, ez nála az alapban van, viszont a csókolózást nem vállalja még extrában sem tudomásom szerint. De, ez legyen a legnagyobb hibája...:)
Amúgy tudom ajánlani, szép cici-ei vannak, kedves, és érti a dolgát.
További szép napot mindenkinek.
Szia tekergő!
Szandi vállal NF-et is?
csókolózás alap nála, vagy csak extra?
Tisztelt Nitta!
A kép, amit feltöltött megtalálható az interneten és olyan formában, hogy nincs az arc előtt a nyíl. Így egy igen ismert hölgyet ábrázol, ezért kapta meg a kétes jelölőt.
Drága Gina!
Megtisztelő,hogy tőlem kérsz segítséget,de sajnos én csak egy kis beregisztrált fórumozó vagyok,fogalmam sincs,hogyan működik itt minden! Talán új e-mail címmel kéne beregisztrálnod hirdetőként,vagy nem tudom!Talán írj az info@videkilany.hu címre és kérdezd meg!Sajnálom,hogy nem tudok többet segíteni,nagyon aranyos vagy,hogy engem kérdeztél:Puszi!
Nem nagyon pörög ez a fórum..... :S
Jó lenne valamit tudni Vicky-ről, külalakról, kigyúrt-kopasz szobatársról.
Ha legalább a fotógarancia funkciót igénybevenné az ember bátran menne hozzá.
Nem akarom magam kellemetlen helyzetbe hozni, mert kövér lányokra nem tudok felizgulni, és sajnos sokszor előfordul, hogy a fénykép nem fedi a valóságot....
Segitsetek, írjon valaki aki már járt nála az utóbbi időben, a képek alapján tetszik, de amíg nem vagyok biztos benne, hogy valóban így néz ki addig nem keresem fel.
Azt hiszem, NF-et nem vállal. Én egyszer beszéltem vele, úgy döntöttem, nem keresem fel. Sajna mostanában nem voltak jó tapasztalataim, lehet, hogy -ahogy Grófunk is teszi- maradok a megbízható profiknál: Candy, Fruzsi 23, Niky 24, Tündérke, Vivike, Móni-Síba (akinek bejön). Ennyi.
szevasztok.kapuváron viviennél volt vki ?
szia Lacipapa Gina vagyok, nemtudod mi lehet, hog yoldjam meg? mert letiltottam magmat és állandóan visszautasit amik me, kerül jóváirásra a hirdetésem.
hogy lehetne szolni a szerkesztőségnek Hogy oldják fel? a barátom miatt kértem a tilalamat, de már vége, és szeretném élesiteni ujra.kérlek válaszolj.szia.
Szia!
Melyik írásomra gondoltál? Az egész testem látszik a képeken, közönséges fotókat tőlem ne várj, még mindig masszőr vagyok, mégha többet is vállalok. Én inkább halnék éhen, minthogy ledegradáljam magam, egy bizonyos szint alá süllyedjek. A vendégköröm pont ezért olyan, amilyen. Intelligens, igényes, kellemes, valóban élmény a velük eltöltött idő. Az egyik vendégemmel beszélgettem a héten, hogy mi lenne, ha beállnék a sorba. Azt mondta, elveszteném azokat, akiket kőkemény munkával összeszedtem, és nekem ők fontosak.
Engem a masszázs előtt, közben szoktak megkívánni igazán. Élőben. :)
szia. lacipapa. Köszike az elismerésed.
Ismered a Animal Cannibals-tól,hogy a női szeszélyt kiismerni nem lehet.Aki megpróbálja belegebed.
Egyébként melyik napszakban lehet nagyobb sikerrel elérni WL-t?
Ha még nem mentél el a bevetésre,akkor fúj visszavonulót!Újra fent van a mi "Fehér Hölgyünk"hírdetése!Lehet csak piros betüs napjai voltak és eltávra ment!Én már hívom is.
Sziasztok!
Napsugárról tud valaki valamit? Képek alapján nagyon tetszetős...
Előre is köszönöm!
Üdv katonák!
Egyébként én egyszer hívtam fel WL-t és azonnal felvette. Mondjuk ez akkor volt még, amikor megjelent először a hirdetése. Sajna még nem voltam nála, de a rövid távú terveim között szerepel. Mondjuk fél óra múlva megpróbálom... :)
Viszont én Ginával vagyok úgy, hogy nem tudom elérni. Tízből tíz esetben nem veszi fel. Az oké, hogy vannak nála, na de folyamatosan, megállás nélkül?! Amikor először el tudtam hozzá jutni, akkoris baromi kitartóan kellett hívni. Kb 10 percenként hívtam újra, majdnem 2 órán keresztül.
Lehet WL-vel is eképp kell tenni.
Most pedig rohanok is, mert lőgyakorlatom lesz! Egy sunát kell eltalálni arasznyi távolságból, kézhasználat nélkül.
Ja igen, ha bárki tudna valami infót adni a következő hölgyekről: Timi(30), Anikó(36), és Eliza(30), megköszönném!
ez lemaradt :)
Üdv, Max.
Tisztelt VL!
Kétes hirdetőként van feltüntetve a hirdetésem,de nem tudom az okát,hogy miért.Meg tudnák ezt magyarázni nekem?
Köszönöm!